"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 564
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 515
Вие май не разбирате. Нито жената, нито мъжа има да мислят къде те са сгрешили, че половинката им е с любовник. Защото реално не са сгрешили в повечето случаи никъде. Започват да се мислят причини за половинките, независимо мъж или жена, чак след като аферата излезне наяве.

# 1 516
  • град-държава
Дева, че имаш проблем с едно от двете е сигурно. Wink
Ще ти отговоря така - по темата...
Защо винаги съпругата си заслужава унижението и има косми по краката задължително?
Да си вириш носа през л***та е нахалството, с което твърдиш, че съпругата си го е заслужила. Малко са мъжете, които застават с тези думи пред жена си. Обикновено гледат да докарат вид на такива, каквито и са - наакани.
Курва е начин на поведение, отнася се както за жени, така и за мъже. Кой с кой, колко, как и какъв пол за мен лично е никакво значение, а и не съм коментирала никъде освен, че няма общо с темата.

# 1 517
  • град-държава

Омъжена жена, която изневерява е боклук, а изневеряващият мъж не е.
И двамата са боклуци. Ако питаш мен боклук е всеки лишен от доблест да застане зад желанията, потребностите и нуждите си, и се крие зад проявата на скапаното си отношение.

# 1 518
Дева, че имаш проблем с едно от двете е сигурно. Wink
Ще ти отговоря така - по темата...
Защо винаги съпругата си заслужава унижението и има косми по краката задължително?
Да си вириш носа през л***та е нахалството, с което твърдиш, че съпругата си го е заслужила. Малко са мъжете, които застават с тези думи пред жена си. Обикновено гледат да докарат вид на такива, каквито и са - наакани.
Курва е начин на поведение, отнася се както за жени, така и за мъже. Кой с кой, колко, как и какъв пол за мен лично е никакво значение, а и не съм коментирала никъде освен, че няма общо с темата.

този,който унижава съпругата си е само и единствено изневеряващия
отдавна го написах, че космите по краката и външния вид невинаги са причината да се изневери
не виждам причина аз да си посипвам главата с пепел
моето мнение беше и си остава,че има една такава порода мъже,които не могат да бъдат само със съпругата си,пък била тя и мис свят
изневери е имало и ще има откакто свят светува,не виждам защо продължаваме да дъвчем това

# 1 519
[/spoiler]

И ако беше малко по-хубава/доста са ѝ килограмите/ възможно ли би било,
той изобщо да не сподели?
В моя случай ако ММ не се беше оплакъл аз въобще изобщо нямаше и да си го помисля.
Тя ми беше много близка приятелка. Толкова лета съм била у тях .В моите очи всичко и беше ок.
Не мога да кажа че и външния вид е изиграл роля. Нашия род жените все  сме дребнички с голям бюст ,а ние двете само по цвета на косата се различавахме.
Ще ми се да се лаская че е отказал ,защото много е държал на мен,но не изключвам възможността да му е минало през ума ,да съм полмолила близка приятелка да изпробва верността му. Joy hahaha
Каквато и да е причината ,аз си взех поуката. Тя не защото по натам сама си скапа и пропиля живота с тези самозаблуди колко е невероятна и неповторима и как с хитри номера и разкрепостеност може да ''открадне'' чужд живот вместо да изгради свой. Когато покажеш че си лесна плячка все се намира кой да се възползва от теб .Важи и за двата пола.За това толкова пъти повторих  и убедено твърдя,че любовта ,черешите и пеперудите не изключват достойнството, принципите и ценностите,а вървят заедно с тях. Само когато всички тези неща са заедно има надежда краят да е щастлив.Има още много неща ,но те са привилегия на съпругите успели да съхранят огъня в домашното огнище десетилетие след десетилетие цял един живот.
Нека онези, които  пропиляват щастието си и човешкото си аз докато залитат в безпътица  по чуждите постели се утешават че такива като нас не съществуват. Живота си е техен но нека се позамислят от време на време и какво ще им донесе старостта. Самотата не е лесна ,когато един ден се събудите и осъзнаете че отдавна   младостта си е отишла .Оставете камъните и помислете не за другите,а за себе си!

Много бързо пишете Simple Smile

# 1 520
Той мъжът си изневерява, пък тя случайно се оказала отдолу.  hahaha

# 1 521
  • Ямбол
Хепи, аз също те уважавам, но и не ти правя анализ какво пишеш и къде четеш.

Напълно съм съгласна с казаното от Vermilion.

# 1 522
  • Blondeville
Почти на всяка страница има пост, в който се казва, че най-виновен е този, който изневерява. Никой не си сваля гащите против волята си. Принципно това, което отличава човека от другите билогични видове е точно разумът, който да може да се намеси, когато трябва. Не всички ги ползват по предназначение обаче.

Ситуации всякакви в живота, никой не е застрахован. Всеки може да разлюби и да се влюби в друг. Тук обаче започва да си проличава характер - хубаво, влюбил си се, сядаш с бившото мило, казвата си нещата право куме в очи и отиваш при новото мило. Защото, когато истински обичаш ще направиш всичко, за да си с обекта на желанието си, а ако си свестен човек няма да се подиграваш с човека, с когото си бил до момента.

Но реално историята обикновено не е такава.  На изневеряващия му е добре у дома, добре му е и при другата. И да му липсва нещо във връзката, то явно не е фундаментално, за да го провокира да сложи край. После идва набора от оправдания защо не слага край от типа на: "Сега не е моментът, не знам как ще го приеме". Бях се скарала с две мои приятелки почти, защото и до ден днешен не мога да разбера как уж разумни, стабилни жени се набутват сами в тази ситуация да са третата страна  и да реват сами вкъщи след поредната доза секс и празното обещание "Скоро ще й кажа..." Когато изневеряващият бъде разкрит има две линии на поведение, които понякога се преливат - първата е "Ти ме тласна натам, аз бях самотен, аз бях неразбран..." и после "Ти си всичко за мен, аз съм глупак, прости ми, аз не устоях, повече няма да се повтори". Второто звучи като оправданието на пияница след поредния запой  и има горе долу толкова истина в него.

Та ясно е, че изневеряващият е най-виновен. Но и другата не е в бяло. Когато сам избираш да се набуташ някъде, където все някой ще се опари и пострада, трябва да си понесеш и твоя дял от вината. Но аз наистина не мога да разбера как разумни жени се впускат в тази игра - дългогодишната друга. Казват любов...любовта обаче за да разцъвти трябва да има среда - срещи, излизания, моменти насаме, опознаване - все неща, които ако знаеш, че обектът на пеперудките в стомаха е женен, можеш да си спестиш. А и любовта на един мъж, който след 20 минути гледа влюбено друга колко пък да е ценна.

# 1 523
  • град-държава
Камъчка, аз не казвам, че ти си унизила съпругата. Сложете си очила, ако не виждате до такава степен
Ти каза, че съпругата заслужава това унижение, чрез изневярата и създаването на дете извън нейния брак. Ногло е и безцеремонно, и точно на това се реагира. Отделно, че не кореспондира по никакъв начин с нещата, с които спечели доза разбиране от страна на съпругите, а и доволно количество симпатии.

# 1 524
Камъче, доста поуки си си извлякла от случилото се, променила си се,
наясно си вече с последствия и прочие, но упорито отказваш да се
почувстваш поне малко виновна. Това не го разбирам, честно. Rolling Eyes
Но явно е нормално, защото и Чери беше писала, че няма морални
задръжки никакви.

Иначе си права, че има мъже, които не трябва да създават семейства,
защото не могат с една жена. Единият, когото познавам, има страхотна
жена - умна, забавна, усмихната, добра домакиня и много важно за
мъжете - сексапилна. Но този човек не се е спрял, нито преди брака им,
нито 13-15 години след него. Такава му е породата. Впрочем, тя дълги
години отричаше пред себе си този факт, накрая съвсем ясно го хвана,
но остана с него, защото е финансово привлекателен. Изглежда много
щастлива край него и или е станала темерут и приказките за истинска и
вярна любов за нея са бла-бла или е много добра актриса, заслужаваща
Оскар за поведението си.

# 1 525
Камъчка, аз не казвам, че ти си унизила съпругата. Сложете си очила, ако не виждате до такава степен
Ти каза, че съпругата заслужава това унижение, чрез изневярата и създаването на дете извън нейния брак. Ногло е и безцеремонно, и точно на това се реагира. Отделно, че не кореспондира по никакъв начин с нещата, с които спечели доза разбиране от страна на съпругите, но и доволно количество симпатии.
казах,че за мен не е нормално мъжът ти да спи при друга,а за теб това да е ок Peace
не смяташ ли,че по този начин тя сама оправдава поведението му
Джиджи-да-права си,не чувствам никаква вина
няма за какво Peace

# 1 526
Имам една приятелка, която уж има връзка с женен мъж, и тя така, милата, вярва, че нищо нередно не прави - той жена си не я обича, никога не я е обичал, тя е проста, не го разбира, не го обича, прави му скандали, но той е много отговорен, поел е ангажимент към децата ѝ, и затова все още не може да я напусне. Хич не се замисля (или не иска да се замисли), че от гледна точка на жената ситуацията може да е съвсееем друга. Че може любимият ѝ да послъгва. Някой ден ще бъде много неприятно изненадана.

# 1 527
Ти каза, че съпругата заслужава това унижение, чрез изневярата и създаването на дете извън нейния брак. Ногло е и безцеремонно, и точно на това се реагира. Отделно, че не кореспондира по никакъв начин с нещата, с които спечели доза разбиране от страна на съпругите, но и доволно количество симпатии.
казах,че за мен не е нормално мъжът ти да спи при друга,а за теб това да е ок Peace
не смяташ ли,че по този начин тя сама оправдава поведението му
Джиджи-да-права си,не чувствам никаква вина
няма за какво Peace

Ти си разговаряла лично с нея и тя ти е казала, че е ок мъжа и да спи при теб?
Това не го вярвам.

# 1 528
Имам една приятелка, която уж има връзка с женен мъж, и тя така, милата, вярва, че нищо нередно не прави - той жена си не я обича, никога не я е обичал, тя е проста, не го разбира, не го обича, прави му скандали, но той е много отговорен, поел е ангажимент към децата ѝ, и затова все още не може да я напусне. Хич не се замисля (или не иска да се замисли), че от гледна точка на жената ситуацията може да е съвсееем друга. Че може любимият ѝ да послъгва. Някой ден ще бъде много неприятно изненадана.

То това си е класика в жанра. Ама има толкова много глупави жени, които вярват.  Или искат да оправдаят себе си по този начин.

# 1 529
 То пък едно семейство...Три години не спал в семейното ложе.

Общи условия

Активация на акаунт