Търся електронна книга - тема 14

• 136 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Мишица, супер проста работа - http://document.online-convert.com/  Simple Smile

# 676
Здравейте,
търся : "Силата на твоето подсъзнание" - Джоузеф Мърфи

Благодаря предварително   bouquet

# 677
Здравейте! Има ли в електронен вариянт ''Къде беше?'' ,втората книга на ''Да остана ли?''? Авторът беше Гейл .... Не помня точно . Благодаря   bouquet newsm78

# 678
Здравеите момичета как върви четенето :p търся две книжки и се питах ако накои ги има дали не може да ги сподели З КАТО ЗАКОВИ МИ и ТЕЖКО ИЗПИТАНИЕ     ,martina_bojurina@abv.bg
P.S. ако не сте прочели още Красиво начало даваите страхотна книжка

# 679
  • Керодиспансера
Здравейте  Hug
Някой знае ли нещо за The Ultimate Sex Edication for Grown-Ups -Хари Фиш  newsm78
Има ли я в електронен вариант  newsm78

Красиво начало не я намирам никъде  ooooh!

# 680
Здравейте, много ще съм благодарна ако някой има 4-та част на плредицата Кросфайър-Обсебена от теб, да ми е прати! alki@gbg.bg Благодаря предварително!

# 681
  • Sofia
Цитат
Темата е за търсене на книги, като преди да попитате  проверете търсачката на форума, google и  основните библиотеки в които може да откриете търсената книга:
   И Спасете ме

И да, това е темата за търсене/поиск, а не на ЛС.

# 682

Благодаря ти много Morena [/b  Hug
Почти всички ел.книги, които чета са в pdf, ще опитам да ги конвертирам...надявам се да се справя...

# 683
Здравейте,
Може ли да  изпратите и на мен Биографията на Стив Джобс? Формат за kindle или друг, аз ще си го конвертирам.
Благодаря:)
Скрит текст:

# 684
Търся работещ epub файл на З. Карабашлиев - 18% сиво. Четеца не отваря нито този от книги.спасете.ме, нито този от МБ.
Скрит текст:

Смени името на файла... някои четци се объркват от символа "%" в името на файла...
Наскоро колеги с Nook имаха същият проблем и това се оказа лекарството...

# 685

Благодаря ти много Morena [/b  Hug
Почти всички ел.книги, които чета са в pdf, ще опитам да ги конвертирам...надявам се да се справя...

И ако се справиш, ще си единствената.

# 686
Здравейте!Търся "Нещо повече от скандал" на Кони Мейсън.Благодаря предварително!

# 687
  • София
Дали ви се намира читав файл на "Жестокото присъствие на времето" на Дженифър Игън? Идеалният вариант би бил epub, но и с другите ще се оправя.
Бях теглила pdf  - оказа се, че не мога да го отворя - шрифта ми излиза само с въпросителни. Имам и txt - в него пък липсват от 2 до 6 глава включително  ooooh!
Ще съм много благодарна, ако някой ми я прати  Simple Smile

Скрит текст:

# 688
  • в страната на абсурдите
Търся следните книги на Кейт Мортън:

Пазителка на тайните
Отминали времена
Изплъзване от времето

# 689
Търся следните книги на Кейт Мортън:

Пазителка на тайните
Отминали времена
Изплъзване от времето
Не мисля, че ги има в електронен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт