На море в Гърция 2015

• 104 529
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мъжът ми каза около 5 часа път реално. На отиване обаче се заблудихме и се отклонихме по някаква завои и с кумовете се редувахме да спираме заради някое дете, наше или тяхно, на което му се повръща така че станаха сигурно 7 часа. Навръщане си бяхме по магистралата и нямаше подобни проблеми, но пък спирахме за хапване малко след границата.
Аз резервирах късно, така че не можех да избирам студио. Най-добре е да попиташ Врахос.
За пазарудане си бяхме купили доста неща от вкъщи, а после мъжете пазаруваха. Имаше някакво малко магазинче мисля в съседният къмпинг, както и в самото село няколко. Всеки ден или през ден идва едно бусче с прясна риба в самото дворче между двете постройки и може да си купиш прясна риба или скариди, които после да се опекат на скарата отвън. За заведения не мога да помогна, защото само веднъж седнахме в някакво, не беше лошо, но не беше и нещо особено. Хубавото в студиото е че освен котлони имаше и фурна, както и камера на хладилника.

# 121
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз направих резервация в крайна сметка, отказах се от Талата Каламици и букнах тук - http://www.spathies.com/ Има добри отзиви за хотела, даде ми много добра цена, в сравнение с цените в къмпинга. Обаче за края на юни вече няма свободни стаи, взех последната, за 9 нощувки цена от 1193 лв, за студио с 4 легла. На Вурвуру не ми се ходеше, вече много пъти съм била.

# 122
Спатиес е на главния път.
Това има два недостатъка - шум от трафика и пресичане на шосето, за да стигнете до най-близкия плаж Микри Спатиес (който е супер близо иначе). На Калогрия се ходи с кола, както и до всеки ресторант или магазин. 

# 123
Със сигурност не е около 5 часа до Вурвуру. Гугъл мапс го дава 6 часа и 18 минути. И аз съм го засичала, че е толкова горе-долу. Ако се тръгне сутрин рано преди големия трафик, може и за 6 часа да се стигне

# 124
  • София
На Вурвуру като ходим ни е любимо лодка под наем и на някой плаж на островче,много е хубаво.Размечтах се.

# 125
  • София...........
ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 ГОДИНА!

Няколкото ни ходения до Вурвуру - тръгваме от София 4 часа и в 11 часа сме във Вурвуру, като на Сандански спираме за wc, кафе, цигарка и тн...

Вече е време за резервации..., а ние не знаем къде искаме  newsm78. Димемата е между - Закинтос, Елафонисос, Евия или Кефалония? Идеи?

# 126
ЧНГ на всички! Да сте здрави, щастливи и винаги готови за нови пътешествия!

ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 ГОДИНА!

Няколкото ни ходения до Вурвуру - тръгваме от София 4 часа и в 11 часа сме във Вурвуру, като на Сандански спираме за wc, кафе, цигарка и тн...

Вече е време за резервации..., а ние не знаем къде искаме  newsm78. Димемата е между - Закинтос, Елафонисос, Евия или Кефалония? Идеи?

Ами ти си имаш идеи. Ако питаш за хотели...на Елафонисос мога да препоръчам това: https://www.booking.com/hotel/gr/berdoussis.en-gb.html?aid=39763 … 373895116;srpos=1
В градчето е, но е на тиха уличка. За ПЛАЖЪТ  обаче ще ви трябва кола, но е на 5-10 мин. Хотел е, не са студиа. Закуската беше много хубава.

На Евия не бих препоръчала студията в които бяхме. Поне по моите критерии не си залужават парите. На Кефалония сме тази година.

Но щом пък допускаш пътуване до Елафонисос бих ти предложила да погледнеш и района около Пилос (Пелопонес). Там бяхме в тези студия: https://www.booking.com/hotel/gr/anezina-pylos.en-gb.html?aid=39 … c67efd1596;dcid=2 Бих ги препоръчала с две ръце.

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 20:04 от Анонимен

# 127
  • софия
Честита нова година! Пожелавам ви здраве и много пътешествия!

# 128
  • София
Честита Нова Година и от мен Simple Smile
Можете ли да ми препоръчате подобно на Талата място или студио, отново на Халкидики за началото на юли месец. Предпочитам да не е много оживено, да не трябва да се пресичат улици и да не е Вурвуро или Каламици  Simple Smile

# 129
Привет, на път съм да запаза за началото на юли в хотел Есперия на Тасос, плаж Пефкари. Молбата ми е ако някой е бил да сподели впечатления от самото хотелче, плажа и т.н.

# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа
Спатиес е на главния път.
Това има два недостатъка - шум от трафика и пресичане на шосето, за да стигнете до най-близкия плаж Микри Спатиес (който е супер близо иначе). На Калогрия се ходи с кола, както и до всеки ресторант или магазин.  

Отмених резервацията. Така е като запазвам с махмурлук  Mr. Green Видях и аз, че е на пътя, което ме отказа. Но го видях със street view на google, иначе по снимките в сайта оставаш с грешно впечатление.

Сега отново сме на вариант Талата Каламици.

П.П Направих резервация за Талата, уж, ама то явно се чака някакво потвърждение по мейл, не се знае изобщо има ли места за тези дати....не ми харесват такива форми за резервация.

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 12:01 от gadamer

# 131
Записвам се в темата за полезна информация и красота в снимки от съседна Гърция.  Grinning
Честита Нова година - да е наситена с приятни емоции и много пътешествия!

# 132
  • София
Честита Нова Година Wink)) Живи и здрави да сте всички, пожелавам ви много нови плажове да откриете тази година Wink)))

# 133
  • София
gadamer аз вече трети път си им пиша само по мейл на тези от талата и отговарят обикновено бързо, има ли свободни места, цени и тн. След което им превеждам парите и те ми връщат потвръждение. Досега винаги съм превеждала капарото от сметка на ОББ защото излиза много евтино, този път единствено преведох през пейпал. Затова ме помолиха и се наложи за пръв път и през сайта да пусна заявка за резервация, но след като по мейл бяхме уговорили нещата. Само да спомена, че през пейпал си удържат процент такса услояване и друга такса, да го имаш предвид. Мисля, че отново щеше през сметка на ОББ да ми излезе по-евтино.

# 134
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer аз вече трети път си им пиша само по мейл на тези от талата и отговарят обикновено бързо, има ли свободни места, цени и тн. След което им превеждам парите и те ми връщат потвръждение. Досега винаги съм превеждала капарото от сметка на ОББ защото излиза много евтино, този път единствено преведох през пейпал. Затова ме помолиха и се наложи за пръв път и през сайта да пусна заявка за резервация, но след като по мейл бяхме уговорили нещата. Само да спомена, че през пейпал си удържат процент такса услояване и друга такса, да го имаш предвид. Мисля, че отново щеше през сметка на ОББ да ми излезе по-евтино.

Благодаря. Аз писах през сайта, още нямам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт