ЕВРОВИЗИЯ 18 - полуфинали 2014/2015

• 40 814
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ами те, миличките, нали целият им континент е една държава и си нямат собствено съзтезание. Освен това културата им е най-близо до европейската. На мен са ми симпатични.

Четох, че песента на момичето от Австралия са я писали някакви техни звезди и светила, носители на Грами и т.н.

На мен всъщност ми стана мъчно за някои участници. Изслушах ги пак и холандката и ирландката са невероятни! Страхотни гласове и песни.

Чудех се не може ли всички да са на второ място? Деца са, все пак, талантливи, работили много, сигурно е много тежко за тях да чуят "нула точки" или "последно място".

Според мен трябва да се гласува само за победител, а всички други да получават някакъв трофей за участие.

# 631
  • Пловдив
И аз много харесах ирландката! Както и Сан Ремо, които останаха почти последни Sad
Песента на Малта не е чак такова копие на показаната. Но на мен не ми допадна, а и момичето не пее като дете, просто не ми се вписва в детско състезание.
Нашата песен не беше лоша, но децата бяха пренавити и не им се получи изпълнението, не и когато бяха на живо. Иначе в клипчето ми харесваха. Аз лично предпочитах да е само Габи, но като ги гледах на самия конкурс, Иван приятно ме изненада, определено беше по-уверен. Намирам 9-тото място за много точно, нито сред най-добрите нито сред най-лошите. Много ми хареса как бяха ги облекли!
Разбира се, най-много ми хареса обстановката и изобщо цялото шоу, браво на хората, които са се погрижили за това!

# 632
Maлко извън емоциите на детската евровизия.
Промъквам се да кажа,че от 26 ноември започва продажбата на билети за Евровизия.Миналата година  за финалната вечер са били изкупени за 20 мин.

Отново за Германия
Ксaвиер Нaйду няма да е изпълнителя на Г-я.
Събота телевизията NDR е оттеглила предложението си  да го изпрати. Били са наясно,че изборът ще има и отрицателен отзвук,но не са предполагали,че ще бъде чак толкова голям,а конкурса бил свързан с положиетла емоция и не искали това да се променя.

# 633
Отново за Германия
Ксaвиер Нaйду няма да е изпълнителя на Г-я.
Събота телевизията NDR е оттеглила предложението си  да го изпрати. Били са наясно,че изборът ще има и отрицателен отзвук,но не са предполагали,че ще бъде чак толкова голям,а конкурса бил свързан с положиетла емоция и не искали това да се променя.
Да, така е.
Имат си и те там някакви интрижки. Не се знае кой ще ги представлява и какво изобщо ще стане оттук нататък. Защото дузината петиции, които пуснаха, бяха не само срещу Ксавие, а и с искане да не се налага един изпълнител, а да има избор между няколко кандидата.

# 634
Няма да са първите или последните,които ще си сменят изпълнителя/песента.

Предпочитам отворена селекция и да има песни за слушане.
И докато сме на вълна Германия
Roman Lob - Standing Still Heart Eyes

# 635
Tuon, благодаря, че ми напомни за това парче. И аз много го харесвам.

# 636
Моля  Grinning И аз много го харесвам Heart Eyes

Oще новини.
Босна и Херциговина се завръщат на конкурса.

Има слух,че Сергей Лазарев може да представи Русия
негов клип.

Израел ще пеят на втория полуфинал през 2016 - на 12 май.
Изборът на израелският представител ще е като тази година - победителя от HaKokhav HaBa  (израелската версия на The Next Star).Това е защото класирането на Надав Гедж e най-доброто от 15 години.Последното класиране в топ 10 е било през 2008г.,а от 2010 до тази година не са били на финал.

P.P
Kaliopi ще е изпълнителя на Македония.
Това ще е 3-тата и изява на ЕВ.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 16:29 от Tuon

# 637
# 638
Айде да ни е честито!  Simple Smile

# 639
Друго си е да участваме и ние.Вълнението е по-голямо Grinning

# 640
Швейцарските песни – 19 на брой, които са избрани на предварителната селекция:

http://songcontest.ch/schweizer-vorentscheid-das-sind-die-kandid … die-zweite-runde/

На 6 декември ще се изберат 5 от тях, а на 13 февруари от тях ще се избере една за Стокхолм. Регламента на избора си остава същият.

# 641
# 642
Манс Heart Eyes
Скрит текст:

Вече е известен списъкът (общо 49)с песни на Малта.20 от тях ще стигнат до полуфинала през януари.Има познати имена,които са участвали на Евровизия:
Daniel Testa,който през  2008г. е участвал на малката Евровизия.От 2013 та до днес е постоянен учаник в селекцията на Малта.
Ira Losco пък е представяла Малта през 2002г. и завършва на второ място на Финала.
По спомен - правило на малтийската селекция е,че чак след 3 или 5 годишна пауза изпълнител,който е представял Малта може отново да кандидатства за Евровизия.

Нова песен на Nadav Guedj -Jump

# 643
Скрит текст:
Новата песен на Söhne Mannheims & Xavier Naidoo

https://www.facebook.com/JuergenTodenhoefer/videos/vb.1208407583 … ype=2&theater

Едно място в текста отново разбуни духовете в Германия, както се разбира от коментарите.

# 644
В момента започна изпълнението наживо на швейцарците. Ще продължи най-вероятно целия ден.
Тук е лайвстрийма:

http://www.srf.ch/unterhaltung/events-shows/eurovision-song-cont … heck-zum-esc-2016

Общи условия

Активация на акаунт