На море в Гърция 2015

• 104 697
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да си кажа, аз на Керамоти не съм била, та не мога много да сравнявам, но предполагам, че на повечето места на Ситония е по-дълбоко морето от там. Аз много харесват ето този къмпинг. Бунгалата са разкошни, или поне преди 4 години бяха, но много им надуха цените в последно време. За по-бюджетно настаняване е може би този къмпинг, но не знам какви са условията в бунгалата там, а и там си е дивотийка Simple Smile Това освен Талата и Арети, които Параход вече е предложила и са страхотни  Peace

Редакция...сега видях, че и на Лакара са надули цените. Ей, не ги е срам вече, за бунгала да искат такива пари!

# 406
  • Лондон
 newsm68 newsm68

Скиатос от 15 до 21 юли, решено е.... Хотелът, който най ми хареса до тук, няма места, след новогодишните празници кредитната карта пълна, та не мога да взема билети за ферибота поне още няколко дни... но оставаме позитивни Sunglasses Компанията също се промени, след бягството ми на Санторини миналата година, дъщеря ми заяви, че повече не трябва да си мисля да ходя някъде без нея... та така... Исках да се похваля/оплача Wink

Сериозни въпроси - възможно ли е фериботът Волос-Скиатос в 12 часа да е вече зает за всички дни в средата на юли, много странно ми се видя? И някой бил ли е в хотел на Скиатос, от който е останал доволен? Аз продължавам да си пиша майли, но все пак ... Мерси предварително

# 407
  • София
Да си кажа, аз на Керамоти не съм била, та не мога много да сравнявам, но предполагам, че на повечето места на Ситония е по-дълбоко морето от там. Аз много харесват ето този къмпинг. Бунгалата са разкошни, или поне преди 4 години бяха, но много им надуха цените в последно време. За по-бюджетно настаняване е може би този къмпинг, но не знам какви са условията в бунгалата там, а и там си е дивотийка Simple Smile Това освен Талата и Арети, които Параход вече е предложила и са страхотни  Peace

Редакция...сега видях, че и на Лакара са надули цените. Ей, не ги е срам вече, за бунгала да искат такива пари!

Абсолютно! Да не говорим, че част от бунгалата са стил "Късен соц" и изглеждат доста мизерно.
Май отиваме към план Б - студия или стаи с директен излаз на двор! Ще съм изключително благодарна за всяко предложение.

# 408
Почти всяка къща със студиа е направена така, че партерният етаж да е на нивото на двора и да се излиза директно на него.
Ако не държите да има и първа линия на плажа, лесно ще намерите подобно нещо. И на по-добри цени от къмпингите (Лакара е много красив плаж, но бунгалата са ужасни.)

Само трябва да посочите изрично в заявката, че искате партерен етаж. И да внимавате да не ви пробутат някой полу-сутерен. Тъй като по закон е разрешено да се строи 3 етажа и половина, често "половинката" го забиват в земята, а не го правят като тавански етаж, за да имат повече стаи за отдаване.

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 16:13 от Параход

# 409
  • София
Сега се сетих за един къмпинг на Касандра с уникален плаж - плитък и пясъчен  Peace Видях, че имало апартаменти, но и тук сме били на палатка, та не знам как са условията.
Също така се замислих, че на юг от Катерини има няколко къмпинга, а там плажът не е никак лош. Ние сме били в Стомио и по спомен нямаше бунгала, по-скоро не съм гледала дали има, защото бяхме сами в целия къмпинг, но изнамерих това предложение в нета и много ми хареса, особено хотелчето  Grinning

BTL, при тези цени наистина е по-добре на студио  Peace

# 410
  • София
Почти всяка къща със студиа е направена така, че партерният етаж да е на нивото на двора и да се излиза директно на него.
Ако не държите да има и първа линия на плажа, лесно ще намерите подобно нещо. И на по-добри цени от къмпингите (Лакара е много красив плаж, но бунгалата са ужасни.)

Точно това ще търся. Първата линия не е задължителна. 100-200 метра от плажа не са проблем.
Значи започвам всичко от начало. Само, че къде да е???
Приоритет - хубав плаж с пясък, чадъри и шезлонги.

# 411
Ми ето този район и такъв тип студио става. Къщата я давам като пример, не ми е позната, някой я пусна две-три страници по-назад в темата.

Но повечето строителство е от този тип, само трябва да си избереш плаж/населено място и си готова. На 1-ва страница има и описания на плажовете и бреговата линия, и доста сайтове със студиа за настаняване -на български и други езици.

# 412
  • София
Сериозни въпроси - възможно ли е фериботът Волос-Скиатос в 12 часа да е вече зает за всички дни в средата на юли, много странно ми се видя? И някой бил ли е в хотел на Скиатос, от който е останал доволен? Аз продължавам да си пиша майли, но все пак ... Мерси предварително

Че то има ли разписание? Все още са на зимното. Преди няколко дни точно това се разискваше, но в посока Лимнос. Според мен е много рано.

# 413
  • Лондон
Helenic Seaways имат, само дето фериботът в 12 е показан като разпродаден за дните, които ме интересуват, за сутрешните и вечерните курсове има места ooooh! ANES нямаха разписание за юли, само до април...

# 414
  • Русе
Може ли да ми препоръчате конкретна къща за гости или хотелче в Ставрос или Офринио за 2-ма възрастни и 2 деца на 7 и 13г.
Два-три пъти без малко да резервирам през booking.com, обаче в последния момент виждам нещо, което ме изненадва.
Например в едната къща видях, че отдолу пише, че спалното бельо и приборите в кухнята са срещу допълнително заплащане, не пишише колко. Все пак не ми се мъкнат и чаршафи.
Друга къща си харесах в Ставрос, там пък не пишеше, колко е далече от морето.
Освен това пък на екстри има изредени климатик, баня кухненски бокс, балкон и др. Някои са подчертани, някои -не като например климатика. Това означава ли, че няма климатик. Не съм резервирала до сега и малко се притеснявам да не избера нещо, което не ни устройва.
Затова ще се надявам някой да препоръча нещо конкретно.
И да попитам някой ходил ли е тук: http://www.booking.com/hotel/gr/stefanidis.bg.html?aid=339530;la … 8e1d97eae0;dcid=4

# 415
  • софия
newsm68 newsm68

Скиатос от 15 до 21 юли, решено е.... Хотелът, който най ми хареса до тук, няма места, след новогодишните празници кредитната карта пълна, та не мога да взема билети за ферибота поне още няколко дни... но оставаме позитивни Sunglasses Компанията също се промени, след бягството ми на Санторини миналата година, дъщеря ми заяви, че повече не трябва да си мисля да ходя някъде без нея... та така... Исках да се похваля/оплача Wink

Ако не държите на хотел, можеш да провериш и https://www.airbnb.com/s/Skiathos--Sporades--Greece?source=bb

# 416
  • София
Helenic Seaways имат, само дето фериботът в 12 е показан като разпродаден за дните, които ме интересуват, за сутрешните и вечерните курсове има места ooooh! ANES нямаха разписание за юли, само до април...

Да не би да е кораб, който е само за пасажери? Или просто още не знаят дали и какъв кораб ще плава по обяд. Със сигурност няма толкова желаещи да пътуват, за да се запълни 6 месеца предварително.   Laughing

# 417
  • София
Ми ето този район и такъв тип студио става. Къщата я давам като пример, не ми е позната, някой я пусна две-три страници по-назад в темата.

Но повечето строителство е от този тип, само трябва да си избереш плаж/населено място и си готова. На 1-ва страница има и описания на плажовете и бреговата линия, и доста сайтове със студиа за настаняване -на български и други езици.

Какво ще кажете за Никити и кой от плажовете му е най-добър?

# 418
Никити имаше някакви малки забележителности, но като цяло си е град, в който някак си липсва атмосфера. Колите си минават, Лидл си е там, хората ги мързи да дишат и затварят дюкяните, когато им падне. Иначе си имаше сносни таверни и голяма плажна ивица.

# 419
Никити имаше някакви малки забележителности, но като цяло си е град, в който някак си липсва атмосфера. Колите си минават, Лидл си е там, хората ги мързи да дишат и затварят дюкяните, когато им падне. Иначе си имаше сносни таверни и голяма плажна ивица.

Явно не си ходила в старото Никити над пътя. Под пътя към морето всъщност е новата част от летни къщи и вили. И вечер честно казано е далеч от думата "няма атмосфера".

Плажа е приличен - много дълъг, на повечето места в началото има метър - два камъни във водата, след което е плитко и пясъчно дъно. Става за плажуване като цяло. Нагоре към къмпинга плажа е по хубав отколкото около пристанището. Има доста студиа на първа линия и много таверни. Ние сутрин ходехме на плаж на Агиос Йоанис(5 км.; хубав, плитък, пясъчен с два бара), а след обяд пред студиото.

Освен Лидъл има още два големи супермаркета и разни други - хлебарница, сладкарница, гиросчийница и т.н. аптеки също няколко.  

Общи условия

Активация на акаунт