На море в Гърция 2015

• 104 636
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • София
blackisback, определено Кефалоня ще ви хареса повече от Евия.
Скрит текст:
Защо не ти хареса Евия? Аз се колебаех между двете места, избрах Евия (но не съм капарирала още). Искаме най-вече да обикаляме по по-малки и диви заливчета, търсим природа, красиви гледки, хубаво море за шнорхелинг, градовете не ме интересуват. Дали избрах правилния остров?

# 541
phile, не е сигурно, всеки почива по различен начин. Например ние предпочитаме студиа: сутрин да си вземем нещо от някоя пекарна за закуска, след това да сложим вода, бутилка зехтин, хлебчета, зеленчуци и някакво месо за мъжа в хладилната чанта и да търсим самотни плажчета. Вечер обаче ни трябва някакво по-оживено място с туристически магазинчета, барове, заведения, където да хапнем, да се разходим.

Затова и питах дали нещо подобно можем да намерим на Кефалония  Simple Smile

# 542
  • София
Параход, за Август гледах дати миналата година да. Но признавам не много задълбочено и само в Букинга. Сигурно има и по-евтино, но като цяло сравнено с предложеното на Кефалония, помня,че на Лефкада спането ми идваше по-скъпо. Така или иначе при нас заради факта, че почиваме от 15 Август до към 5-6 Септември, се затруднявам винаги с намиране на прилична цена за спане с оглед високия сезон. Но за Кефалония и тази година съм харесала едно-две местенца с цена около 26-30 евро, което ми е в бюджета. Само дето още не сме решили натам ли ще поемем. Май ще глася нещата на юруш в последния момент този път.

# 543
Параход, за Август гледах дати миналата година да. Но признавам не много задълбочено и само в Букинга. Сигурно има и по-евтино, но като цяло сравнено с предложеното на Кефалония, помня,че на Лефкада спането ми идваше по-скъпо. Така или иначе при нас заради факта, че почиваме от 15 Август до към 5-6 Септември, се затруднявам винаги с намиране на прилична цена за спане с оглед високия сезон. Но за Кефалония и тази година съм харесала едно-две местенца с цена около 26-30 евро, което ми е в бюджета. Само дето още не сме решили натам ли ще поемем. Май ще глася нещата на юруш в последния момент този път.

Теди, наистина периодът, в който почивате си е най-високия сезон. В ниския сезон, юни визирам, ние миналата година спахме за 20 евро на Цукаладес във вила Мария и условията бяха повече от добри. Имах и други много нискобюджетни предложения за Агиос Никитас. Определено не останах с впечатлението, че на Лефкада настаняването е скъпо. По-скоро зависи от периода, а и препоръчам ранна резервация.
Ще споделиш ли за Кефалония кои местенца са ти допаднали, цените които споменаваш 26-30 евро са доста атрактивни. Аз изпратих запитване до студиото, където са били verano миналата година във Влахата, но все още нямам отговор. Иска ни се да имаме 2 настанявания на острова- едно в по-северната част (може би Фискардо или Агиа Ефимия) и едно на юг-около Лурдата. Тази година ще почиваме края на юни, след 20-ти.

Мерси предварително и успех в търсенето на райски местенца!   bouquet

# 544
  • София
blackisback, определено Кефалоня ще ви хареса повече от Евия.

Абсолютно правилно... Кефалония и много други острови са доста пред Евия.
Но зависи кой какво търси.
Евия е дива, красива, изостанала, примитивна, повече гръцка, но примерно Лекси, търси точно това.
phile нали знаеш, че и ние сме били в този хотел. Все пак е един от най-добрите на острова.  
Страхотни снимки, както винаги   Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 13:28 от Bled

# 545
Да, всеки търси различни и почива по различен начин.
Както и всеки се впечатлява и разочарова от различни места.  Wink
Скрит текст:
Някои правят салата на плажа, други не.

# 546
  • София
Има го и другия момент,когато си пообиколил някои от по-хубавите Гръцки дестинации,се разочароваш доста по лесно от по-нехубавите Mr. Green

# 547
Да, всеки търси различни и почива по различен начин.
Както и всеки се впечатлява и разочарова от различни места.  Wink
Скрит текст:
Някои правят салата на плажа, други не.

Правене на салати на плажа на Евия не видях. Но може и да съм пропуснала. Като се замисля имаше на места доста кемпери с разни регистрации - Италия, Франция, Германия. Сигурно са си правели салатите.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 14:02 от Анонимен

# 548
Салатите не могат ли да се правят навсякъде?

Все пак, щом на този плаж

има добра таверна, значи може и без салати.

Та даже и на този:

# 549
Аз честно казано не виждам разлика между това да си занеса праскова на плажа или домат на плажа, но да не задълбаваме  Flutter

# 550
  • София

Теди, наистина периодът, в който почивате си е най-високия сезон. В ниския сезон, юни визирам, ние миналата година спахме за 20 евро на Цукаладес във вила Мария и условията бяха повече от добри. Имах и други много нискобюджетни предложения за Агиос Никитас. Определено не останах с впечатлението, че на Лефкада настаняването е скъпо. По-скоро зависи от периода, а и препоръчам ранна резервация.
Ще споделиш ли за Кефалония кои местенца са ти допаднали, цените които споменаваш 26-30 евро са доста атрактивни. Аз изпратих запитване до студиото, където са били verano миналата година във Влахата, но все още нямам отговор. Иска ни се да имаме 2 настанявания на острова- едно в по-северната част (може би Фискардо или Агиа Ефимия) и едно на юг-около Лурдата. Тази година ще почиваме края на юни, след 20-ти.

Мерси предварително и успех в търсенето на райски местенца!   bouquet

Ето това гледах тези дни - Aristea studios, дава ми цена около 25 евро от 24 Август:

http://www.booking.com/hotel/gr/aristea-studios.en-gb.html?aid=3 … ght_room=41731001

# 551
Благодаря, Теди! Aristea studios си е добър вариант за южната част. Като цяло на юг и разнооразието от предлагане сякаш е по-голямо, северната част (където искаме да изкараме 3 нощувки) е по-проблематична за намиране на бюджетно студио с градина (на която държим), т.е не само хотел.

Ноо, търсенето продължава Simple Smile То в това е и половината от удоволствието на самата почивка, виртуалното пътуване и очакване   car003

# 552
  • София
Не виждам нищо лошо в салатите на плажа Mr. Green,виждала съм всякакви хора,да ядат всякакви неща Peace
Ние също си ядем,хич не ми пука Mr. Green.Предпочитам с едни 1000евро(примерно)да стоя 20дни,вместо 10,а и с кемпера ни е много лесно!Но ние сме си номади по душа Flutter

# 553
  • София
Салатите не могат ли да се правят навсякъде?

Все пак, щом на този плаж

има добра таверна, значи може и без салати.

Ако правилно съм се ориентирала, че това е плажа Foki Beach, до Фискардо...
Там таверна няма ? Може и да бъркам.
Над него на завоя има една къща, но въобще не е таверна.
Не ми се търси по-точна снимка, знам че имам, но това е мястото, в ляво на снимката...

И плажа въобще не е толкова красив, колкото изглежда на снимката, прословутите камъчета и дървета.
И поне когато ние сме били не се поддържа.
Снимките в интернет, просто лъжат...или създават грешна представа.
Да, красиво е, но с фотошопа тръгваш на там веднага, това е целта....
Салати не видях, но точно там сигурно се правят, на сянка под дърветата.
Всеки с манталитета си.

phile Къде изчезнаха снимките, точно мислех да ги разгледам отново ??? Прекрасни са...

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 15:17 от Bled

# 554
  • София
Може ли и на мен да предложите идеи? Насочила съм се към Ситония, но досега не сме били на този ръкав и не знам къде точно ще бъде подходящо. Вероятно ще бъдем две семейства с две деца общо - на 4 и на годинка и половина. Готова съм и на студио, и на хотел със или без закуска. Заради по-малкото детенце задължително наблизо трябва да има плитък плаж без камъни, може да не е на първа линия, но да е близо. Добре би било да има и нещо като детска площадка. Чудя се за Вурвуру, но приемам и други предложения. Храненето планирам да бъде смесено - и в студиото, и по заведения. Въобще не държа на най-евтиния вариант, интересува ме да е прилично. Ако има безжичен интернет, няма да е зле. Много ли са ми изискванията?  Embarassed

ПП Мислех за началото на септември, дали ще бъде подходящо тогава?

ПП2 Опитах се да отворя линка с педиатрите на първа страница, но не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт