Съседски пинизи и селски номера ( и как да се спасим от тях)

• 16 207
  • 108
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 След последния пост се сетих за втората в класацията ми анонимна съседска простотия след пушенето в асансьора, а това е храненето на гълъбите с трохи.  По тази причина нашата и не само кола вечно е на*кана.

# 106
  • София
Мани, как гълъби? Баба ми хранеше само врабчетата, гонеше по-големите пилета.  Joy Колко сме й се молили да не слага трохи по первазите, майка ми що статии наснима и й донесе за болестите по птиците... Naughty
В миналия ни апартамент някой мяташе цели филии с хляб от прозореца си за гълъбите - и четвърт хляб съм виждала, с издълбана вътрешност. Не разбрах кой е изял мекото, обаче, съседът или гълъбите... newsm78

# 107
Лили, ама къщичката трябва да е някъде в гората, иначе пак някой може да дъни Сторарото до сред нощ и се чува, особено лятото, когато са по дворовете е кошмар.

Моята къщичка е в гората и пак се чуваше комшийската чалга Mr. Green, едните ми съседи са власи, те си слушат чалга и може да звучи странно, но с тях нямаме никакви проблеми, другите комшии обаче са дърти гейове, единият бивш доцент, та той като се вбесеше на чалгията, вадеше уредбата на балкона и надуваше опера...представете си сами микса #2gunfire, хубаво, че това остана в миналото.

Като пиша гейове, наистина го казвам, доцентът платил на либето си да се разведе с жена си и му построил вилата да си живеят като влюбени птичета. От врем ена време преди имаше сцени на ревност, старият заключваше по-младия навън, ако го усети, че е ходил при екс-съпругата, и онзи му се молеше пред вратата да го пусне да влезе. Иначе доцентът като си иде в София, екс-съпругата се нанася. Забавно е при нас hahaha

# 108
  • Пловдив
Дааа, интересно е Simple Smile При нас са някакви абсолютни скуки, само косят и режат дърва по цял уикенд (и ние също). Пцулютна проза.

Общи условия

Активация на акаунт