ЕВРОВИЗИЯ 18 - полуфинали 2014/2015

• 40 779
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Днес беше публикувано заглавието на българската песен. Казва се If Love Was A Crime в изпълнение на Поли Генова, а клипът на песента ще бъде представен чак на 21 март.

# 706
Защо трябваше последни да представим песента ни? Не се съмнявам в изпълнителката Поли Генова, Теодоси Спасов (обявен в англ.превод като "флейтист"?) и идеите на музикалните ни корифеи. Въпросът е, че когато една песен се пусне в по-рано в пространството, има време за доусъвършенстването на някои елементи и представа за нейното харесване.  
В нашия полуфинал са общо 19 песни (Латвия, Беларус, Ирландия, Швейцария, Македония, Австралия, Литва, Полша, Израел, Сърбия, Албания, България, Дания, Грузия, Румъния, Словения, Норвегия, Украйна, Белгия) и повечето (над 10-те) са с доста силни позиции като музика или фенска подкрепа.

# 707
  • Norge
Хубав въпрос.  Confused
На който отговорът практически има твърде малко значение.
Мисля си за Азербайджан. Те също пуснаха своето участие късно. Но при тях това е въпрос на живот или смърт, плюс много ресурси. Песента им веднага бе забелязана.
Българско участие трудно би имало подобен потенциал, поне според показаното предни години.
Със забележката, че е вероятно да не съм гледала всички наши представяния.

# 708
  • DE
Нашата песен.

Страхотна е  Heart Eyes

# 709
За втори път имаме подходяща песен за този музикален формат - песента е много Eurovision. Надявам се да бъде представена подобаващо и интересно на сцената било то с мултимедия или някакви други сценични похвати. Успех на Поли!

# 710
  • София
Най-после имаме песен, която не отхвърлям от първо слушане. Даже мисля, че ще я харесвам все повече.
Леко ме дразни българската реплика в припева, но ще я преглътна.
Успех, Поли!!!  Hug

ПП Как така няма тема за тазгодишния конкурс?

# 711
Харесва ми стайлинга на Поли. Много модерна песен. Браво! Само така се печели този конкурс.
Има малко пластична хирургия на лицето на Поли, май....

# 712
  • Norge
Добре, модерна песен. В норвежкия форум отдавна я чакаха и мърмореха, че сме се бавели  Grinning
Сега почти всички във въпросния форум реагираха позитивно. Един ник дори каза, че България моментално избутва Русия от личния му списък на харесвана десятка.
Има и такива, които я намират натрапваща се, в негативен смисъл.
Но май доста хора (не смея да кажа повечето) намират предната песен на Поли по-добра от тази.
Аз мисля, че не съм склонна да се съглася с тях.  newsm78

Поради една или друга причина, тук бяха настроени за балада и сега останаха приятно изненадани.

# 713
  • MJF
Vivi , това е темата. Просто има ентусиасти тук  bouquet,  които я подържат и в "междусезона".

Blush аз от сезонните включвания. Значи това е нашата песен. Определено слушаема. След тормоза от предишните ен на брой години направо браво. Любопитна съм за автора  на музиката , аранжора и от този род, свързани с музиката а не изпълнението???

# 714
Vivi , това е темата. Просто има ентусиасти тук  bouquet,  които я подържат и в "междусезона".

Blush аз от сезонните включвания. Значи това е нашата песен. Определено слушаема. След тормоза от предишните ен на брой години направо браво. Любопитна съм за автора  на музиката , аранжора и от този род, свързани с музиката а не изпълнението???
Това са хората, които стоят зад песента:
Зад създаването на „If love was a crime” (#ILWAC) стои международен екип от композитори и музикални продуценти - Борислав Миланов, Себастиан Арман и Йоаким Бо Персон, а в изпълнението на музиката се включи Теодосий Спасов.
Първите двама са били автори и на предишната песен на Поли през 2011 г.

# 715
  • DE
Обаче днес се замислих, че БНТ яко са си оплели кошницата този път с кадрите от "Под прикритие"  С един куршум, два заека. Не, че е лошо, рекламата си е реклама. Твърде вероятно е, това да е музиката към новия сезон, което на мен ми харесва, не че гледам филма  Crazy

# 716
  • MJF
hellymod , мерси за инфото.

Щом повечето песни са определени е време да събера желание да ги прослушам.

# 717
Песента на Поли е много добра. От вчера само тя ми се върти в главата. Само клипа ми идва малко постен, но явно е сниман много набързо. Мисля е сниман в Неделя на премиерата на новия сезон на Под прикритие.
Но като цяло мисля, че този път ще минем полуфинала и имаме някакъв шанс да се доберем до топ 10. Песента се приема и харесва много от чужденците, ако съдя по гледанията и коментарите навсякъде.

Иначе реших да прослушам всичките песни, тази година е малко по-добре от миналата. На първо слушане ми хареса Сърбия и Азербайджан.

# 718
Но като цяло мисля, че този път ще минем полуфинала и имаме някакъв шанс да се доберем до топ 10.
Peace

# 719
Ех,най сетне си имаме евровизионна песен.Ама истинска евровизионна песен.
Става.
Дали ще сме на финал не зависи само от песента,а и от рекламата и преди това,представянето и най-вече гласуването.Интересно ще.
Не съм изслушала все още всички песни.

Общи условия

Активация на акаунт