"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 823
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 035
Янечек, мъжете гледат тези, които виждат пред очите си.
И пак не е гаранция, че ако детето е само на новата жена, ще бъде точно гледано и обгрижвано от мъжа.

# 1 036
Хахо-един приятелски въпрос Peace Thinking
С кое се припозна точно в тази тема?

Темата е за другите. Значи пиша от такава позиция. Simple Smile

# 1 037
Янечек,  искам само да вметна, че не е до влюбване. Разведена съм и бащата на дъщеря ми има пълно право да я взима винаги, когато поиска. Има режим, който той не спазва, т.е. взима я по-рядко, отколкото пише по документи. От както сме разведени никога не я е водил на море, не я е взимал у тях с преспиване, не я е водил на екскурзии, не е прекарвала ваканция или поне уикенд с него. Това от петък до неделя - забрави! Никога! Не защото е влюбен и оглупял, а просто защото е невъзможен егоист и няма никаква потребност да прекарва време с дъщеря си, нито да й купува неща, нито да я взима за по-дълго. Иначе издръжката й плаща и до там. И по телефона й обяснява колко я обича.  Stop

# 1 038
  • Ямбол
Аз си ги избирам женени, не защото ми е кеф да си представям как женицата му страда или пък да се доказвам, че съм по- по- от нея. Просто свободните елементи не спазват правилата на играта, това е Laughing
...
Значи си некадърна да привлечеш един свободен мъж, който вероятно те отбягва, защото няма с какво да го спечелиш, докато жененият не подбира много и си мисли, че те е хванал лесно.
Т.е. ти си една обикновена лесна жена, която не е апетитна за свободните.

# 1 039
Тъжната истина за бащите е, че не гледат собствените си деца, а децата на тази, която обичат в момента.
Скрит текст:
Това виждат очите ми и не го разбирам, но сигурно някой психолог би могъл да го обясни.
Редовно родното дете е оставено изцяло на плещите на майката, като таткото веднъж годишно си купува индулгенция като носи парцали и играчки от чужбина или го води за една седмица на море. През всичкото друго време децата на любовницата получават нови колела, семейни разходки, скъпи удоволствия и въобще всичко, което се ще ги накара да го харесват, за да може на свой ред да се хареса на майка им. Влюбят ли се в друга, оглупяват рязко.

собствените им деца, които другите потребителки казват, че "не страдат", също имат очи да го видят - особено малко по-големите, в онази чудна възраст, наречена "пубертет", в която и без това не са на тая земя

# 1 040
Тъжната истина за бащите е, че не гледат собствените си деца, а децата на тази, която обичат в момента.
Скрит текст:
Това виждат очите ми и не го разбирам, но сигурно някой психолог би могъл да го обясни.
Редовно родното дете е оставено изцяло на плещите на майката, като таткото веднъж годишно си купува индулгенция като носи парцали и играчки от чужбина или го води за една седмица на море. През всичкото друго време децата на любовницата получават нови колела, семейни разходки, скъпи удоволствия и въобще всичко, което се ще ги накара да го харесват, за да може на свой ред да се хареса на майка им. Влюбят ли се в друга, оглупяват рязко.

собствените им деца, които другите потребителки казват, че "не страдат", също имат очи да го видят - особено малко по-големите, в онази чудна възраст, наречена "пубертет", в която и без това не са на тая земя
това се случва,когато детето е живяло с бащата и е привързано към него Peace
няма как да ти липсва нещо,което нямаш
за препратка виж поста на wasp

# 1 041
Наскоро и някъде във форума прочетох такава случка, та ми стана много мъчно за децата - 8-годишното дете от първия брак вижда как татко му с новата си жена и нейното дете товарят въдици в багажника на колата и заминават заедно някъде като семейство, а то остава да гледа как колата отпътува. Е, какво да кажеш за такъв идиот... Да й е честит на новата.

# 1 042
Просто свободните елементи не спазват правилата на играта, това е Laughing
Гледам, че на всяка страница ми е името, викам си ..ще пиша, няма да ги изоставям госпожите да си мерят морала. Нали трябват и зрелища, че от хляб се дебелее.

Аха , значи да се "набуташ" в едно семейство е игра?брех мам* му стара защо не са ни учели на тези игри като деца  Laughing
И стига си го повтаряла тоз морал бля-бля , ми що да не сме моралистки бе , на какво учиш децата си?или ооо сори ти може и да нямаш.от утре ще набивам акъл на малката да лъже , да краде , като порасне да се заглежда по чужди мъже щото е игра и така да си търси тръпката. doh

Бееее избивайте си задръстените комплекси по този начин щом мислите , че сте вървежни  Joy

# 1 043
сигурно ще прозвуча патетично сега, обаче във форума за сами родители сме задружни и повечето жени -наистина са зарязани заради любовници
най-гадното е,че тези мъже са живеели с децата си, обичали са ги,но изоставайки майката зарязват и децата си
аз това не разбирам-защо
ок-влюбил си се,развел си се, но с детето нали не си?

# 1 044
това се случва,когато детето е живяло с бащата и е привързано към него Peace
няма как да ти липсва нещо,което нямаш
за препратка виж поста на wasp

да, но това чисто статистически е по-масовият случай от твоя  Peace

# 1 045
  • ВАРНА
Скрит текст:
Добре де, наистина ли вярвате, че едно дете хич няма да страда, като знае, че баща му не ще дори да го види?
Я се поставете на мястото на детето:"Баща ми живее в същия град, но защо не иска дори да ме познава?Толкова ли съм лош/лоша?"
Всяко дете има нужда и от двамата си родители.Без значение дали живеят заедно или не.
Сега, дали реално ще страда или не, много зависи от майката, в случая.Но, че ще е ощетено по някакъв начин от липсата на единия родител, едва ли някой ще отрече.

Ок си бях.  Laughing Нашите са се разделили, когато съм била на 2-3 г. Баща ми досега все е проявявал интерес между 0 и 0.0001 към мен. Не съм страдала никак. Имам много обичлива майка, имах чудесни баба и дядо, и хич не се вълнувах. Ядосвала съм се само, че не плаща издръжки. И то само, когато беше труден финансов период. Детето не си мисли такива глупости: "Баща ми живее в същия град, но защо не иска дори да ме познава?Толкова ли съм лош/лоша?" Повечето деца от много много ранна възраст лесно осъзнават, че не всичко неприятно е следствие от техни грешки. Никога не съм се чувствала виновна или пренебрегната, или самотна. Имала съм нужда от дом и обич, и съм ги получила.  Peace

Позволявам си да изкажа огромно несъгласие с това твърдение.Мъжът ми е дете на разведени родители точно поради такива хвърчащи пеперудки - майката с трудна бременност в болницата или вкъщи,бащата - с приятели по купони...незнам дали и преди/след това е имало такива ситуации - до развод неминуемо се е стигнало.За което евала на свеки,че не е търпяла да я правят на глупачка,но пък едно момче да израстне без баща...не е като да е нищо.Сега уважава и цени семейните ценности именно защото вижда и знае какво е да израстнеш в разбито семейство.А тези майки,които си траят да се замислят какъв урок дават на децата си - трай си,то така си върви живота,нормално е  Naughty
Голям смях се смях с киното  Joy Голяма тръпка,голямо чудо.Съжалявам,но някои жени незнам как изглеждат,но звучат евтино.И лесно.Щото лесно се руши,но трудно е да съградиш.А за тези,които пък съзнателно си подбират такива с финансови възможност - има си професия съществуваща от древността.Това да живееш с достойнство и себеуважение е голяма работа - не всеки го може  Peace
Янечек - мой човек си  Peace

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 20:20 от morgana07

# 1 046
Аз си ги избирам женени, не защото ми е кеф да си представям как женицата му страда или пък да се доказвам, че съм по- по- от нея. Просто свободните елементи не спазват правилата на играта, това е Laughing
...
Значи си некадърна да привлечеш един свободен мъж, който вероятно те отбягва, защото няма с какво да го спечелиш, докато жененият не подбира много и си мисли, че те е хванал лесно.
Т.е. ти си една обикновена лесна жена, която не е апетитна за свободните.

Лили напоследък много ми харесва мисленето ти  Heart Eyes

# 1 047

аз това не разбирам-защо
ок-влюбил си се,развел си се, но с детето нали не си?

Някъде бях чела , че мъжа обичал децата от жената , която обича-съответно щом изстине към нея , за него тези деца са му безразлични тъжно , но явно е факт

# 1 048
  • Ямбол
....
Аха , значи да се "набуташ" в едно семейство е игра?брех мам* му стара защо не са ни учели на тези игри като деца  Laughing
И стига си го повтаряла тоз морал бля-бля , ми що да не сме моралистки бе , на какво учиш децата си?или ооо сори ти може и да нямаш.от утре ще набивам акъл на малката да лъже , да краде , като порасне да се заглежда по чужди мъже щото е игра и така да си търси тръпката. doh

Бееее избивайте си задръстените комплекси по този начин щом мислите , че сте вървежни  Joy
Може нея така да са я научили. Или направо е имала нагледни примери в семейството си, че сега друго не може да прави, освен да следва наученото.

# 1 049
Само да не случи това после  Joy

Общи условия

Активация на акаунт