"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 816
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Тъкмо щях да пиша ,че много ги подценявате тези мъже .Има и напълно различни винаги господари на волята и действията си.
....Тук воля, манипулации, кой виновен или не, и пр., нямат общо.
Разбира се всеки има своето право да го приема или не. Както вече казах, аз за себе си съм го доказала на практика....Кажа ли искам, ще намеря начин ...
Вярвам ,че в момента и го мислиш и си го вярваш. Вярвам, че за да го казваш вероятно не си срещнала  мъж ,който( по изключение) сам избира ,а не позволява да бъде подбиран или прилъгван.
Разбира се ,че всяка има право да приеме че такива мъже съществуват или да се самозаблуждава каква велика съблазнителка е. Точно тази младежка наивност прави подобни теми  толкова  весели и забавни . Simple Smile
п.п.Не мога да не отбележа ,как една пък не се ''похвали'' че домогванията и са останали неуспешни .Би било в грубо потъпкване на традициите на форума. Тук всички сме неустоими изкусителки  Whistling
Все пак мили дами нека не обобщаваме изцяло мъжкото съсловие .Нека бъдем честни пред себе си и да  отдадем дължимото и на онези достойни представители на силния пол неподвластни на нашите малки  женски номера. Hug
Не внимаваш. Само няколко коментара нагоре писаха как истинската любов е неудържима, та ще ти го отнесат достойния като куцо пиле домат... Sunglasses

# 946
Бижу тоз хубавия и синеокия , ако сега някоя реше , че трябва да го получи на всяка цена?
Или викаш си го развалила вече и не чак толкова хубав Mr. Green
Не се притеснявай. Имам до себе си наистина уникален човек. Не, че не са правили опити през годините разни аматьорки... Mr. Green но подцениха мъжа, а и мен... Twisted Evil
Колкото за това дали сега е хубав или не - за мен си е перфектен. Нека половината жени се похвалят с такъв мъж на 54, светът щеше да е едно по- хубаво място. Grinning

# 947
Тук е редно май и аз да кажа защо заех още докато Чери се изповядваше в тайните нейната страна. Не съм запозната с творчеството й , нито с живота и.. С нищо. А се оказа, че и мъжете сте си виждали някои тук. Та по начина, по който го беше описала ме върна в ония години. А то се оказа, че е балон, и е авторка Ев*Ва, Ав*ви / не ми връща назад за ника/, да ме прощава.

Това са индивиди, не само жени, много мъже има такива, които без този адреналин, който им дава лъжата не могат да живеят. Вече ги разкостихме.  Stop На мен това ми е далечно, не го разбирам, и си траех. По - добре, мисля, отколкото да слагам зелени озъбени за щяло и нещяло. Grinning

# 948
Нищо не разбрах. Ева е Чери ли?

# 949

Така ми се струва... И да не е - са от една порода. Не мислите ли?

# 950
Честно да ти кажа, все ми е тая. Laughing

# 951
Хахо- незная каква е твоята история и защо си толкова активна в темата,това си е твоя работа
но злобата с която пишеш общо взето ми отговори на въпроса
защо мислиш,че детето на Диляна Попова или на Зуека е нещо негативно
изобщо може ли дете да бъде нещо негативно
плод е на любов,била тя и със семеен мъж
детето няма вина за нищо
и не -не страдат само децата на съпругата
страдат всички Peace

не ставай смешен
как се е появило?
като всички други
никой друг в темата не си позволи да каже нищо,а ти великият мъжкар съдиш
защо?
дали ще страда детето ми си е мой проблем
силно се съмнявам,че ще е така обаче

# 952
Питам се, Чери не я ли притеснява, че бившият ѝ съпруг може да я чете; или пък пише нарочно за да го дразни; въпреки, че на него най-вероятно не му пука.

не ми се вярва да пише за да дразни съпругата; тя нали е чужденка и едва ли чете тук с гугъл транслейтър.

# 953
Всеки си има неговите си истории и или се гордее или си е научил уроците.
Аз подкрепям, че трябва да се приключат старите връзки възможно най-бързо.
Но темата не е и за това всъщност. Авторката, доколкото разбирам е с приключена стара връзка.
Не подкрепям такива връзки, ще има рев накрая, в повечето случаи.
И да, със сигурност да не изневериш е силния характер.
И да, друго е да си на 17-18-20 и да се заиграеш със женен, друго е на 40+. Къде са бляли та не са се научили до 40 кое-как???
А за типа жени Ев*ва ще кажа, че нямат мозък такива, съвестни в други отножения същества, и са много гнусни  Sick Sick

# 954
Аз затова казах-всичко се плаща Peace
всеки греши по един или друг начин,важното е да не повтаря грешките си
дали си на 20 или си на 40,няма значение
нищо не е непоправимо в този живот
така смятам аз Peace

# 955
  • София
И са ко стана - не разбрах. Прави свирка на любовника, после не плакне уста, ест., прибира се вкъщи цвърчаща от радост и - разбира се, нацелува едно хубаво мъжа си (да му е сладко)....тва ми напомня на един виц, нали, само дето по истински случай - абе, прибира се, вика една, моя сутринта от служебно парти и ме такова в банята, ама преди това ме кара му го лапам, пък то смърди...... А то щото той таковал колежката отзадЕ на служебното парти, без презерватив....
Бахти, колко възвишено е сичко: )
Не, мреси, предпочитам да бачкам по 12 часа  Laughing

# 956
  • София - Рим и обратно
Айдеее, ожалихте на Камъче детето, няма как да не е нещастно. Ако сега не е, все някой ден ще е! Joy. Смешните и за жалене сте вие, дето не се усещате, че никое дете не е застраховано от разрушено семейство. А пък най-малко страдат децата, дето никога не са живяли с баща, мога да ви кажа.
Роналд, 'баси "смешните" вицове, откъде ги вадиш Sick.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 14:45 от 'Кафе с мед'

# 957
  • Куциндрел
Това за детето на Камъчка съм го пропуснала.
Кой е успял да изсипе такава простотия?

# 958
  • София

Роналд, 'баси смешните вицове, откъде ги вадиш Sick.
От живота, кафенце, от живота: )) Тя и тая тема, при малко повече откровеност, може да роди некой подобен...... виц  hahaha

# 959
  • Другата България

Така ми се струва... И да не е - са от една порода. Не мислите ли?
Не.
Аз не мисля, че едната е другата, нито че са от една порода.

Общи условия

Активация на акаунт