Искам да ви разкажа моята история и се нуждая от някой с повече опит за да ми даде съвет!
Ще започна от там,че с мъжът ми правим опити за бебе от извесно време. Миналия месец ми закъсня М с 10 дни а през тези дни си направих три теста,на който ми излизаше много бледа втора черта. В същото време Имах ужасни болки в яйчниците. Тъкмо се зарадвах,че нещата са се получили и на 11тия ден ми дойде
Бяха ужасни болки цял ден!Когато ми свърши ходих на гинеколог понеже много се изплаших да не би да ми има нещо,макар,че си ходя често и всичко е наред с мен,но напрежението надделя! Гинеколожката ме успокой отново и ми обясни,че може би е имало нещо,но организма го е изхвърлил! Как така и защо?Имам хиляди въпроси в главата ми!Възможно ли е нещо все пак да не е наред?Много се претиснявам!Успокойх се все пак и изчакахме поредния опит да дойде. Сега ми закъснява с 5 дни,но не искам пак да се залъгвам с тестове,понеже много се подлъгах от тях явно. Възможно ли е пак да се случи същото? Кога да си направя тест,който със сигурност ще ми отчете резултат? Не знам вече какво да си мисля и много съм отчаяна да не би пак да бъдем подлъгани и се чуствам виновна,че така се случват нещата! Благодаря Ви много предварително и ще се радвам ако споделите мнение. Хубав Ден!
Също така пия хапчетата Огестан който съдържат Фолиева кисилина и Витамин Д3, също така и Биозин за имунната с-ма,предписани от гинеколожката ми от последното посещение.
(нищо че и с първата бременност така се получи)
Имам болки ниско в левия яйчник като се редува от време на време с десния. Предимно и в коремната област са ми оплакванията иначе други симптоми нямам за сега.Но къркоренето ми е вечер и то постоянно...за което малко се притеснявам!