"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 816
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 005
 Ами. Любовница се става предимно случайно. Срещнеш въплъщението на твоите мечти, пък той вече женен. Или ти преподава в университета.
 И, всъщност, не или.Mr. Green

# 1 006
  • Tам през Атлантическия океан
Изчетох темата и ме интересува само едно: Къде е Андариел?

Да , къде е  Crossing Arms ?

В 'Тайните' споделях мненията и въпреки че не се включих в СЕРИала там  Mr. Green

# 1 007
(А какво имаш предвид под "емоционална свобода"?).

Да не си зависима емоционално от съпруга ти. Под емоционална зависимост - жертвата се привързва към похитителя си - Стокхолмски синдром.

# 1 008
Добре де, наистина ли вярвате, че едно дете хич няма да страда, като знае, че баща му не ще дори да го види?
Я се поставете на мястото на детето:"Баща ми живее в същия град, но защо не иска дори да ме познава?Толкова ли съм лош/лоша?"
Всяко дете има нужда и от двамата си родители.Без значение дали живеят заедно или не.
Сега, дали реално ще страда или не, много зависи от майката, в случая.Но, че ще е ощетено по някакъв начин от липсата на единия родител, едва ли някой ще отрече.

По-добре никога да не среща баща си, ако онзи плазмодий си го заслужава, зависи как си постелеш, животът винаги ти връща за всичко
Това от гл.точка на дете,  чийто баща ни заряза на 7 и 10 и повече не се сети за нас в продължение на 35 год, освен две седмици преди да умре в пълна мизерия
Платихме му дълговете, погребението, но не присъствахме и не пожелахме да узнаем къде е погребан
За нас той не съществува
Той си го постигна сам това положение
И това чака всички подобни на него

# 1 009
Да де....но в случая колкото вина има бащата...толкова и майката...че съзнателно е забременяла и родила дете от женен мъж.

Тук лека дискриминация ли усещам....защо никой не пита кой гледа децата, когато мъжа ходи да чука разни мацки...но задължително се пита къде са децата докато майката го прави...

# 1 010
  • Ямбол
Аз имам чувството, че любовниците изпитват садистично удоволствие, не защото имат някого, а защото причиняват нещо на други и децата им.
Това злорадство с друго не мога да си го обясня, при положение, че се крият.

# 1 011
Да де....но в случая колкото вина има бащата...толкова и майката...че съзнателно е забременяла и родила дете от женен мъж.
...

Това към мен ли е?
Защото никъде не съм дала такива подробности, а отговарям на въпроса на Краси от гл.точка на зарязани от баща си деца след развод

# 1 012
Не е към теб и не е по въпроса с развод и децата след това. 
А по въпроса любовницата забременява от женен мъж.

Лиляна, ако жената е млада и свободна дори и не мисли за жената и децата на мъжа.

# 1 013
Аз имам чувството, че любовниците изпитват садистично удоволствие, не защото имат някого, а защото причиняват нещо на други и децата им.

Правилно ти е чуството  Peace
разбира се има изключения , но като цяло да  Peace

Справка , виж някои от постовете на Ева  Simple Smile

# 1 014
Лиляна-ами пак поредната простотия е от теб ooooh!
защо си мислиш,че любовницата изобщо мисли за съпругата ooooh!
че чак и удоволствие да изпитва
когато са двамата,са двамата-в един измислен свят техен си
сто пъти го писах това

# 1 015
  • Мадрид / София
То си е до човека. Или е такъв дето е само с един партньор или е от типа дето само един не му е достатъчен за да задоволи изискванията си и вътрешното си усещане за цялост. Имам много добри приятели, които бяха и ли са с мен (женени или в последствие женени). С повечето бях наясно, че не са сами и е по-добрият вариянт, защото можеш да си прецениш дали искаш или не да се бутнеш в такава ситуация. Лошото е, когато не ти го кажат, въпреки че си личи по поведението, че не са само с теб. Никой не е собственост на никого и е въпрос на личен избор дали ще си само с един партньор или с повече. Ако не търсиш непременно да създадеш семейство, а това след определена възраст вече не е приоритет, няма нищо лошо, стига да има съгласие от двете страни, да си с някой женен. Стига да може да контролира положението. При сегашния динамичен и дълго активен живот, е почти невъзможно да останеш само с един портньор. Да, добрият вариант е да се приключи една връзка преди да се започне друга, но много пъти по ред причини това не става. Единственото, с което не съм съгласна е помежду да има лъжа. Да ти казват колко е гадна съпругата и колко ти си над просто говори колко долен е такъв човек. Много рядко това е истина. Много по-добре е просто да не се говори за отсъстващия. Спестяват се неприятни изживявания.

# 1 016
  • София
...

Тук лека дискриминация ли усещам....защо никой не пита кой гледа децата, когато мъжа ходи да чука разни мацки...но задължително се пита къде са децата докато майката го прави...
В никакъв случай, питам за любовницата, защото тук такива се изявиха и са особено лежерни.

# 1 017
камъчка Hug
има изключения  Hug

но като цяло споделям написаното от Ли  Peace

# 1 018
  • София
Явно основният проблем, а може и предимство на любовниците е, че не протича особена мисловна дейност при тях... Sunglasses

# 1 019
Десс, като цяло са си глупости.  На 19-20г последното което мисли едно момиче е жената и децата на мъжа. По скоро нито я интересуват...нито и пука. И нататък е почти същото.
Не знам от къде ви идват тези наблюдение. ..като няма и как да докажете подобни твърдения. Освен ако не говорите за себе си.  Simple Smile

Елица, и това заключение е интересно. 
А при съпруга която знае за изневярата и си трае...какъв мисловен процес протича?  Или интереса клати феса?....

Общи условия

Активация на акаунт