На море в Гърция 2015

• 104 760
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • welcome to the Jungle
Lioness
Моето усещане за градчетата в Гърция се определя от плажа.
Vivi, благодаря за бързия и подробен отговор. newsm74

Плажът пред Possidi уж бил приличен, но ако това е нашия избор, със сигурност ще обиколим района. Имало някакъв симпатичен плаж Elaia (или нещо подобно). Въпросът е, да разплета чорап..опс, загадката дали Посиди и района са нашето местенце за почивка. Хем ми се ще да се подсигурим с евентуални екстри ала тип - място за разходка, лекарски кабинет, бла-бла ( все неща, дето всяка изкукуригала майка, правеща планове за благополучието, хармонията и щастието на семейството, ги мисли тия съобразителности newsm65), хем с удоволствие ще избягам от централната улица на Слънчев бряг и неговите гръцки еквиваленти, обагрени с подпийнали руснаци, бутащи се румънци и недружелюбни македонци.
Още мнения за Посиди и Порт Марина? Да му се намират на някого? М?

# 391
  • София
Момичета, някой с впечатления от тези студия и районът в Кефалония: http://www.agnanti-xi.gr/en/location.aspx  Пак да си кажа, че държим най-вече на спокойствие, тишина, максимално диво и живописно местенце.
Резервирахме в Ситония, но за тези, които още не са го направили, споделям, че от половината места, към които писах запитване, получихме отказ, така че да побързат.

# 392
  • София
NIKOL_MIT, благодаря! Не сме с джип. Даже ни е много ниска колата.  Confused

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 10:15 от Vivi

# 393
  • София
Eто този къмпинг в желания от теб район - околностите на Кавала (с. Неа Карвали) бе препоръчан само няколко страници назад в темата. Бунгалата са на прилични цени. Градът е близо и предлага голям избор от кръчми и забележителности (повечето в северна Гърция иначе са селца и по последната точка изборът е ограничен).

Параход, благодаря за предложенията. В действителност така ли изглежда този къмпинг? Малко снимките са им като от преди 20 години. Ние все пак търсим малко по-лукс бунгала и задължително с климатик, че моят мъж хич не трае горещина. То и затова е върл противник на Гърция, ама аз натискам, че на нашето море вече няма да стъпя.

# 394
  • София
По-лукс бунгалата са 4-5 бр., другите нямат климатик. А и плажа май няма да ви отговори на изискванията - има камъчета.

В Неа Перамос също има къмпинги с бунгала в гора покрай плажа, но не намирам сайт.

За луксозни бунгала в района - къмпинг Батис пише, че нямат бунгала, ама ни предложиха миналата година - луксозно, със закуска 90 Е на нощ.

# 395
Още е рано за море, но да се впиша.
Тази година ми се ходи някъде на къмпинг. Домашните любимци още не са известени.
Условията са ми да има пясъчен плаж и морско дъно, морето да е до колене и да има прилични битови условия. Ако може и да няма комари и други насекоми, чудно ще се получи.  Laughing

# 396
  • някъде ... тук ...
Под къмпинг палатка или пак бунгало се търси?

За палатка - миналото лято правихме обиколка на къмпингите на Ситония с цел проучване на исловия и цени. Но пък даже не съм и гледала камъни ли е в морето и колко е дълбоко.
След уточнение, ще погледна в записките и снимките за насоки Peace

# 397
  • София
Лекси
Това е за теб:

Скрит текст:

# 398
  • София
Тази година ми се ходи някъде на къмпинг. Домашните любимци още не са известени.
Условията са ми да има пясъчен плаж и морско дъно, морето да е до колене и да има прилични битови условия. Ако може и да няма комари и други насекоми, чудно ще се получи.  Laughing

От около 20 години ходя по палатки на всякакви места и такова място да няма насекоми не съм виждала никъде  Laughing

# 399
  • София
Май вече не е рано за море - хубавите места свършват, особено за хубавите къмпинги с добър плаж и битови условия.

# 400
BTL,
аз този не съм го виждала, друга форумка го препоръча - цитирах го, защото питаше за този район.
В долната част на същия пост съм ти написала два на Ситония, където бунгалата отговарят на съвременните изисквания за удобства, обаче и цената им съответна.

# 401
  • София
BTL,
аз този не съм го виждала, друга форумка го препоръча - цитирах го, защото питаше за този район.
В долната част на същия пост съм ти написала два на Ситония, където бунгалата отговарят на съвременните изисквания за удобства, обаче и цената им съответна.
Ох, гледах ги, ама ще сме с наши приятели, които хич не им се дават пари. Ако може лукс, ама без пари... То така е с компания, няма пълно щастие.
Не знам, ще гледам още нещо.

Ако не, ще потърся студия или бунгала, малки постройки в по-голям двор, а не на къмпинг. Желанието ми е от стаята да излизам директно на двора, т.е. да няма стълби и да се чувствам като в блока, в който живея.

# 402
За къмпинг с удобства се боря. За палатка ми е рано още.
Условията са ми да има пясъчен плаж и морско дъно, морето да е до колене и да има прилични битови условия. Ако може и да няма комари и други насекоми, чудно ще се получи.  Laughing

От около 20 години ходя по палатки на всякакви места и такова място да няма насекоми не съм виждала никъде  Laughing
Май няма по-миличък начин, по който да ми се каже, че няма пълно щастие.  Grinning

# 403
  • София
Ами сега, не съм искала да бъда не-мила. Извинявам се, ако съм останал грешно разбрана  Peace Просто няма как на къмпинг сред природата съвсем да няма насекоми, та ми стана забавно това изискване. А ти, наистина кажи дали искаш на бунгало или на палатка, та да помислим нещо.

# 404
 Moharet, пошегувах се. Просто мечтите на хората са безплатни, в това число и моите. Хлапето ми е доста чувствително към ухапвания от насекоми.
За бунгала иде реч. И направо се познах в писанията на БТЛ, но поне ние не правим почивките си и със съобразяването с нуждите на други, извън семейството. Достатъчно ни е сложността дали въобще ще излезем в отпуск.
По възможност ми се ще да бъдем на оборудвани бунгала (и с климатик) поне веднъж и детето да усети свободата на подобно място. Брегът и морето да имат предимствата на Керамоти, но ако е възможно да не е в тази част на Гърция.  

Общи условия

Активация на акаунт