"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 641
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 455
  • тук-там
Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Внимавайте какво пожелавате!

Повечето отдавна са  паднали, обаче не могат или не знаят как  да издрапат  обратно! Затова и плюят толкова.  Плюят,  давят се в собствените си лиги, обаче продължават  ooooh!

# 1 456
Бях пуснала преди време тема за моя изневеряващ. бнд.
Съветите бяха да го изхвърля. Сам си тръгна.
Със сегашния си акъл щях да го държа, като женените жени. Ние нямахме брак. И не ми говорете за две работи, финанси и т. н. Не можете да изкарате месеца с минимална. Друго си е да влиза голяма цифра и да си затваряме очите.
Да не казвам че е това и мнението на майка ми, че съвсем ще се конфронтирам със себе си.

# 1 457
Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Внимавайте какво пожелавате!

Повечето отдавна са  паднали, обаче не могат или не знаят как  да издрапат  обратно! Затова и плюят толкова.  Плюят,  давят се в собствените си лиги, обаче продължават  ooooh!

Много грозно. Много по-грозно от образа на давещия се с лигите си.

# 1 458
  • Ямбол
Любовниците, другите, излязоха от темата и ни оставиха да се драпаме коя е по-по-най- толерантна, морална, проста.
Явно им е вродено, бягат като стане напечено и ни лук яли, ни мирисали.

# 1 459
Оф, бе.
Аз съм тук. И любовница. Ама много обиждаш!

# 1 460
Любовниците, другите, излязоха от темата....

e, какво искаш? камъче да си избродира алената буква и да ти се просне пред краката да я тъпчеш ли?

# 1 461
  • Ямбол
Извинявай, че отново не те забелязахме, Дари. Ти действаща любовница ли си? Кой си е взел такъв таралеж в гащите? Та ти си непредсказуема.
Или просто се оглеждаш за спонсор?

e, какво искаш? камъче да си избродира алената буква и да ти се просне пред краката да я тъпчеш ли?
Къде видя да искам нещо? Аз само констатирам. На камъче, ако не ѝ бяха наляли акъл на ЛС и ако не я бяха подковали така, още щеше да се пери в темата, колко е велика.

# 1 462
 ooooh!
Готина съм и привлекателна, доста предложения имам от женени от сайтовете за запознанства. Ергени и женени. Да отбележа. И не само оттам. Мъже! Тъпанари са всичките, поне жените да се подкрепяме.

# 1 463
 Дари, вие заради друга жена ли се разделихте или просто не се напаснахте?

# 1 464
Дари, вие заради друга жена ли се разделихте или просто не се напаснахте?
Тя беше катализатора. И двамата сме виновни.
Като работеща в хотел, не си ли виждала такива истории? АЗ- да. Че и с пръв братовчед, със секретарката.

# 1 465
Извинявай, че отново не те забелязахме, Дари. Ти действаща любовница ли си? Кой си е взел такъв таралеж в гащите? Та ти си непредсказуема.
Или просто се оглеждаш за спонсор?

Къде видя да искам нещо? Аз само констатирам. На камъче, ако не ѝ бяха наляли акъл на ЛС и ако не я бяха подковали така, още щеше да се пери в темата, колко е велика.
защо мислиш така?
още в самото начало на лични ме предупредиха да не си разказвам историята,но аз го направих
ти самата стана за смях и още не спираш
Дари- не пълни темата със себе си,остави Лиляна да го прави
радвам се,че осмислих тази иначе напълно безсмислена тема
и да- при потребителки като Лилето се чувствам велика bowuu bowuu bowuu

# 1 466

Като работеща в хотел, не си ли виждала такива истории?
Аз виждам най вече такива истории. В един момент вече се бъркаш коя е съпругата, коя любовницата. Родители на мои приятели с любовници, познати с пресни бракове и малки дечица- с любовници, тиймбилдинги, които завършват като оргии...всякакви конфигурации.

# 1 467
  • Blondeville
Аз не мога да разбера, защо някои тълкуват факта, че не оневиняваме съвсем любовниците като оневиняване на изневеряващия. Естествено, че най-виновен е този, който изневерява. Но в една конфигурация тип триъгълник, която продължава месеци или години не мисля, че любовницата е цялата в бяло.

Човек не може да бъде краен и категоричен в нищо, но аз за себе си знам, че не бих изневерила на мъжа си, нито бих била с години във отношения с мъж, който е официално с друга. Обожанието в очите на истински влюбения мъж, обикновено не върви със съпруга някъде там. Та комбинацията от нещата, в които вярвам като ценности, това, което имам като вътрешно усещане, както и чисто себичната нужда да знам, че за мъжа ми аз съм единствена и обожавана са причините, които ми дават известна доза увереност, че аз любовница не мога да бъда.

На Камъчка й пожелавам да й е живо и здраво детенцето, да загърби миналото, да извлече поуките си от грешките и да гледа напред.

# 1 468
Аз имам една съфорумка на която мъж й спа в хотела с гадже. Няма да се познае, затова го казвам. Преди две години.

# 1 469
  • София

Е, извинете, че ви развалихме седянката. Аз пък се надявах на повече разкази с подробности как съпругата им стъжнила живота, ]как се опитвала да ги сгази с личното си мпс, каквито се прокраднаха в началото. Поне да стане по-забавно Sunglasses
Е, аз де, но истината е, че нямаше нищо забавно.
Скрит текст:
Не, защото се изплаших в този момент. Самата тя със сигурност не изглеждаше ядосана, а тъжна.
Две малки деца, имаше и нещо доколкото си спомням, че се чуваше за трето на път. С нейният мъж не сме коментирали изобщо, никога.
Преди това изобщо не се бях замисляла, до този случай, аз просто се почувствах истински боклук в конкретния момент. Цялото ми самочувствие и мнение за самата мен, собственоръчно полях с кофа л***а. Точно това чувствах и тогава взех решение, че женен мъж повече никога.
Не друга, ако ще 100 други да са, но да не съм аз.
Конкретния мъж аз не обичах-черешите ми дрънчаха по друг мъж. Привлече ме с външност и това, че не изневеряваше и предварително да не се надявам... отделно бе най-добрия избор за целта, която имах.
Абсолютно целенасочено предизвиках цялата история, която продължи 2 месеца.
След случая с жена му, я приключих.
В началото на тази есен ги видях след около 12години двамата заедно. Държаха се за ръце и пазаруваха, той ме позна, но аз се направих, че не съм.
О, твърде вероятно е да не е хич забавно.
Ако съпругата след преживяното буквално се влачи по земята и повръща, докарва се до анорексични килограми или си изхвърля чаршафите, завивките и друг домашен текстил, впоследствие й се налага да продаде общия дом, защото й е невъзможно да продължи да живее в него, или ако се подкарва от 10 сутринта на водка и в това състояние си кара и прибира детето от училище, или се нуждае от медикаментозно лечение заради психическо разстройство... Все са си тъжни истории, за съжаление съм ги наблюдавала.

Но на емоционално интелигентните дами как да им го обясниш... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт