Търся електронна книга - тема 14

• 137 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,търся няколко книги-моля дори да ги нямате,ми кажете в кои сайтове да ги търся(знам Читанка,а Мейлбукса не ми го отваря).Ако имате някоя,моля пратете ми я на vasil_kondev@abv.bg...Мерси

Нелсън Демил-Пантерата
Дъглас Престън и Линкълн Чайлд-Трупът на Гедеон
Матю Райли-Великата китайска зоо градина
Джон Алин-Историята за 47-те ронин
Джоан Виндж-47 ронини-по филма
Жан-Кристоф Гранже-Империята на вълците
Джефри Арчър-Професионалистът
Александър Бушков-3те книги от поредицата Вълка

# 136
Някой има  ли  Аз обичам Вегас (книга 4 от поредицата Аз обичам....)

# 137
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Здравейте,търся няколко книги-моля дори да ги нямате,ми кажете в кои сайтове да ги търся(знам Читанка,а Мейлбукса не ми го отваря).Ако имате някоя,моля пратете ми я на vasil_kondev@abv.bg...Мерси

Нелсън Демил-Пантерата
Дъглас Престън и Линкълн Чайлд-Трупът на Гедеон
Матю Райли-Великата китайска зоо градина
Джон Алин-Историята за 47-те ронин
Джоан Виндж-47 ронини-по филма
Жан-Кристоф Гранже-Империята на вълците
Джефри Арчър-Професионалистът
Александър Бушков-3те книги от поредицата Вълка

Търси тук: www.rulit.net, http://data-bg.net/browse.php, като за втория сайт ще ти трябва регистрация.

# 138
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте търся книги на Мия Ашър / Mia Asher. Моля, който има някоя друга книжка да не се стеснява   bouquet elena.yankova@hotmail.com

# 139
  • София
Елена Янкова, тук има "Arsen" и "Easy Virtue" - http://tuebl.ca/authors/18807 Тук също - http://kickass.so/usearch/Mia%20Asher/

ПП Тя няма други книги, май.

# 140
  • В един копнеж!
Имам две ел.книги, които искам да пусна за теглене от други потребители обаче са в много странен формат, който го отварям с програмата ми за четене на лаптопа, но не и на таблета или телефона. Форматът е ACSM. Adobe PDF не го отваря.  Rolling Eyes Thinking Някой с идея?!

Не ми помагайте, не ми помагайте.....с четене се оправих и конвертирах в epub.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 13:02 от ai_vi

# 141
С радост видях, че вчера е качен Щиглецът в Мейл Бокс.
За съжаление нищо не получавам, като дам заявка.
От вчера си гледам имейла и за други мои заявки  newsm78

# 142
  • В един копнеж!
Аз също съм пуснала заявка за щиглецът. Какво значи не получаваш нищо? Съмнявам се да е пързалка. Просто не си я получила, защото човекът не е влизал в МБ.

# 143
Така и не можах да се справя с Мейлбукс, така че ще помоля някой да ми изпрати "Щиглецът" на Дона Тарт.

Предварително благодаря! Hug

Изпращам мейл на ЛС.

# 144
Имам две ел.книги, които искам да пусна за теглене от други потребители обаче са в много странен формат, който го отварям с програмата ми за четене на лаптопа, но не и на таблета или телефона. Форматът е ACSM. Adobe PDF не го отваря.  Rolling Eyes Thinking Някой с идея?!

acsm е файл с Adobe DRM защита...
Този файл не е реалната книга, а само инструкция към софтуера за четене на електронни книги от къде и как да изтегли реалната книга. Този файл може да се отвори само със софтуер поддържащ Adobe® DRM, например Adobe Digital Editions .
Щом ги отваряш на лаптопа, значи ти си ги купувала...
Сега видях, че си се редактирала...

Този Epub е с DRM защита и можеш да го отваряш само ти... трябва да свалиш защитата...

# 145
  • The Vampire City
Книгите не се получават на имейл, а в папка на компютъра, така че не виждам причина да гледаш имейл. Отваряш програмата и там следиш, когато светне бутона "Получи", значи книгата ти е изпратена, сваляш я и след това можеш да я намериш в папката на Mailbooks, има специална папка Books (може да се отвори и от бутона "Получени книги" /папка с лупа/)

# 146
От вчера си гледам имейла и за други мои заявки  newsm78
Аз също съм пуснала заявка за щиглецът. Какво значи не получаваш нищо? Съмнявам се да е пързалка. Просто не си я получила, защото човекът не е влизал в МБ.

Не се ентусиазирайте, Щиглецът вероятно е на руски...

Magnifique, книгите се получават по мейл, но се намират в папка Books,
в папката, където си разархивирал/а програмата...
Лесен достъп до тази папка има и в самата програма, едно
бутонче горе в средата от дясно на бутончето "i"...

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 13:22 от ventcis

# 147
  • В един копнеж!

Този файл не е реалната книга, а само инструкция към софтуера за четене на електронни книги от къде и как да изтегли реалната книга. Този файл може да се отвори само със софтуер поддържащ Adobe® DRM, например Adobe Digital Editions .

Този Epub е с DRM защита и можеш да го отваряш само ти... трябва да свалиш защитата...

Искам да помоля нещо...качила съм Ръкописът на Войчин и Серенадата. На линия съм. Би ли ги изтеглил, за да видиш какво се случва?!  newsm78 Мисля, че би трябвало да съм я свалила тази защита.

# 148

Искам да помоля нещо...качила съм Ръкописът на Войчин и Серенадата. На линия съм. Би ли ги изтеглил, за да видиш какво се случва?!  newsm78 Мисля, че би трябвало да съм я свалила тази защита.

Да, отварям ги... изглеждат наред...

# 149
  • В един копнеж!
Чудесно, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт