Търся електронна книга - тема 14

• 136 146
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, търся Обсебена от теб, моля ако може някой да ми я прати
Скрит текст:

# 706
Здравейте, търся Обсебена от теб, моля ако може някой да ми я прати
Скрит текст:

Има я в три формата, зависи кой те устройва.
http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%BE%D0%B1%D1%81%D0%B … D1%82%D0%B5%D0%B1

# 707
  • София
Здравейте, някои може ли да ми изпрати  "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър ? Търся също и Изкушение с дъх на лимони на Антъни Капела.

Предварително благодаря !
email : albenavk@abv.bg
Здравей, пратих ти "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър в mobi

Благодаря   bouquet

# 708
Здравейте отново. Търся Американски психар на Брет Елис. Благодаря

# 709
Здравейте отново. Търся Американски психар на Брет Елис. Благодаря

И аз я търся, но за съжаление я намирам само на английски. В краен случай ще я чета така.

# 710
Здравейте.Търся трилогията на Анри Троая-Семейство Ейглетиер във формат epub, txt или mobi.Благодаря предварително.didadidos@abv.bg

# 711
Здравейте! Търся третата част от поредицата "Лабиринтът" на Джеймс Дашнър - Последният кандидат. Ако някой я има ще съм много благодарна да ми я изпрати на email stephanipetkova@gmail.com Благодаря предварително! Simple Smile

# 712
  • Варна
Търся си две книги на Джон Грийн, видях в предишните страници и теми, че ги е имало в Mailbooks, но имам някакви проблеми с програмата и дори не иска да ми се обнови, затова ще помоля, който има тези две книги да ми ги прати в АБВ, ще ви бъда много благодарна! Simple Smile Ето това са и двете книги, които издирвам от доста време:
- Сняг вали
-Уил Грейсън, Уил Грейсън

Скрит текст:
AllisonArgent изпратих ти Сняг вали  Peace
Благодаря ти много  Heart Eyes

# 713
Издирвам: Кристи Филипс - ''Писмото на Росети'', ''Дневникът на Девлин''     Praynig Praynig

# 714
  • На точното място
Може ли да  препратите и на мен  "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър   
Скрит текст:
Благодаря предварително !

# 715
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ме насочите къде мога да намеря учебници по английски език в електронен вариант. Идеята ми е да си сваля на четеца и от там да ги ползвам.
Благодаря за съдействието Simple Smile

# 716
  • София
А можете ли мен да ме насочите, къде да търся ел.книги на гръцки?
Благодаря предварително.

# 717
Здравейте, може ли да ме насочите къде мога да намеря учебници по английски език в електронен вариант. Идеята ми е да си сваля на четеца и от там да ги ползвам.
Благодаря за съдействието Simple Smile

Padme присъединявам се и аз към питането ти   Hug
 newsm78 ....а срещали ли сте към тях аудио уроци?

Благодаря предварително  bouquet с пожелания за хубав и слънчев зимен ден!

# 718
В zamunda има на Relaxa всичките курсове по английски. Иначе в университета учихме по един учебник, които от нета си го намерих - заедно с тетрадката и аудио файловете, но в момента не се сещам точния линк. По-късно ще ви го пратя Simple Smile

# 719
В zamunda има на Relaxa всичките курсове по английски. Иначе в университета учихме по един учебник, които от нета си го намерих - заедно с тетрадката и аудио файловете, но в момента не се сещам точния линк. По-късно ще ви го пратя Simple Smile

Благодаря perla333    bouquet за насоката към zamunda, изобщо не бях се сетила. Ще потърся и ще очаквам с нетърпение и това, което ще изпратиш  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт