"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 668
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 395
Иначе по темата - аз съм плод на една такава извънбрачна връзка и мама винаги ми е повтаряла да не се занимавам с женени мъже.  Mr. Green

Лекси-това го написа ти,нали
ето това имах предвид,че е нормално да си предубена към мен

А, това ли било.  Joy Ами, не, не позна. Баща ми се е развел и се е оженил за майка ми. Винаги се е грижил за нас и бяхме семейство. Нищо общо с твоя случай, тоест.

# 1 396
Вижте, не знам колко споделяте християнските ценности, според мене това няма връзка с вярата в Бог. Мисълта ми е, че много от казаното в Новия завет важи в морален аспект и за нерилигиозните хора.
Когато тълпата иска да убие Мария Магдалена с камъни, Исус им казва: нека безгрешния първи да хвърли камък. Като ключовата дума тук е "разкаяние". Не става дума да се оправдават всякакви грехове, но такава нетърпимост към чуждите грешки, особено признатите,особено при липсата на ясна визия за последиците...а и колко от нас сме перфектни? Изневярата приемам като изключително тежка простъпка, но човек допуска грешки, нали?
Въпросът е да не продължи да ги допуска. Или да не прави нови.
Въпросът е при стореното поражение да се излекуват раните, доколкото може, а не да се съзвават нови. Peace
Въпросът е, че от конкретната грешка, която толкова се напада тук, не е пострадал никой от пишещите, че да не може да я прости. А пряко засегнатите - те трябва да си решават дали да простят или не. След като благоверната си е прибрала кръшкача, значи трябва да е приела стореното от него с всички последици. Или да не го беше прибирала. Така, както Камъчка трябва да приеме всички последици от стореното от нея (извънбрачна връзка, дете, узаконяване на бащинството) - че ще има обществено мнение, че ще е трудно финансово, че детето ще задава въпроси, че има право на баща си, пък бил той и не най-прекрасния.

Всичко това е ужасно вярно. Само не разбирам как теб не те накара да прозреш, че ние не прощаваме, защото няма какво да прощаваме.
Темате не е за това любовниците да влизат, да се покайват и да им се дава прошка. Затова и не виждаш прошка. Но няма и покаяние. Не е и нужно да ги има.
Просто един си споделя неговото виждане - друг обратното и така се получава спор. От който всеки си избира своите истини.
А позицията, че като не сме за, бием с камъни е...  ooooh!

(Не вярвам в непорочното зачатие.)

# 1 397
Ще ме зарадвате, ако се спрете - темата и без това е тегава, не я обръщайте в размяна на лични нападки. Ще ги изтрия, а Naddya има нужда от компания до след празниците.

# 1 398
Оф, според мене никой не знае за какво всъщност е темата  Wink, защото авторката отдавна вазира, всеки си дава някакво съдържание, което го вълнува, напоследък има фиксация според мене не върху правилния човек, сигурно защото тя единствена дава материал за упражнения в красноречие.
Камъче, ако виждаш нещо полезно лично за тебе, пиши, ама просто да захранваш темата не ми се струва смислено. Според мене каквото имаше да се каже, каза се, оттук нататък се повтаря едно и също в различни вариатни и с все по-груб език.
Наистина щеше да е гъделичкащо и любопитно (като в клюкарски вестник) да прочетем, ние, задръстените, как се забавляват по-отраканите, но явно няма да стане. И другата клюка - за отмъщенията на измамените съпруги - също няма да видим.
Което, като помисли човек, е повече от безсърдечно като вид забавление.
Весела Коледа и много любов на всички, май по-добре да се съсредоточим върху правенето на коледните сладки (и да си обърнем внимание на мъжете, че...знае ли се Laughing)

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 14:53 от Анонимен

# 1 399
От тази тема разбрах ,каква е ползата от полигамията?Любовницата няма да е ощетена,и вълкът сит и агнето цяло!

# 1 400
Нищо забавлително от по-отракани няма да прочете човек по такава тема, защото темата е болезнена. Свързана е с драми, както се видя, а не с черешов дъх.

# 1 401
  • Ямбол
От тази тема разбрах ,каква е ползата от полигамията?Любовницата няма да е ощетена,и вълкът сит и агнето цяло!
Май не си разбрала много. Ощетена е и още как.

# 1 402
Понеже намесихте и детето, а ви предупредих да не го правите още преди доста страници, ще бъда адски безпардонна и нагла Peace
за финансовия мотив, който някой спомена е смешно- с 120лв издръжка ако се гледа дете и ако това е финансов мотив,ок, нека да е
понеже много наблегнаха някои на това,че детето ще се срамува от мен и т.н искам да попитам всички,които са си затворили очите за изневяра- по-щастливо ли е детето им,когато родителите играят цирк? Не мисля. Такъв фалш е всичко в днешно време, че е рядкост семейство,в което поне единият не изневерява. Шапка свалям единствено на жени като Бижу, защото всяка жена трябва да знае как да задържи един мъж цял живот до себе си, и това далеч не се постига с козметика и лакове, а с характер,но не като на повечето от вас
Крякате като махленски кокошки, нищо друго не постигнахте
Вместо да висите във форумите, прегърнете мъжете си, и си помислете къде бъркате Peace
Еми да си мислила по рано,че моье да гледаш дете с 120 лв

Не се оправдавай,няма да помогне!

# 1 403
Не си запозната с полигамията,дава равни права,и на двете съпруги.

# 1 404
  • Ямбол
Не си запозната с полигамията,дава равни права,и на двете съпруги.
Е, къде в тази тема сме разисквали полигамия в този смисъл, който ти доуточни? Като казваш, че от тази тема си го разбрала, ме подведе да си мисля, че в тази тема любовниците не са ощетени.

# 1 405
A аз пък много се надявах да прочета такива неща из опита на любовниците ,че да ми падне шапката и да ми светне най-накрая ,защо  в крайна сметка ни бройкат нас верните всеотдайни и влюбени съпруги за будали.
Очаквах да прочета за пътувания и романтика,за екзотични места за подаръци за които ние не бихме могли и да мечтаем ...
Обаче тук хвърчи пушилка и перушина  Shocked

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 17:30 от mamamari

# 1 406
Такова можеш да прочетеш в евтините романчета. За да ти се случи на живо трябва да си хванеш наистина богат любовник.

# 1 407
Камъче, помоли да ти изтрият всички постове. Naughty
Не разбирам с каква цел пишеш толкова подробности? Rolling Eyes

Темата изобщо не е за случаи като твоя, с раждане на деца.
За твоя БНД, ти си решила така, да го съдиш за бащинство.
Ако си искала дете, ОК, но той ти даде ясно да разбереш, че той не иска дете, независимо какви ти ги е приказвал.
А жена му защо го е прибрала?
По финансови причини, вероятно.
Може изобщо да не го обича, затова да не се е интересувала къде спи 3 години.
Пък и той не е ощетявал с пари семейството си.
При това положение защо да не си го прибере?
Имат 2 деца, те също имат нужда от него.
Да подчертая, че не го защитавам, но решението да имаш дете с него си е основно твое.
Съответно и последствията са за теб.

# 1 408
Абе и аз все се чудя от къде ги намират все едни богати любовници, то екскурзии, подаръци, почивки и какво ли още не....Simple Smile
Ама това май за хвалба из форумите...
А реално любовницата го чака в собствения си апартамент, че му и сготвила....щото гадната му и проклета жена даже и гладен го държи....Simple Smile

# 1 409
  • София

А реално любовницата го чака в собствения си апартамент, че му и сготвила....щото гадната му и проклета жена даже и гладен го държи....Simple Smile

Гадина. ТрЕбва да се линчува! Как няма да си търсят любовници мъжете, то глад у дома. Само на пържени филии и туршия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт