"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 639
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Мадрид / София
Вижте, всеки си върви със съдбата и нещата, които му минават през главата (каквото му се случва) е с определена цел. Нещо трябва да се научи, да се добие  като опит. Житейските ни уроци само ни обогатяват . За съдниците в темата: не сте прави да съдите. Нямате никаква ТОЛЕРАНТНОСТ към съдбиите  на хората и това не ви прави по-добрите. Всички сме хора с недостатъците си и никой не е по-добър от другия. Когато разберете тази истина ще изчезне и желанието ви да се изтъквате като моралистки. Грешките, които всеки от нас прави, му помагат да израстне. Колкото и да ми се иска да има само истинска чиста любов, много малко я намирам. Много малко са хората, които ми я дават. Всичко друго е лицемерие и измама или илюзия. Всеки един си е избрал този живот преди да дойде на този свят. Връзките между хората са много по-сложно изградени отколкото си мислите. Но няма да се впускам в подробности, защото някои от вас може още да не са достигнали до ниво да отворят  очи и няма да  разберат.

# 1 411

А реално любовницата го чака в собствения си апартамент, че му и сготвила....щото гадната му и проклета жена даже и гладен го държи....Simple Smile

Гадина. ТрЕбва да се линчува! Как няма да си търсят любовници мъжете, то глад у дома. Само на пържени филии и туршия  Joy
Joy Joy Joy

# 1 412
Всеки има право да изживява трепетите си. Но за правото на щастие важи правилото за всички права. Те свършват там, където започват правата на другите. Това е граница, която ако се прекрачи, всички страдат.

Но има един, който страда най-много и това е излъгания. Защото на него негативите са му стоварени. Докато другите са имали и позитиви от това, за него са само негативи. И са му наложени. Няма искам-неискам. Всеки от участващите в една извънбрачна връзка има право на избор. Само другата, законната половинка няма такова право.

Да, преживява се. Но аз за себе си съм си обещала, да не забравям това усещане. За да може дори  и живота да ме постави в ситуация, в която да бъда с женен мъж, да се сетя за това и да си тръгна.

# 1 413
Такова можеш да прочетеш в евтините романчета.
Toа в романите си е чиста измислица ( не че не си ги четем де Embarassed).Надявах се на нещо по-автентично .
За да ти се случи на живо трябва да си хванеш наистина богат любовник.
От всяко дърво свирка не става  WinkНа мен са ми стига и разказ от първо лице.
Абе и аз все се чудя от къде ги намират все едни богати любовници, то екскурзии, подаръци, почивки и какво ли още не....Simple Smile
Ама това май за хвалба из форумите...
Тц и тук вече 100 страници никоя не се похвали.Май ще излезе че наистина са само художетвена измислица.

# 1 414
А не ви ли идва на ум, че женения мъж е виновникът в случая. Никой не го принуждава да има възка с неомъжена жена...явно нещо във връзката му куца, за да търси нещо извън връзката...обаче ни е по-лесно да злословим за другата, отколкото да търсим нещата вътре в семейството.

Какви права, като се оженим/ омъжим придобиваме ли права над другия? Не, точно от това, че гледаме на човека до себе си като собственост...от там идват всички проблеми.

# 1 415
Разбира се, че той е основния виновник за ситуацията. И разбира се, че най-вероятно има проблеми във връзката си. Когато имаш семейство и деца и нахлуят проблемите, имаш две възможности. По-трудната - да изясниш проблемите и да се опиташ да ги разрешиш. По-лесната - да избягаш от тях в леглото на първата, която е откликнала.

# 1 416
като чета мненията на преобладаващата част от жените тук и за пореден път се убеждавам, че живеем в мъжки свят. тормозите камъчка, че е родила дете от женен мъж, обаче не прочетех ни един упрек към мъжът, че го е направил. добре имал любовница имал - липсвало му нещо в семейството - липсвало, ама какъв мъж създава дете ей така - без много много да му мисли. Защо тоя мъж като няма да си разваля семейството очевидно с някаква си там жена без достойнство - как така го направи това дете.
Жените наистина сме кокошки - готови сме за накълвем камъчка, а тя ще плати прескъпо за грешката си, а мъжът ни лук ял ни лук мирисал - продължава живота си постарому.
Боли ме много че в 21 - век каквото и да си говорим е по-добре да си мъж. За това и съм адски щастлива че децата ми са момчета, не че очаквам подобно нещо от тях, ама знае ли човек, какво ще му дойде до главата. 

# 1 417
Той чукча писател не читател.Я се върни назад и виж само къде го навря  Лиляна този ....не че беше единствена ,но го направи както само тя си може.
А това с кокошките  за теб не мога да споря не те познаваме,но тук в темата кокошки няма. Има съпруги -будали и любовници-изключителни(ама никоя не ще да се похвали с какво)

# 1 418
Скрит текст:
Такова можеш да прочетеш в евтините романчета.
Toа в романите си е чиста измислица ( не че не си ги четем де Embarassed).Надявах се на нещо по-автентично .
За да ти се случи на живо трябва да си хванеш наистина богат любовник.
От всяко дърво свирка не става  WinkНа мен са ми стига и разказ от първо лице.
Абе и аз все се чудя от къде ги намират все едни богати любовници, то екскурзии, подаръци, почивки и какво ли още не....Simple Smile
Ама това май за хвалба из форумите...
Тц и тук вече 100 страници никоя не се похвали.Май ще излезе че наистина са само художетвена измислица.

Не четеш внимателно. Naughty

# 1 419
cordelia моля подскажи още  малко моля!

# 1 420
cordelia моля подскажи още  малко моля!

Помолѝ дамата със запазената марка да ти разкаже. Wink

# 1 421
  • София
Да, мъжете винаги са с повече възможности.
И да, мъжът е главния виновник.
Но пък винаги съм се чудила на жената, която не е омъжена,  но с пълно съзнание,  че е женен започва връзка с мъж. Какви илюзии си прави, замисля ли се, за ситуацията? 

Донякъде ми е ясно омъжена жена със женен мъж - не го оправдавам, но го разбирам.  Изживяват си тръпката, не мислят за разводи /поне в повечето случаи /...

Но другото не го разбирам,  не го толерирам и не го оправдавам.

Дете от такава връзка е винаги поставено в неприятна ситуация, макар то с нищо да не е виновно. Децата винаги са невинни. Виновните са възрастните и техните безотговорни решения.

# 1 422
като чета мненията на преобладаващата част от жените тук и за пореден път се убеждавам, че живеем в мъжки свят. тормозите камъчка, че е родила дете от женен мъж, обаче не прочетех ни един упрек към мъжът, че го е направил. добре имал любовница имал - липсвало му нещо в семейството - липсвало, ама какъв мъж създава дете ей така - без много много да му мисли. Защо тоя мъж като няма да си разваля семейството очевидно с някаква си там жена без достойнство - как така го направи това дете.
Жените наистина сме кокошки - готови сме за накълвем камъчка, а тя ще плати прескъпо за грешката си, а мъжът ни лук ял ни лук мирисал - продължава живота си постарому.
Боли ме много че в 21 - век каквото и да си говорим е по-добре да си мъж. За това и съм адски щастлива че децата ми са момчета, не че очаквам подобно нещо от тях, ама знае ли човек, какво ще му дойде до главата. 

Доста избирателно си чела в такъв случай.

# 1 423

Помолѝ дамата със запазената марка да ти разкаже. Wink
Ами да разкаже де два дни все това чакаме !

# 1 424
  • Ямбол
А не ви ли идва на ум, че женения мъж е виновникът в случая. Никой не го принуждава да има възка с неомъжена жена...явно нещо във връзката му куца, за да търси нещо извън връзката...обаче ни е по-лесно да злословим за другата, отколкото да търсим нещата вътре в семейството.
...
И да ни идва, и да не ни идва на ум, темата не е за мъжете в триъгълника, а за другата - третата. Така е поставена, това разискваме. На тебе не ти ли идва на ума, защо само за другата говорим?
Ние тук не търси по принцип виновник, ние просто разсъждаваме за онова животно, наречено другата.

...Какви права, като се оженим/ омъжим придобиваме ли права над другия? Не, точно от това, че гледаме на човека до себе си като собственост...от там идват всички проблеми.
Хайде разберете се с Камъчка от какво идват проблемите, понеже тя е точно на обратното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт