"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 773
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Мадрид / София
Аз имам чувството, че любовниците изпитват садистично удоволствие, не защото имат някого, а защото причиняват нещо на други и децата им.
Това злорадство с друго не мога да си го обясня, при положение, че се крият.
Много погрешно мислене, вече ти го обясниха по-горе. Не се мисли за другата, камо ли да имаш садистично удоволствие. Най-много да има някакво съперничество в смисъл едната да се стреми да е по-добра от другата, но ако може да се избегне ще е най-добре.

# 1 021
Цитат
Да, добрият вариант е да се приключи една връзка преди да се започне друга, но много пъти по ред причини това не става.
Интересно, какви причини биха те държали при човек, когото не обичаш вече?И толкова ти е неприятен, че най-спокойно го мамиш зад гърба му?
Цитат
Единственото, с което не съм съгласна е помежду да има лъжа.
Т.е.?    Laughing  
Мъжа като си хване любовница, надлежно да уведоми съпругата си "Виж, мило, вече не те обичам, затова си намерих нова "тръпка"....казвам ти, за да няма измами между нас, да си наясно!", за да няма помежду им лъжи?     Laughing  Интересно.
Не че имам идея как точно би се получило, ама .....  

# 1 022
  • София
....

Елица, и това заключение е интересно. 
А при съпруга която знае за изневярата и си трае...какъв мисловен процес протича?  Или интереса клати феса?....
Чакай сега, ти вече някакви частни случаи задаваш.
Коментираме защо любовницата се мята на чужд съпруг/баща, а то се изясни - не мислела много-много.. Crazy

# 1 023
Аз си ги избирам женени, не защото ми е кеф да си представям как женицата му страда или пък да се доказвам, че съм по- по- от нея. Просто свободните елементи не спазват правилата на играта, това е Laughing
Гледам, че на всяка страница ми е името, викам си ..ще пиша, няма да ги изоставям госпожите да си мерят морала. Нали трябват и зрелища, че от хляб се дебелее.

# 1 024
  • Мадрид / София
Цитат
Да, добрият вариант е да се приключи една връзка преди да се започне друга, но много пъти по ред причини това не става.
Интересно, какви причини биха те държали при човек, когото не обичаш вече?И толкова ти е неприятен, че най-спокойно го мамиш зад гърба му?
Цитат
Единственото, с което не съм съгласна е помежду да има лъжа.
Т.е.?    Laughing  
Мъжа като си хване любовница, надлежно да уведоми съпругата си "Виж, мило, вече не те обичам, затова си намерих нова "тръпка"....казвам ти, за да няма измами между нас, да си наясно!", за да няма помежду им лъжи?     Laughing  Интересно.
Не че имам идея как точно би се получило, ама .....  
Погрешна гледна точка. Защо смяташ, че вече не те обича? Много често мъжа продължава да обича съпругата си, но   рутината оказва  психическо влияние върху някои хора и ги кара да търсят глътка въздух или нящо различно за да продължат напред. Нима не могат да се обичат две жени едновременно? Разбира се, нито едната нито другата е единствена. Поделят си това, което един мъж може да даде.
Относно лъжите те са за женен-любовница. За съпругата е доста по-сложно да й се каже, но тя се досеща по поведението на мъжа, ако е малко по-наблюдателна.

# 1 025
Скрит текст:
То си е до човека. Или е такъв дето е само с един партньор или е от типа дето само един не му е достатъчен за да задоволи изискванията си и вътрешното си усещане за цялост. Имам много добри приятели, които бяха и ли са с мен (женени или в последствие женени). С повечето бях наясно, че не са сами и е по-добрият вариянт, защото можеш да си прецениш дали искаш или не да се бутнеш в такава ситуация. Лошото е, когато не ти го кажат, въпреки че си личи по поведението, че не са само с теб. Никой не е собственост на никого и е въпрос на личен избор дали ще си само с един партньор или с повече.
Ако не търсиш непременно да създадеш семейство, а това след определена възраст вече не е приоритет, няма нищо лошо, стига да има съгласие от двете страни, да си с някой женен.
Скрит текст:
Стига да може да контролира положението. При сегашния динамичен и дълго активен живот, е почти невъзможно да останеш само с един портньор. Да, добрият вариант е да се приключи една връзка преди да се започне друга, но много пъти по ред причини това не става. Единственото, с което не съм съгласна е помежду да има лъжа. Да ти казват колко е гадна съпругата и колко ти си над просто говори колко долен е такъв човек. Много рядко това е истина. Много по-добре е просто да не се говори за отсъстващия. Спестяват се неприятни изживявания.

Моля те, разтълкувай ми тази мисъл!

# 1 026
  • град-държава
За глътка въздух не знам, но с вода, добре ще се набълбука. Mr. Green
Аз като единствено дете, всеки знае, че не умеем да делим, затова пред такава опция аз лично направо подарявам, за да ми се освободи пространство за нещо, което отговаря на мен самата. А друг ще получи точно това, за което се е хванал... Mr. Green

# 1 027
Цитат
Погрешна гледна точка. Защо смяташ, че вече не те обича? Много често мъжа продължава да обича съпругата си, но   рутината оказва  психическо влияние върху някои хора и ги кара да търсят глътка въздух или нящо различно за да продължат напред.
Тия, дето ги скапва рутината, обикновено си намират по нещо еднократно.1-2 пъти през годината, по-често/по-рядко, кой колкото го стяга шапката.    Laughing
Но тук става дума за връзка, паралелна.Когато поддържаш връзка с друг човек, отделяш време и пари за него (от които лишаваш жена си и децата ), мислиш и кроиш планове кога, как и къде да се виждате, как точно и в какво се изразява любовта към половинката?
Човек може да обича двама души.Ако са децата му.
В паралелните връзки любовта към двама е илюзия.Може би за успокоение на съвестта....

# 1 028
Елица, какви ти частни случаи, много ги има точно такива.

Относно мисли или не мисли любовницата за жената и децата....не е тя тази, която трябва да мисли за тези лица и не тя е давала обети и т.н. за вярност. Нито е длъжна да пази репутацията им.
Това по въпроса, че сигурно изпитвала някакви чувства към въпросните.

# 1 029
  • Мадрид / София

Моля те, разтълкувай ми тази мисъл!
[/quote]
Женените мъже ако са решили да кривнат, съпругата не може да ги спре. Под разни предлози си намират начин да забегнат за няколко часа. Когато любовницата не се стреми към разваляне на семейството, няколкото часа с мъж, който й харесва е добре за двамата, Всеки един получава положителни емоции, които му помагат да продължи с живота, който има. Всеки един решава сам дали може и иска да бъде в такава ситуация. Пак казвам, лошото е когато има помежду лъжи.

# 1 030
Благодаря, Angela61. Съгласието от двете страни ме обърка.

# 1 031
  • Мадрид / София
Цитат
Погрешна гледна точка. Защо смяташ, че вече не те обича? Много често мъжа продължава да обича съпругата си, но   рутината оказва  психическо влияние върху някои хора и ги кара да търсят глътка въздух или нящо различно за да продължат напред.
Тия, дето ги скапва рутината, обикновено си намират по нещо еднократно.1-2 пъти през годината, по-често/по-рядко, кой колкото го стяга шапката.    Laughing
Но тук става дума за връзка, паралелна.Когато поддържаш връзка с друг човек, отделяш време и пари за него (от които лишаваш жена си и децата ), мислиш и кроиш планове кога, как и къде да се виждате, как точно и в какво се изразява любовта към половинката?
Човек може да обича двама души.Ако са децата му.
В паралелните връзки любовта към двама е илюзия.Може би за успокоение на съвестта....

От някои такива уж еднократни връзки се ражда паралелната връзка, Никой не се хвърля във паралелна връзка с ясната идея да я имаш от раз, Става постепенно. Не съм съгласна, че една паралелна връзка е илюзия. Могат да се обичат повече хора. Не само децата. Просто всичко си има начало и край. Колко време ще продължи? Колкото е нужно.

# 1 032
как пък толкова страници една не прочетох да напише, че мъжът и е виновен, защото е изневерил, а само любовниците са виновни   Wink - те го дърпат, влачат за косата и го натикват в леглото си. а той, миличкият, невинна душа  Outta Joint, протестирал, не искал, нооооо, ах, тези любовници, наумят ли си, че искат точно този мъж, направо не мирясват докато не го треснат  Flutter Wink

# 1 033
Твой избор е дали да почерпиш инфо защо и как се случват тези връзки и да я ползваш тази информация.

Водя си записки  Joy

# 1 034
Тъжната истина за бащите е, че не гледат собствените си деца, а децата на тази, която обичат в момента. Това виждат очите ми и не го разбирам, но сигурно някой психолог би могъл да го обясни.
Редовно родното дете е оставено изцяло на плещите на майката, като таткото веднъж годишно си купува индулгенция като носи парцали и играчки от чужбина или го води за една седмица на море. През всичкото друго време децата на любовницата получават нови колела, семейни разходки, скъпи удоволствия и въобще всичко, което се ще ги накара да го харесват, за да може на свой ред да се хареса на майка им. Влюбят ли се в друга, оглупяват рязко.

Общи условия

Активация на акаунт