"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 735
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
...
Негнусливи? Нали не мислиш, че сме били девствени, преди да се вземем?  Joy

По-скоро имаме достатъчно здрава връзка и не истерясвам всеки път, когато покрай мъжа ми мине някое апетитно парче. Whistling

...
Ами темата не е за теб и здравата ти връзка. Описах ти хипотетична ситуация.
Излез от кутийката си и ще ти е по-лесно да възпроизведеш някакъв смислен отговор.
Сега, последно: разкрепостени ли сме, или сме ограничени?
Пита за моя мъж. Трябваше ли да отговоря за твоя? Mr. Green
Значи се разбрахме, нямаш проблем мъжът ти да чука наляво-надясно. Peace

# 1 156
Всичко става още по нелепо...от къде тръгнахме и къде стигнахме.сега вече и второто семейство се намеси.

И защо да им давам , не виждам причина да общуват.какви братя и сестри може да са при полижение , че не са отгледани под общ покрив и е споделят еднакви ценности.няма да навлизам в подрозности , но моя братовчед има такъв брат.този брат го търси само за пари и като има зор , ако му бъде отказано се почват драмите-на аз детето на любовницата нямам право над нищо....ми да няма право.

Всеки да си живее живота , както му харесва , ако иска да спи с цяла армия , стига мен пряко да не ме късае .

# 1 157
Всичко става още по нелепо...от къде тръгнахме и къде стигнахме.сега вече и второто семейство се намеси.

И защо да им давам , не виждам причина да общуват.какви братя и сестри може да са при полижение , че не са отгледани под общ покрив и е споделят еднакви ценности.няма да навлизам в подрозности , но моя братовчед има такъв брат.този брат го търси само за пари и като има зор , ако му бъде отказано се почват драмите-на аз детето на любовницата нямам право над нищо....ми да няма право.

Всеки да си живее живота , както му харесва , ако иска да спи с цяла армия , стига мен пряко да не ме късае .

и мен не ме касае  Laughing, но ако детето е припознато, има право на абсолютно всичко юридически, точно  както и детето, родено в брак.

# 1 158
Скрит текст:
...
Негнусливи? Нали не мислиш, че сме били девствени, преди да се вземем?  Joy

По-скоро имаме достатъчно здрава връзка и не истерясвам всеки път, когато покрай мъжа ми мине някое апетитно парче. Whistling

...
Ами темата не е за теб и здравата ти връзка. Описах ти хипотетична ситуация.
Излез от кутийката си и ще ти е по-лесно да възпроизведеш някакъв смислен отговор.
Сега, последно: разкрепостени ли сме, или сме ограничени?
Пита за моя мъж. Трябваше ли да отговоря за твоя? Mr. Green
Значи се разбрахме, нямаш проблем мъжът ти да чука наляво-надясно. Peace
Не, нямам. На теб обаче май повече ти тежи това, че аз нямам проблем с обвързаните. Whistling Споко, много рядко си харесвам някого. Едва ли твоят мъж ще е сред тях.

# 1 159

и мен не ме касае  Laughing, но ако детето е припознато, има право на абсолютно всичко юридически, точно  както и детето, родено в брак.
Grinning Grinning Grinning умна си

# 1 160
  • град-държава
Освен ако предварително съпругата и децата 'и не са защитени. 
На мен в този случай ми е интересно до какви череши и пеперуди ще се стигне. Laughing

# 1 161
Освен ако предварително съпругата и децата 'и не са защитени. 
На мен в този случай ми е интересно до какви череши и пеперуди ще се стигне. Laughing

да ги защитава колкото си иска  Grinning:

Когато наследодателят остави низходящи, родители или съпруг, той не може със завещателни разпореждания или чрез дарение да накърнява онова, което съставлява тяхна запазена част от наследството.
чл. 28 от Закона за наследството

# 1 162
Хора спрете се , то наистина вече става глупаво...и съда намесихме.аз ще се блъскам цял живот и накрая ще ми се появи накой пръдльо да ми иска нещо.да ходи да го търси от майка си.

# 1 163
Хора спрете се , то наистина вече става глупаво...и съда намесихме.аз ще се блъскам цял живот и накрая ще ми се появи накой пръдльо да ми иска нещо.да ходи да го търси от майка си.

bowuu bowuu bowuu да влезе почитаемият съдия
 Joy Joy Joy

# 1 164

Законът си е закон.  Laughing Да е мислил мъжа ти. Презервативи има във всяка аптека.

# 1 165
  • град-държава
Това е така, що се отнася до личната собственост на бащата, по документи.  Wink
Аз например имам толкова зловещ брачен договор, че силно се съмнявам да има пеперудка, която да открие черешите на живота си в лицето на съпруга ми.  Mr. Green
Или иначе казано, ще получи единствено това, за което се е хванала.

# 1 166
  • София
Уха, стана дебела работата, членове почнахме да вадим... hahaha

Нещо си в грешка, S k i n, нищо не ми тежи на мен. Sunglasses

# 1 167
  • Велико Търново
Затова изобщо не ме впечатлява железният морал на някого тук и категоричните изказвания на който и да било по който и да е от засегнатите въпроси въобще. Всички хора са еднакви в това отношение и това ми го е доказал живота. Всич-ки!!! Няма съвършени хора. Затова питах за "духовната" изневяра, защото никой не може да ме убеди, че в съвършения си живот никога не е преоткривал трепетни чувства и пеперуди с друг човек, но си въобразява, че това нищо не е, защото не си е сложил това в онова с чужд мъж или жена. Изневярата е в много аспекти и всеки е изневерявал. Не е нужно да ми признавате на мен, признайте го пред себе си.
А прекаленото крякане в защита или против нещо, винаги е съмнително.  Wink

Hug Бижу, написала си всичко, което бих искала да напиша по темата Hug хубаво би било повече хора да прочетат поста ти, и да погледнат малко, встрани от капаците, ама...надали Confused

# 1 168
Уха, стана дебела работата, членове почнахме да вадим... hahaha

Нещо си в грешка, S k i n, нищо не ми тежи на мен. Sunglasses

Тогава к'во се втелясваш? Живей си живота. ТАка или инак, ако мъжа ти реши да кривне, едва ли ще можеш да направиш нещо.

# 1 169

Законът си е закон.  Laughing Да е мислил мъжа ти. Презервативи има във всяка аптека.

И защо само едната страна да мисли?ти като правиш секс с мъжа си само той ли мисли да не стане бебе.много безотговорно ще е от страна на любовницата е да не се пази (после на мъжа си това дете ще трябва да го натресе)спиш с чужд мъж и няма да се пазите  Thinking

Ох извинявам се за граматическите греши , малката заля клавиатурата със сок и сега натискам едно друго излиза....

Общи условия

Активация на акаунт