"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 637
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Не си въобразявай, че си особено елегантна, все си в тинята.

# 1 246

Аз приемам по-лекия вариант на извънбрачни връзки, при който нещата се правят елегантно и отговорно.

Ами то няма такъв - винаги се разбира по един или друг начин, обикновено по грозния. А че някои хора предпочитат умно да си затраят с надеждата, че половинката ще се наиграе, пък ще си седне на д-то - това е друг въпрос. Но това не значи, че не плачат, като не ги гледа никой.

Пък кой неангажиращ любовник е застрахован, че леката и неангажираща връзка няма да се превърне в тежко емоционално-финансово-детско бреме? Риск има винаги и като съм питала такива хора - не ви ли е страх? - казват - да, има риск, обаче пашата обича смелите (примерно. Значи са наясно). И като питам Защо? - ами интересно ми е, как е с еди кого си. Супер причина, наистина!

# 1 247
  • Ямбол
Е, как ще са по-толерантни, като не стига, че не изчакват да се освободи заетият мъж, а бързат и дете да си направят. Това не е толерантност, това е наглост и безразсъдство.

# 1 248
 Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора. отивам да чета Grinning

А тръгнахме от черешите и от пеперудите....
Поне се поизясниха някои работи като например че първопричината за едни е споделена изпепеляваща любов, за други уж неудържими страсти пък накрая (рано или късно но неизбежно)взе че опря до материалното.
  Та да си дойдем на думата  прекрасни дами с аромат на череши, ако е любов и страст  това защо позволявате да ви държат в килера? Защо се задоволявате с трохите останали от чуждата вечеря и то скришом подхвърлени вместо да заемете почетното място на трапезата с цялото уважение полагащо се на  господарката на сърцето на любимия?
Ами  случва ви се ,защото им го позволявате .Само не разбирам как после се опитвате (е поне някои от вас) да го пробутате тоя боклук като нещо прекрасно и едва ли не чак за завиждане вместо да си дадете сметка колко жестоко сте били измамени?
  Ясни са онези от вас ,които без капка заблуждение скачат в приключението преследвайки пари. Разбирам , че за егото на някои мъже е по-приемливо да издържат поредната любовница вместо да си признаят че не са толкова неустоими че да  я получават аванта. Тук мога само (за ваше добро де) да се надявам че сте били достатъчно умни и сте сключили добра сделка. И във вашия случай после ''любимите'' ще ви одумват по пошъл и унизителен начин пред приятели ,но поне ще сте овъзмездени  до някъде поне материално.
  Не липсват и бели птици ,които го правят за отмъщение, от любопитство, от глупост, някаква форма на душевно разстройство  и още ред такива все измислени извинения за да не си признаят че в същност са в една от предните две групи.
Не мога да се съглася обаче ,че някоя видите ли е била принудена да влезе в ролята на любовница. Хайде де .На дали има жена, която поне веднъж да не е получавала неприлично предложение. Просто не всички си губят ума и разума на момента.
 Бижу не си права! Има  съществува истинска  всеотдайна и вярна любов до гроб. Аз  знам за два такива случаи. Няма как с ръка на сърцето  и с доза добронамерена завист да не признаем че това е нещо изключително красиво и ценно.

# 1 249
Тц ,тц как се отплеснах ,че чак взех че забравих да си задам въпроса . ooooh!
Интересувам се ,ако може по-в детайли какви са отношенията между посестримите- любовниците на един и същ ако ме разбирате или тук всички са единствени?

# 1 250
Бижу не си права! Има  съществува истинска  всеотдайна и вярна любов до гроб. Аз  знам за два такива случаи. Няма как с ръка на сърцето  и с доза добронамерена завист да не признаем че това е нещо изключително красиво и ценно.
Виж, може би бих повярвала на всеки, който малко преди да се пренесе във вечните селения, на прага на смъртта СИ, пред страха от въпросите пред св.Петър и с ръка на сърцето си, решил да се изповяда за земния си път преди да го напусне и ми признае лично, че живял в чест и без да прегреши нито тялом, нито духом, и в сърцето си, съзнанието си и леглото си е познавал само един мъж или жена съответно, и те са единствени във всичко това, което изброих, за него. Че си: чувала, чела, казали са ти... няма нужда да ме уверяваш. Постоянно някой, някъде, уверява някого в разни чудеса. Simple Smile

# 1 251
Между другото, струваше ми се, че темата е за масовия случай любовници-женени, имащи за гаджета женени мъже и нетърсещи обвързващи отношения.

Beauty, ако ти се случи да се влюбиш в някой от любовниците, какво ще правиш?

/ако мъжът се влюби?/

# 1 252
Ако съдя по темата, Бижу, дори да има такъв човек, който може да каже и наистина каже подобно нещо при описаните от теб условия, масата ще заяви, че той лъже, или демонстрира съвършенство, или ще го обяви за патка - "дайте белите крила" (и на мен ми е от любимите вицове, идентифицирам се с кандидат-патката  Laughing).

# 1 253
...при описаните от теб условия...
Ей това ми е важно на мен, мнението на масата рядко (да не кажа никога) накланя личното ми мнение в някаква посока. Grinning

# 1 254
 Hug
Откъс от книга-"Съществуват видове, при които мъжкият екземпляр остава верен до смъртта, но това е така, защото след съвкуплението женската го изяжда. "-Ако вибраторите имаха клепачи от Кати Лети

# 1 255
Никой и в нищо не уверявам. StopПросто убедено твърдя ,че си в заблуждение.
Има възраст ,не точно на смъртен одър и не точно в изповед ,но да  информацията е достоверна.

# 1 256
  • Пловдив
Бижу не си права! Има  съществува истинска  всеотдайна и вярна любов до гроб. Аз  знам за два такива случаи. Няма как с ръка на сърцето  и с доза добронамерена завист да не признаем че това е нещо изключително красиво и ценно.
Виж, може би бих повярвала на всеки, който малко преди да се пренесе във вечните селения, на прага на смъртта СИ, пред страха от въпросите пред св.Петър и с ръка на сърцето си, решил да се изповяда за земния си път преди да го напусне и ми признае лично, че живял в чест и без да прегреши нито тялом, нито духом, и в сърцето си, съзнанието си и леглото си е познавал само един мъж или жена съответно, и те са единствени във всичко това, което изброих, за него. Че си: чувала, чела, казали са ти... няма нужда да ме уверяваш. Постоянно някой, някъде, уверява някого в разни чудеса. Simple Smile
Значи излиза, че ти изневеряваш на мъжа си?

# 1 257
Бижу, поздравления за постовете ти в темата!    bouquet
В Тайните имах чувство, че си на друга позиция (че изневярата не се отнася за всички, както си мисли Краси  Mr. Green).

Янечек също ме изненада приятно с адекватна позиция! Peace

# 1 258
Значи излиза, че ти изневеряваш на мъжа си?
Какво излиза или ми влиза на мен, ти никога няма да разбереш, така че не ръчкай. Иначе си мисли каквото си искаш Grinning Гледам, че си упорита и за втори път се пробваш. Дерзай!  bouquet

DeVa®, Hug

# 1 259
  • Пловдив
Ами така излиза от думите ти - всеки изневерява, това предполага, че и ти, според твоето собствнео твърдение. Това не се връзва с твърдението ти за 25 години щастлив брак. Аз твърдя, че не всеки изневерява и това е личен избор.

Общи условия

Активация на акаунт