"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 622
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София

Аз приемам по-лекия вариант на извънбрачни връзки, при който нещата се правят елегантно и отговорно.

Ами то няма такъв - винаги се разбира по един или друг начин, обикновено по грозния.

Това не е вярно, изобщо дори.
Тц ,тц как се отплеснах ,че чак взех че забравих да си задам въпроса . ooooh!
Интересувам се ,ако може по-в детайли какви са отношенията между посестримите- любовниците на един и същ ако ме разбирате или тук всички са единствени?

Всяка любовница има предвид, че може и да не е единствена. не се поддържат връзки между любовниците в 99% от случаите. Онзи 1% е изключение. Тогава става мноооого трудно, особено ако любовниците са приятелки. Но не и невъзможно.

Между другото, струваше ми се, че темата е за масовия случай любовници-женени, имащи за гаджета женени мъже и нетърсещи обвързващи отношения.

Beauty, ако ти се случи да се влюбиш в някой от любовниците, какво ще правиш?

/ако мъжът се влюби?/

Често, както си се влюбил, така си и разлюбил, така че не е особена драма. И това, че си залитнал покрай пеперудите в стомаха ти не променя почти нищо. Просто мислиш малко по-често за него и се чувстваш като тийнейджър.

# 1 306
Да изневериш веднъж не е същото, като да живееш паралелен живот с друг. И още по-различно е да създадеш паралелно дете.

Бащата на малкият ми син е разведен има,  си син от първия  брак - аз съм му  "втората жена" (поствам го в кавички, защото нямаме брак) Моят син паралелен ли се води и ако не, причината само  наличието на   документ за развод ли е , щото ако е само тази, е  много тъпа причина.
Причината е, че детето е създадено, когато и двамата имате единствена връзка, а не няколко. Не е документът като такъв, а истинската реалната ситуация. И той и ти имате само тази връзка.
Да разбирам ли, че за теб не би имало проблем, ако мъжът ти си има "трета жена" с която да си имат дете, докато е все още с теб. понеже каза за някаква тъпа причина...

Точно така - съгласна съм - много често реалната ситуация е на  самотни хора, документално все още обвързани, които  търсят връзка, любов и каквото там се нарича за несамотност.  Така че не става въпрос за няколко връзки... Споменах за тъпа причина оправданието на термина "Паралелен" особено отнасящ се за дете!
 Камъче, дано си прекарала хубаво,  няма какво да отговаряш  Hug

# 1 307
  • Tам през Атлантическия океан

Бижу, аз никога няма да се хвана със семеен мъж. Може да ми се случи да харесам някого, но бих била с него само след като и аз и той се освободим. И това си го спазвам още от младостта ми.

Tъй като , кълвеш  камъчето ,
предполагам си запозната с това кото е писала  Simple Smile
Тя се е развела с тоагавашният си мъж и е очаквала същото от любовника , уви останала е само с обещания и много още последвали лъжи , които са крепяли сляпата и надежда.

# 1 308
  • На изток от Рая
Нищо хубаво не излиза от тези " връзки " потърпевшият в повечето случаи е един - самата ти , жененият има кой да го утешава  и всеки по пътя си , но по - добре да не го хващате този "черен път " , защото винаги пътя е един и същ стигаш до задънена улица!

# 1 309
Скрит текст:

Аз приемам по-лекия вариант на извънбрачни връзки, при който нещата се правят елегантно и отговорно.

Ами то няма такъв - винаги се разбира по един или друг начин, обикновено по грозния.

Това не е вярно, изобщо дори.

А, добре, вярвай си Peaceл Но слуховете си вървят, самите ти любовници няма начин да не се похвалят, или изтървт, светът не е никак голям. Това, че не е дошъл някой да ти каже лично, не значи, че паралелният ти живот се развива някъде на Марс и никой си няма хал хабер. И на работата, и в квартала се знае, ако някоя "дава", дори и да не го афишира. Отношението на мъжката част, разбира се, е много благо, стига да не става дума за собствената жена.

И въобще защо е това криене, като не се върши нищо нередно? Голям товар е това - все да внимаваш пред кого какво си излъгал и да не омешаш легендите.

# 1 310

Ще намериш точно това, което си търсиш и отворен към него.

Това е квинтесенцията на цялата тема.
Съзнателно или подсъзнателно, поради една или друга причина, лош период - дълбока дупка или особеност на характера.

И от прочетеното дотук в тази тема, ми се потвърждават впечатленията, че любовницата влиза във връзка само и единствено поради 2 причини - секс и/или материални изгоди. Групичката "дами", които щедро си разказват историите тук, недвусмислено затвърдиха това.

Пък това да забременееш от мъж с цел "да го вържеш" е трик, стар колкото света. Случилото се, случило, винаги има начин да го махнеш, обаче, ако наистина не целиш разваляне на семейства и грозни истории. А и ако ти пука за детето - който казва, че деца от такива връзки няма да имат някакви емоционални проблеми, малко по малко осъзнавайки истината, значи удобно си заравя главата в пясъка. В този случай обаче, изцяло виновни за това са майките, с добре обмислените си целенасочени действия.
Много добре едно дете вижда и разбира, прави си изводите, даже и да не го показва, дори и пред собствената си майка да не разговаря за това, защото тези неща са дълбоко лични и се говори трудно за тях.
Нямам предвид Камъчка конкретно с написаното по-горе, принципно говоря.

Това доколко законното семейство на мъжа ще е осигурено след прелюбодейството му и наличния допълнителен отрок, зависи изцяло само от трезвата мисъл и съвест на същия този мъж. Много правилно се спомена по-назад, че най-често мъжа се грижи за тези, дето са му пред очите, за тези, с които живее. Развеждайки се с майката, се развежда и с детето и първородното кучета го яли.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 04:15 от AQUА

# 1 311
Точно така - съгласна съм - много често реалната ситуация е на  самотни хора, документално все още обвързани, които  търсят връзка, любов и каквото там се нарича за несамотност.  Така че не става въпрос за няколко връзки... Споменах за тъпа причина оправданието на термина "Паралелен" особено отнасящ се за дете!
 Камъче, дано си прекарала хубаво,  няма какво да отговаряш  Hug

Паралелна не е просто втора връзка. Паралелна връзка, лъжа и предателство има тогава, когато състоянието, описано подробно по-горе (на разчоравание и .т.н.) е достатъчно да търси друго, само за едната страна.

Да, няма лошо, като се изчерпи една връзка, да се премине към друга. Но да се е изчерпила за единия и той да е преминал към друга, докато партньорът продължава да си мисли, че има връзка и, виждайки че нещо не е наред, полага усилия да закрепи отново тази връзка - ето това са паралелните връзки, за които е темата. Там са любовниците. Другото си е просто следващ партньор.

Сядаш, казваш че не можеш повече и тогава скачаш в друго легло. Така е достойно, така е честно спрямо другия до теб. Другото си е страх. Самата Камъчка каза, че съпругата е била много изненадана, че той има второ дете и любовница. Така че, връзката на Камъчка е далеч от "чистото сърце".

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 09:28 от ZinaSt

# 1 312
  • Най-красивата страна
Аз не мога да разбера едно нещо.Как любовницата се примирява с второто място?/при условие,че знае ,че мъжа е женен/И как приема за нормално това,че той се прибира и си ляга при друга жена/защото любовницата няма как да знае какво се случва в дома му/.
А и на какво се надява любовницата ,като ражда дете от женен мъж?
Накрая пак тя е страдащата,че и детето.
Аз лично не мога да си представя да деля ММ с друга.

/Омъжена съм от 20 години/

# 1 313
Аз не мога да разбера едно нещо.Как любовницата се примирява с второто място?/при условие,че знае ,че мъжа е женен/И как приема за нормално това,че той се прибира и си ляга при друга жена/защото любовницата няма как да знае какво се случва в дома му/.
А и на какво се надява любовницата ,като ражда дете от женен мъж?
Накрая пак тя е страдащата,че и детето.
Аз лично не мога да си представя да деля ММ с друга.

/Омъжена съм от 20 години/

Е, как? Не чете ли? Толерантни са. Щедри душички.

# 1 314
  • София
Е колко да не им се отразява на децата... Аз имах познат палестинец, чийто баща имаше две жени и хич не разказваше с умиление как баща му живеел 6 месеца в годината с едното семейство, 6 месеца с другото Rolling Eyes
И то говорим за съвсем различна култура, при която тия отношения са напълно в реда на нещата.

# 1 315
Добро утро Crazy
понеже някои от вас са ме захапали,а аз нямах възможност да отговоря сега ще го направя  Peace
Лиляна- специално към теб
още когато споделих в темата Споделете181,че детето ми има остра анемия и баща му е отказъл да даде кръв,ти единствена от всички,без дори да знаеш,че е семеен, щото това разбира се оправдава постъпката му, най-безсърдечно ми заяви да си гледам детето и да не очаквам нищо от такъв Peace
още тогава те намразих
сега-по въпроса на Зина -ясно ми е ,че колкото и да се пъне една жена,на която са изневерили,няма как да симпатизира на любовницата,та била тя и самотна майка.
Продължавам да смятам,че съпруга,която не държи сметка къде спи мъжа й всяка вечер,има сериозна вина за да й слагат рога Peace
някой попита-защо не се е развел и не е заживял с мен
истината е,че той явно държеше на жена си по своя си начин и искаше да бъде с нея Peace

# 1 316
ма то не е нужно мъжа да спи нощем другаде, за да има подобна схема.

# 1 317
Жена, която трябва да "държи сметка" на мъжа си, обрича връзката си на провал и без това.
Връзките се градят на доверие. Няма ли доверие, връзката не е устойчива.

Теорията, че жена, която уважава личното пространство на съпруга си, си проси изневерите, е меко казано нагла.

А и ти не знаеш дали тя не е била лъгана с добро извинение за тези отсъствия. Сама каза, че е била изненадана. Той със сигурност и е предоставял достоверна причина за отсъствията си. Та, къде е нейната вина? Че не го е преследвала тайно, за да се увери? И изобщо ти имаш ли причина да си сигурна, че тя не му е държала сметка и той не я е лъгал така омайно, както твърдиш, че е лъгал теб? Или щом е можел да спи при теб - значи задължително тя е дала благословията си да се множите?

Аз не познавам мъж, който като го попиташ къде спа предната вечер, да каже "при любовницата. Правим опити за бебе."

Разбирам защо не приемаш тези си думи за нагли, но те са точно такива. На теб може и да ти помагат да си чистиш съвестта. Но това не ги прави нито правилни, нито приемливи."Като му вярваш, кой ти е виновен, че той те лъже?" Това казваш.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 10:14 от ZinaSt

# 1 318
  • София
...
още когато споделих в темата Споделете181,че детето ми има остра анемия и баща му е отказъл да даде кръв,ти единствена от всички,без дори да знаеш,че е семеен, щото това разбира се оправдава постъпката му, най-безсърдечно ми заяви да си гледам детето и да не очаквам нищо от такъв Peace
...
Ох, тоя е пълен дебил... Приеми, че си се отървала от него просто Rolling Eyes

# 1 319
Така е, не разбирам защо си намразила Лиляна, като ти е казала че от такъв не можеш да очакваш нищо.
Пълен боклук.

Общи условия

Активация на акаунт