"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 689
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Ямбол
Янтра, хората много често изхождат от собствената си практика и за някои е непонятно нещо, което те не правят.
Хората са шарени. Един прави едно, друг прави друго. Просто не всички правят дадено нещо. Природата ни прави различни. Не всички изневеряват.
Така, а тези, които изневеряват, не могат да ти повярват, че ти не го правиш.

# 1 276
Разбирам, че според Wild_rabbit менталната изневяра (терминът не е мой) е когато мъжът ми прави секс с мен да си мисли, че прави секс със съседката Пенка (или братовчедката Ганка).

Що да не мисли за Пенка-няма лошо...по гадно е да си мисли за комшията Пешо  Simple Smile

# 1 277
Аз разбрах от думите на Бижу, че  човек  не  бива  да  казва никога (или винаги)  без да е изживял пътя си (до последно няма как да си сигурен в категоричността си ). А,  относно изневярата - тя се появява сякаш когато вярата в нещо е  нездрава, разклатена или предадена - при мен поне е така и не говоря за  физическото отражение , а за  вътрешно  разочарование, което може да е причина   за много неща , от там да пожелаеш друг партньор е само една от брънките на желанието да промениш  живота си. Дори  така нречената "скука" в партньорството ( използвана също често за оправдание на нещо) си е състояние на нещастливи хора.Пък и човек няма как да се презастрахова от  разочарования, дошли отвън, а и не е нужно - важното е да се чувства верен на себе си, щото от  собственото  си предателство боли по-непоправимо. От там не бих упрекнала никоя жена или мъж, които искат да подредят  разнебитената си вяра, че  заслужават да са щастливи, стига да го правят  с чисто сърце (колкото и  ретро да звучи това).
П.П. Не  разбирам за какво скочихте на Камъчето - тя не е  била разбивачка на семейства - мъжът до нея е бил вече с разбито такова и е искал ново начало с нея, това че после се е уплашил и се е скрил зад  маската на полите семейни го прави   страхлив муньо и тя трябва да е повече наранена и разочарована от предателството, отколкото  муньото и  законно водещата му се  муня ( съжалявам, че така говоря, но съм по-запозната  с историята)

Леле, колко сте изписали докато напиша нещо Laughing После ще ви чета

# 1 278
аз пък от тия драми не разбрах, мъжът на камъчка защо е избрал жена си, пред любовницата. то вярно,че въпросът ми е с дъх на манджа, ама така и така разнищихме темата - но обяснение на този факт не прочетох.

# 1 279
Аз разбрах от думите на Бижу, че  човек  не  бива  да  казва никога (или винаги)  без да е изживял пътя си (до последно няма как да си сигурен в категоричността си ).
Благодаря ти! Hug

Винаги съм се усмихвала в очакване и са ме впечатлявали хората, които казват "Аз? Никога!", защото съдбата много скоро след това ги опровергава...

# 1 280
  • Ямбол
аз пък от тия драми не разбрах, мъжът на камъчка защо е избрал жена си, пред любовницата. то вярно,че въпросът ми е с дъх на манджа, ама така и така разнищихме темата - но обяснение на този факт не прочетох.
Как защо, просто развлечението е свършило. За това се използват любовниците обикновено. Носни кърпички, след употреба, просто ги захвърлят.

Бижу, аз никога няма да се хвана със семеен мъж. Може да ми се случи да харесам някого, но бих била с него само след като и аз и той се освободим. И това си го спазвам още от младостта ми.

# 1 281
Добре, Лиляна.  Simple Smile

# 1 282
  • тук-там
.......а за  вътрешно  разочарование, което може да е причина   за много неща , от там да пожелаеш друг партньор е само една от брънките на желанието да промениш  живота си. Дори  така нречената "скука" в партньорството ( използвана също често за оправдание на нещо) си е състояние на нещастливи хора.................... От там не бих упрекнала никоя жена или мъж, които искат да подредят  разнебитената си вяра, че  заслужават да са щастливи, стига да го правят  с чисто сърце (колкото и  ретро да звучи това).

Какво значи друг партньор? Какви промени, бе хора? Нещастливи?  ooooh! А, да и разнебитена вяра! Peace
Боже, имам чувството, че повечето тук го играят Многострадалната Геновева... И се опитват да поемат, като един същи ми ти Исус греховете на недостойните...
Това от скука или...природа, викаш.

# 1 283
  • град-държава
Аз разбрах от думите на Бижу, че  човек  не  бива  да  казва никога (или винаги)  без да е изживял пътя си (до последно няма как да си сигурен в категоричността си ).
Никога и винаги, до този етап, не може ли да казва? Laughing
Или не можеш да бъдеш сигурен, категоричен и вярващ дори в това, през което си минал?
Всеки изхожда от себе си и до този момент, няма такова нещо, което да ме е накарало да вярвам, че всички изневеряват, дори и след като се е случило да ми изневерят.

# 1 284
  • Другата България
 Joy
Бижу,  Hug.
Това може да ти каже единствено и само тя.
Ако ти е толкова важно, попитай я, тя споделя историята си все още, въпреки, че аз лично не разбирам защо продължава да си причинява това "удоволствие".
А може и да го е казала вече.

# 1 285
видях постът на Зандали и получих отговор на въпроса си.
имам една колежка и тя все коментира кой на кой изневерява и съди хората. понеже я знам каква е моралистка, един ден докато ми се оплакваше какво и как я боли и казах: ние с теб трябва да сме благодарни на тия които са ни взели, защото с  тия проблеми никой няма да ни обърне внимание. Беше си чиста ирония, обаче тя съвсем сериозно ми отвърна: абе ти недей да си толкова сигурна - и това ме навежда над мисълта, че и най-праведните имат задни мисли. Grinning

# 1 286
И аз мисля като Лиляна. Дано животът не ме опровергае.

# 1 287
  • тук-там
..... Може да ми се случи да харесам някого, но бих била с него само след като и аз и той се освободим. И това си го спазвам още от младостта ми.

Само заради едно "харесване"? Евала! Peace Тупай по-често! Peace

# 1 288
между другото и аз никога не бих се хванала с женен мъж. аз самата съм омъжена, както вече казах не изневерявам на мъжа ми, обаче ми се е случвало да си мечтая за разни ергени, обаче някои женен ли е - просто няма смисъл човек така да си усложнява живота - то са драми, то е манджа от всякъде

# 1 289
  • град-държава
Аз не виждам кое му е сложното. Особено - на всеки може да се случи. Глупости, това не е да те навали дъжд, не е нещо, което просто ти се случва. Ще намериш точно това, което си търсиш и отворен към него.
Личния избор не те връхлита, нито ти се случва от въздуха.

Общи условия

Активация на акаунт