"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 816
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 140
Неведнъж обясних,че аз вярвах,че този мъж ще се разведе и че ще си гледаме заедно детето Peace
тези обещания както и решението за дете дойдоха от него
дали съм била наивна,дали глупава незная
определено имаше емоции и при двамата
като причина да ме напусне и да се върне при семейството си-беше именно по-малкото дете и страхът как то ще го приеме
обичала съм,а това не е грях
не смятам и че детето ми е по-различно от вашите Peace ето това е закостенелото мислене-свързано с детето и нещастието му
господинът иска да си вижда детето,но тайно
естествено от това няма смисъл

# 1 141
Ами не, тя е избрала да си начеше крастата точно с този.
КАкто каза: всеки си пази "семейната чест". Отговорността е на мъжа.
Как се рушат семейства? Ако не е тази, ще е друга. Съжалявам, истината понякога не е мн приятна.
Не ме интересува как се рушат семейства и каква е позицията на мъжа. Интересувам се каква е позицията на другата. Болна ли е, мръднала ли е, няма чест и достойнство ли, мазохист ли е, садист ли е, каква е? Това питам. Другите отношения не ме вълнуват толкова, интересно ми е кое точно кара някоя патка да се постави в такава ситуация.
Ама защо смяташ, че трябва да има някаква позиция изобщо? Grinning И че трябва да се лепи някакъв етикет. Жена, която прави секс с когото поиска. Толкоз.

(ох, след този пост може би е добре да кажа, че никога не съм била с обвързан/женен мъж. Да не излезе така, че защитавам себе си Laughing )

# 1 142
  • София
Скрит текст:
Интересно, а мъжът ти ако ти изневерява, пък вечер се връща в твоето легло, пак ли няма да те интересува? Thinking
Към мен ли е въпроса?

Към теб и всички останали дами, за които не е проблем да си лягат с женени мъже.
Дали за тях няма да е проблем, ако мъжът им не си вдига панталоните, а вечер се прибира в уютното семейно огнище, да нацелува децата и за втора порция секс за деня... Thinking
За мен изобщо не е проблем. Сексът е като храненето: физиологична нужда.

Ако са намесени чувства, обаче, то тогава има проблем в мъжа ми и връзката ни, не в жената, с която е спал, която и да е тя.
Е, чудесно, значи сте някакви особено разкрепостени и негнусливи.

# 1 143
  • Ямбол
...
не смятам и че детето ми е по-различно от вашите Peace ето това е закостенелото мислене-свързано с детето и нещастието му
...
Разбира се, че твоето дете е по-различно от моите, защото то на практика няма това, което имат моите. Моите деца са родени в семейство, в което никой не е лъгал друг и не е наранявал друг, за да се появят те.
Иначе като дете си е като всяко друго.

...
Ама защо смяташ, че трябва да има някаква позиция изобщо? Grinning И че трябва да се лепи някакъв етикет. Жена, която прави секс с когото поиска. Толкоз.
...
Интересно ми е просто. Само животните правят секс, с когото си поискат и не мислят, когато това се случва.

# 1 144
Скрит текст:
Интересно, а мъжът ти ако ти изневерява, пък вечер се връща в твоето легло, пак ли няма да те интересува? Thinking
Към мен ли е въпроса?

Към теб и всички останали дами, за които не е проблем да си лягат с женени мъже.
Дали за тях няма да е проблем, ако мъжът им не си вдига панталоните, а вечер се прибира в уютното семейно огнище, да нацелува децата и за втора порция секс за деня... Thinking
За мен изобщо не е проблем. Сексът е като храненето: физиологична нужда.

Ако са намесени чувства, обаче, то тогава има проблем в мъжа ми и връзката ни, не в жената, с която е спал, която и да е тя.
Е, чудесно, значи сте някакви особено разкрепостени и негнусливи.

Негнусливи? Нали не мислиш, че сме били девствени, преди да се вземем?  Joy

По-скоро имаме достатъчно здрава връзка и не истерясвам всеки път, когато покрай мъжа ми мине някое апетитно парче. Whistling

...
...
Интересно ми е просто. Само животните правят секс, с когото си поискат и не мислят, когато това се случва.

Точно животните избират много внимателно. Като учителка ти най-добре би трябвало да знаеш това.
А сексът при човеците е нещо, което излишно се усложнява.

# 1 145
Лиляна ,съжалявам много,но децата се появяват по един и същи начин Blush Blush Blush
дали в семейство,дали не,няма особено значение. Дете е за Бога.
Кое точно ти убива на теб??? не смятам ,че детето ми е създадено с лъжа или в грях. Напротив. То беше искано и чакано дете. Изстрадано също. Така,че аз моето съм си платила и оттук нататък и мен и детето ми ме чакат хубави неща. Това е най-важното Peace

# 1 146
  • Ямбол
Убива ми това, че един ден детето ще започне да разсъждава. Няма по-гадно наказание от това да паднеш в очите на детето си.

# 1 147
Тъкмо зачетох 1000 сияйни слънца, книга за едно извънбрачно дете, което бащата иска да вижда, но тайно. Не знам кой е със закостеняло мислене, май това са вашите любовници, които си жквеят с морала отпреди два века и не виждат нищо грешно в това детето им да бъде тайна. Ако са толкова широкоскроени, ще признаят детето и ще го запознаят с официалните му братя и сестри. А така какво става - за да не нарани детето на първата съпруга, не е проблем да пренебрегне това на любовницата, то винаги ще е на второ място, точно като майка си. Жестоко звучи, но е много вярно. Ако питаш един такъв мъж какво чувства, ще си признае, че това дете му тежи и е грешка, че го е създал. Тъжно, но това е истината.

# 1 148
Убива ми това, че един ден детето ще започне да разсъждава. Няма по-гадно наказание от това да паднеш в очите на детето си.

спокойно-това няма да се случи Peace
а ти си типичен Водолей- тъпа и упорита
и аз съм от твоята зодия и с мен на глава няма да излезеш Crazy Crazy Crazy
в очите на детето може да падне баща му,аз защо да падам?
да не съм забърсала някой на магистралата и да съм забременяла от него?
изобщо защо спориш незная
това,че ти си като бабите от махалата и си с архаично мислене-си е лично твой проблем
Виж Янечек-с теб съм съгласна Peace

# 1 149
Не очаквайте позицията на нашето общество да се промени скоро. Сина ми и приятелката му ще живеят в Дания. Тя е българка и от 7 години живее вече там, но все още не може да свикне с техния начин на живот. Каза: там всички си изневеряват, всички мамят мъжете и жените си и всичко при тях се върти около секса. Хората залагат основно на първичните нужди на телата си и всякакъв морал оставят настрана. Не знам дали това е новото състояние на едно презадоволено, подредено и живеещо спокойно общество, което няма никакви социални проблеми или просто така ще се развиват човешките отношения малко по малко.
Тук, у нас все още хората гледат странно на семейства без официален брак, а само със съвместно съжителство, което ми е странно, защото не знам какво толкова променя един подпис, ама е факт. Гледа се с "едно на ум" и на разведените, не дай си Боже пък да са разведени повече от веднъж. това е положението, такова ни е съзнанието.
Като бях дете, ме държаха повече от строго и веднъж майка ми ми каза, че ако не се прибера от вън до 18 ще си изпатя сериозно. Навън заваля и аз и едно дете от входа отидохме да си играем у тях. Тя живееше с баба си и майка си и не и забраняваха като на мен, да води деца вкъщи. Поиграхме и се прибрах в 18:30, закъснях т.е. Е, мака ми ме преби както си трябва с едно дърво. След като си насити желанието да млати и на мен ми поминаха болките, я попитах защо го е направила. Та тя не ме била заради закъснението, а защото майката на Ади била разведена и няма да играя с нея!!! Shocked ooooh! Никога няма да забравя това нещо, никога! След време разбрах, че бракът на майка ми за баща ми е втори брак за нея и вече семейна(аз) при един от поредните скандали и фалшивия и скапан морал, който ми навираше в лицето, и казах, че и тя е била разведена, но за себе си не говори, а тогава ме преби заради мега тъпа причина и тя щеше да припадне. А малко след това, баща ми, който беше ... човечец, ми каза: ма ти как можа да кажеш на майка ти, че е била разведена?! Тя сега е толкова обидена! Shocked Моля?! За какво е обидена? Че знам истината и стената от морал, която градеше пред мен с години е прозрачна и фалшива? Не можех да повярвам, че някой може да е такъв и да говори така за другите, които са като него!
Затова изобщо не ме впечатлява железният морал на някого тук и категоричните изказвания на който и да било по който и да е от засегнатите въпроси въобще. Всички хора са еднакви в това отношение и това ми го е доказал живота. Всич-ки!!! Няма съвършени хора. Затова питах за "духовната" изневяра, защото никой не може да ме убеди, че в съвършения си живот никога не е преоткривал трепетни чувства и пеперуди с друг човек, но си въобразява, че това нищо не е, защото не си е сложил това в онова с чужд мъж или жена. Изневярата е в много аспекти и всеки е изневерявал. Не е нужно да ми признавате на мен, признайте го пред себе си.
А прекаленото крякане в защита или против нещо, винаги е съмнително.  Wink

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 13:01 от Бижy

# 1 150
  • София
...

По-скоро имаме достатъчно здрава връзка и не истерясвам всеки път, когато покрай мъжа ми мине някое апетитно парче. Whistling

...
Ами темата не е за теб и здравата ти връзка. Описах ти хипотетична ситуация.
Излез от кутийката си и ще ти е по-лесно да възпроизведеш някакъв смислен отговор.

# 1 151
А така какво става - за да не нарани детето на първата съпруга, не е проблем да пренебрегне това на любовницата, то винаги ще е на второ място, точно като майка си. Жестоко звучи, но е много вярно. Ако питаш един такъв мъж какво чувства, ще си признае, че това дете му тежи и е грешка, че го е създал. Тъжно, но това е истината.
ЕЕЕее вие пък чак до къде отидохте деца от другата , многооо ми изтъркано това , че децата се появявали по един и същи начин.тогава що не скачам от легло на легло и после да се върнем при мъжете си и той да го гледа това дете без да е негово(нали по едини същи начин се правели)плоско мислене на хоря, които си измиват ръцете.
Тя тая що  го  е родила това дете?нали уж любовницата била само секс?сега и отношения и деца...става вече много сложно.да го махнала това дете бе мен какво ме интересува, като не знае как да се пази.аз моите деца никога няма  да дам да имат нещо общо с детето на любовницата на баща им-ужас толкова е грозно -имам брат от любовницата на татко

# 1 152
...

...
Ами темата не е за теб и здравата ти връзка. Описах ти хипотетична ситуация.
Излез от кутийката си и ще ти е по-лесно да възпроизведеш някакъв смислен отговор.
Сега, последно: разкрепостени ли сме, или сме ограничени?
Пита за моя мъж. Трябваше ли да отговоря за твоя? Mr. Green

# 1 153
...
Не отговаряш на въпроса: тя ли трябва да пази семейната чест?
Аз изобщо никъде не говоря за семейна чест. Разглеждам само състоянието на любовницата. Тя се е навряла в отношения, които не са благоприятни за никой нормален човек. Единствено мазохистите могат да изпитват удоволствие и удовлетворение от това, когато им е гадно, а садистите пък, когато на други им е гадно. А знаем, че нито садизмът, нито мазохизмът са присъщи нормални състояния, това са хора със сериозни психични отклонения.

дрън-дрън - мазохисти, садисти и сериозни отклонения  Laughing

нещата понякога опират и до чист прагматизъм. Wink

имах състудентка, някъде от плевенските села. хубава , умна, и изключително практична. залягаше над лекциите, но и се оглеждаше внимателно , търсейки г-н подходящ. не след дълго той се появи - 40 -годишен, архитект, заможен, семеен и без деца от брака си/причината за това  не знам/. нашата красота набързо го омота, и мъжът беше като захласнат от нея, аз не бях виждала дотогава мъж на тези години да ходи с оплезен език и да е послушен като кученце. после той започна да иска дете, ама чисто тръшкане си беше. роди му много бързо дъщеря Grinning. той никога не напусна жена си, но на моята приятелка купи и оборудва кабинет/стоматологичен/ в лозенец, жилище пак там, на милин камък, дъщерята сега учи в швейцария.  моята приятелка смени купища гаджета, ходи по екскурзии и си щтрака с пръсти. лятото се видяхме - супер си е, вече има и втори кабинет , никой не я кара да му готви, не пере, не чисти, живее си живота  Party Party Party

# 1 154
А така какво става - за да не нарани детето на първата съпруга, не е проблем да пренебрегне това на любовницата, то винаги ще е на второ място, точно като майка си. Жестоко звучи, но е много вярно. Ако питаш един такъв мъж какво чувства, ще си признае, че това дете му тежи и е грешка, че го е създал. Тъжно, но това е истината.
ЕЕЕее вие пък чак до къде отидохте деца от другата , многооо ми изтъркано това , че децата се появявали по един и същи начин.тогава що не скачам от легло на легло и после да се върнем при мъжете си и той да го гледа това дете без да е негово(нали по едини същи начин се правели)плоско мислене на хоря, които си измиват ръцете.
Тя тая що  го  е родила това дете?нали уж любовницата била само секс?сега и отношения и деца...става вече много сложно.да го махнала това дете бе мен какво ме интересува, като не знае как да се пази.аз моите деца никога няма  да дам да имат нещо общо с детето на любовницата на баща им-ужас толкова е грозно -имам брат от любовницата на татко

дойдохме си на думата Laughing Laughing Laughing
и защо няма да им дадеш да общуват?

Общи условия

Активация на акаунт