"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 677
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Куциндрел
 newsm78
Четейки темата в мен се породи желание да си хвана любовник. bowuu
А може и любовница, че е по-модерно.

# 1 546
newsm78

Давай и двете, ама после да споделиш, чу ли! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 547
  • Куциндрел
newsm78

Давай и двете, ама после да споделиш, чу ли! Stuck Out Tongue Winking Eye
За споделянето ще си помисля. Като гледам какъв нестихващ интерес има подобна тема... по-добре книга да издам. Mr. Green
Ще пробвам:
1. Любовник.
2. Любовница.
3. И двете.
4. И двете наведнъж.

/само време не знам от къде ще намерия. Joy Joy Joy/

# 1 548
ако има късмет , ще срещне читав мъж, несемеен и финансово осигурен.

Само да не забравя да го проверява къде спи, щото, нали...

# 1 549
  • Бургас
Ужас!
От всичко изписано илиза,че мъжете са животни търсеща плът,законните съпруги мърли с ужасен външен вид който от години не спят с мъжете си,а само им крещят и стоят с тях заради пари и любовниците,нещастни мръсници които не могат да си хванат свестен мъж (ако изобщо съществува такъв).
Май сме просто хора и на всеки в определен момент му писва на шапката и му избива на някъде и май всички търсим любов и внимание.Някак си не обичам да съдя хората за постъпките им,че утре може аз да се окажа в тяхното положение,нахулила техните обувки.
Спрете да се обиждате и да се порицавате,а някой мод да заключи темата,че всички прекалиха.Хубав ден дами и се усмихвайте:)

# 1 550
  Точно така Laughing

# 1 551
 Покрай шегите на Ceca, приятелка на сестра ми я зарязаха след 20г брак и две дъщери...заради мъж. Беше абсолютен шок. После като връщала лентата си спомняла как отсъствал за по 2-3 дни за риба, събирали се по мъжки да гледат мачове,как не правели често секс, но има и такива семейства все пак, колко акуратно се поддържал. А на сестра ми мъжът също е запалянко, също ходи за риба, и тя се беше психирала и само ме питаше "Мислиш ли, че и той би могъл!".

# 1 552

Спрете да се обиждате и да се порицавате,а някой мод да заключи темата,че всички прекалиха.Хубав ден дами и се усмихвайте:)

Що да я заключва?От няколко дена чета и се забавлявам-най вече от писанията на любовниците,че и съвети дават от време на време...

# 1 553
Тези грозни и обидни думи не са просто израз на изпускане на нерви. Такава е подсъзнателната настройка на народа: мъжът, който кръшка, е просто "заблуден и заслепен", но затова пък любовницата трябва да се дамгоса, понеже винаги тя е виновна за всичко.

Това е прекалено опростенческо, обаче. Много млади момичета, в своята наивност и незрялост, стават жертва на женени мъже, които лъжат, мажат и им почернят младостта, общо взето. Знам, че много пишещи тук ще кажат, хак им е. Но. Понякога и любовницата може всъщност да е жертвата. Има млади жени, чиято младост е била ограбена от такива хищници. Те са си платили скъпо и прескъпо, така че няма какво да ги кълнете и съдите.

# 1 554
Камъче, теб какво те засяга дали жена му се интересува къде спи и защо си мислиш, че тя си го заслужава? С това изобщо не съм съгласна.
Те може да си имат някаква договорка, което не го прави свободен мъж. Peace

Писах ви за един, дето ми се представи за ерген, пък се оказа женен и с дете.
Ами ако знаете каква жена имаше, красива, интелигентна, с добра позиция. Мечта!
С нищо не беше заслужила, но се оказа, че той е сериен кръшкач. Twisted Evil

Разведе се с него, а аз му забраних да ме занимава със себе си. Naughty

# 1 555
Опитах се да прочета цялата тема, но стигнах до 35 страница и се отказах. Вероятно всичко вече е казано и няма много какво да се допълни. Моят опит в този случай изобщо не е много, но ми беше достатъчен. Занимавах се кратко време с един мъж, два пъти, колкото моите години, че и отгоре. Много симпатичен, готин, образован, приятен и интересен. Комуникацията и секса бяха голямо удоволствие. Той си ми каза, че има приятелка, с която живее, аз не се учудих. Виждахме се няколко месеца. Аз през това време имах някакво гадже там... което безцеремонно лъжех. От самото начало интересният обвързан ми каза, че иска да е ясен с мен и че не иска да ме заблуждава по никакъв начин относно отношенията ни. Аз му обясних, че също не искам повече от него. Бяха приятни откраднати моменти, които някак си бяха само мои и сякаш никой друг не можеше да ги има. Той беше симпатичен, нищо кой знае колко особено, но тръпката идваше повече от това, че е забранено. Той - неприлично голям, с приятелка, аз с някакво гадже там... Един ден го попитах дали не му е гадно, че изневерява на гаджето си. Той отговори, че се разделяли и тя щяла да се изнесе съвсем скоро. Не повярвах, ама тя наистина се изнесе. От тогава минаха 2 години поне, той май още е ерген. Между нас всичко приключи, когато се запознах със сегашния си приятел. Вече не искам и да поглеждам друг мъж.

Та... за мен тръпката основно е идвала от забраненото, както предполагам и при повечето от вас. Но това е нещо, на което бързо се насища човек. Тогава не мислех, че ще срещна човек като приятеля ми, затова се бях отдала на забавление и се бях пуснала по течението. Сега не бих си хванала любовник, защото няма какво повече да ми даде от моя мъж. Нямам такава нужда, потребност.

В случаите като на Камъчка (не искам да упреквам, нито да трия сол над нечия глава, а просто коментирам) наиситна не разбирам жените. Младежката невинност би позволила да се влюбиш в женен мъж, сигурно не е толкова трудно. Но да раждаш деца и да обричаш себе си и детето си на подобно нещо... не. Това винаги ми е било неразбираемо, как ще родиш дете от човек, който грам не ти се е доказал за нещо, дори за това, че иска да бъде с теб?

И така.. явно набързо се наситих на тези "черешови" връзки и още една осъзнато-невъзможна, която имах преди това. Много пораснах и се наситих покрай тях. Сега ми е спокойно и щастливо с прекрасния ми мъж. Не би ми харесвало да съм втора цигулка, да правя постоянни компромиси със себе си и да се залъгвам, че съм щастлива.

# 1 556
Камъче, теб какво те засяга дали жена му се интересува къде спи и защо си мислиш, че тя си го заслужава? С това изобщо не съм съгласна.
Те може да си имат някаква договорка, което не го прави свободен мъж. Peace

Писах ви за един, дето ми се представи за ерген, пък се оказа женен и с дете.
Ами ако знаете каква жена имаше, красива, интелигентна, с добра позиция. Мечта!
С нищо не беше заслужила, но се оказа, че той е сериен кръшкач. Twisted Evil

Разведе се с него, а аз му забраних да ме занимава със себе си. Naughty
никъде не съм казала,че съпругата си го заслужава
подчертах,че не е изненада съпругът ти да ти се похвали с още едно дете извън семейството,при положение,че ти си ок с това той да не се прибира по цяла нощ Peace
естествено от антуража на Лиляна скочиха и върху това
в интерес на истината обаче,това че той оставаше вкъщи и с преспиване мен лично ме заблуди,че те не са семейство
понеже някоя по назад писа,че явно ме е яд ,че не е избрал мен,а жена си-ами в дълбока грешка си Crazy
темата ми беше полезна и ако не беше Лиляна да ме предизвика, мисля,че беше полезна и на доста жени Peace

# 1 557
...После като връщала лентата си спомняла как отсъствал за по 2-3 дни за риба, събирали се по мъжки да гледат мачове...

Знаех си аз, че не са на добро тези влечения  hahaha

# 1 558
В кооперацията на родителите ми имахме съседка-сънародничка омъжена за арабин. Жената красавица ,усмихната интелигентна с престижна професия. Не беше някаква  тип кокетка-въртиопашка. Всички се скъсваха да и завиждат ,за прекрасните дрехи ,коли, съпруг-чужденец  и всичко и също така я мразеха макар дори и да не забелязваше мъжете им,а и от женитните беше на здравей-здрасти.Децата и винаги спретнати,чудесно облечени тихи приятни хора.
Веднъж годишно арабина идваше за месец ,месец и нещо и подаръци с куфари, почивки къде ли не щопинг  из корекомите .През останалото време тя си носи хубавите тоалети на страхотното тяло и си харчи явно повече от колкото и беше заплатата.(В онези години имаше лимит на заплатите.)
Една година по коледа идва арабина и води и води още две съпруги с децата им 8 броя .Оказа че че отстрани и от далеч нещата все изглеждат някак измамно бляскави.
Тази точно жена на никого не беше навредила и се беше вписала по своите си разбирания,но пак беше мразена дори повече от съседките,които не изпускаха възможност за флирт. Simple Smile

# 1 559
...После като връщала лентата си спомняла как отсъствал за по 2-3 дни за риба, събирали се по мъжки да гледат мачове...

Знаех си аз, че не са на добро тези влечения  hahaha
  Mr. Green
 Но сестра ми наистина беше се притеснила за собствения си мъж, той има същите хобита, а той милият я гледа като божество, не мога дори да си представя някой друг да е на фокус за него, макар и след 20 г. брак.

Общи условия

Активация на акаунт