На море в Гърция 2015

• 104 519
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Основното е да бъде с чисто от скали и камъни море и пясъчна плажна ивица.[/b] Била съм на втория ръкав на Халкидики и не ми хареса Sad Водата беше много чиста, но не ставаше за плуване (особено за деца).
Кое място на Ситония точно не ти хареса?
Да се ориентираме в изискванията, защото там е пълно с пясъчни плажове без скали и камъни. Вълни общо взето няма, сравнително малко заливи са дълбоки - кое не е наред?
Бяхме до Метаморфози. Плитък плаж, но страшно много камънак - за плуване не ставаше, освен ако не влезеш навътре, а плажът дори не беше обезопасен със спасител.

Никога не можеш да угодиш на толкова народ,особено пък с толкова различни желания!
Не мога да разбера какво им е на камъните  33uu

Ами това не им е наред, че са камъни Rolling Eyes С цялата им каменност, хлъзгавост и обрасналост! Искаме пясъчно дъно, което да става за плуване. Без препятствия Simple Smile

Bliss, Atlanta_85 , моля ви да ми пратите на ЛС някакви линкове, ако имате конкретни местенца предвид.

# 76
  • Абсурдистан
Не съм ходила в моята любима Океания вече цяла година, затова се замислям сериозно за там.
Моля някой, който я е посетил тази година да даде отзиви, все още ли е високо нивото на обслужване и качеството. Смятам скоро да резервирам, затова и съм в голяма чуденка.
Гледам вече са минали към веригата Икос - Океания, Сани и Оливия. В Оливия не сме ходили - отзиви за там? Предполагам морето там е много по хубаво - все пак си е на Ситония.

# 77
Кристи, по-късно днес ще ги пусна на ЛС това, което имам предвид.

# 78
  • София
cristi, вие от всички разкошни плажове на Ситония, сте отишли на най-гадния. Не се отказвай, само защото сте улучили грешното място  Peace

# 79

Free Soul, имай предвид, че края на май времето е още нестабилно и водата ще е студена. Иначе аз бих избрала Зинозис, на мен местоположението на Врахос не ми харесва, нито морето отпред  Peace

Rolling Eyes Врахос къщата е между две села, нали? А отпред имало нещо като лагуна, която се преджапва и после морето? Жабурняк ли е?

Ние сме с две деца, не са толкова малки - 8 и 10 г, могат да плуват, но все пак ми се искаше първото ни море да е приятно за всички, че да отидем пак. Simple Smile

До другите плажове на юг много ли се пътува? Съпругът ми е "тежък" стане ли въпрос за ежедневно шофиране при почивка и затова исках къща с двор - за децата да търчат - и плитък плаж пред къщата - пак децата да играят без особен надзор.

За Зинозис четох също, не знам защо към Врахос се насочих...Какво е предимството на Зинозис?

Благодаря!

П.П.  Направих запитване към Зинозис за май и юни 2015 за студио, отговори ми 50 евро за май и 70 евро за юни за студио с 2 спални. Rolling Eyes
В студио с една двойна спалня и едно единично легло събираме ли се с нашите две момичета? Има ли разтегателен диван?

П.П.П Цени за 1 двойно и едно единично легло: 40 и 60 евро съответно за май и юни. Има ли разтегателна мебел там?

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 13:40 от Free Soul

# 80
  • София

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !

# 81

Bliss, Atlanta_85 , моля ви да ми пратите на ЛС някакви линкове, ако имате конкретни местенца предвид.

Ами аз ти написах абсолютно конкретно място: Сани бийч клуб, част от Сани ризорт. Къщички са на голяма площ. Плажа не е чудо на чудесата, но е хубав и пясъчен. На Касандра се намира. Иначе на Ситония има безброй по хубави плажове, но на теб този полуостров не ти харесва, а и така както ти разбрах желанията искате хотел с изхранване.

# 82
Мохарет, ще ме откажеш от Вурвуру.  Simple Smile И без това всичко друго там не ми харесва, единствено къщата с двор и плажа отпред ме привличат. Много ми се искаше да се ориентираме към близка Гърция, но ще видим. Мерси за идеите за Сарти и Торони. Пак ще мисля. Имаме цяла зима пред нас.  Hug

# 83
Бяхме до Метаморфози. Плитък плаж, но страшно много камънак - за плуване не ставаше, освен ако не влезеш навътре, а плажът дори не беше обезопасен със спасител.
Метаморфози не е на Ситония изобщо, а между двата ръкава. Ситония започва около Никити на запад, около Ормос Панагияс на изток. И по полуострова надолу.
И Метаморфози не е хубав плаж, да.

Но Кастри, Калогрия, Агиос Йоанис, Лагомандра, Неос Мармарас, Тристиника, Торони, Каламици, Сикия, Сарти, Платаници, Арменистис, Лакара, Трани Амудия, Лагониси - тези са хубави и пясъчни. Има и по-дълбоки, и по-плитки сред тях. Абе, да кажеш, че си била на Метаморфози и не ти е харесал "вторият ръкав", е все едно да кажеш, че си била в Обеля и не ти е харесал град София Simple Smile

# 84
Параход, най-вероятно е така и затова се обърнах за помощ тук! Доста имена си споменала, ще започна да ги проучвам.

# 85
Free Soul 70 евро за тройно студио през юни ми се вижда множко. Но не се учудвам. Във Вурвуру къщите на първа линия се запълват бързо, имат наплив от желаещи и цените са високи. А дали се събирате? Това ще решите вие. Според мен не. Ако има разтегателен диван вероятно ще е описан. Просто попитай в следващия мейл какво има в студиото и решете дали ви стига.

Весела Коледа ви пожелавам на всички и много лазурни почивки.  Hug

# 86
  • София
Леле тези съвсем са се самозабравили с цените!
Free Soul, наистина ги питай какво предлагат точно, както те е посъветвала millenitta, но си мисля, че няма да се съберете с две дечица, защото обикновено си обявяват всички възможни легла.
По другите ти въпроси - препоръчах Зинозис, защото там настаняването е една идея по-добро от това във Врахос. Също така Зинозис е малко по-близо до таверните от Врахос. Но при тези цени на Зинозис, ако Врахос предлагат по-изгодно, ще избера тях. Просто аз не бих давала толкова много пари за спане само.
Щом като мъжът ти не обича много да шофира по време на почивка, погледни и Никити. Градчето е по-голямо от Вурвуру и си има всичко - магазини, таверни, малко пристанище, сравнително сносен плаж, а и на кратко разстояние с колата се намират няколко много хубави плажа. Това, ако решите да е на Ситония.
Много хора с дечица тук ходят в Керамоти, Фанари, Неа Перамос, Аспровалта. Не са на Халкидики, намират се в посока Кавала. Аз лично не съм била на тези места (с изключение на Кавала де), но имат хубави плажове и са предпочитана и хвалена дестинация от хора с деца Peace

Весела Коледа на всички   bouquet

# 87
  • Sofia
Ами аз ти написах абсолютно конкретно място: Сани бийч клуб, част от Сани ризорт.

Това ли е въпросното място?
http://www.balkantourbox.com/index.php?m=729&lang=1&stat … ype=2&i4=1274

Какви са тези цени, 236 евро за стая на ден? Правилно ли се ориентирам?

# 88
Ами аз ти написах абсолютно конкретно място: Сани бийч клуб, част от Сани ризорт.

Това ли е въпросното място?
http://www.balkantourbox.com/index.php?m=729&lang=1&stat … ype=2&i4=1274

Какви са тези цени, 236 евро за стая на ден? Правилно ли се ориентирам?

Да, това е хотела, но тези цени ми се струват доста високи в сравнение с това което ние сме плащали. Потърсете и друга агенция.

# 89
  • Sofia
Горе-долу колко сте плащали вие?

Общи условия

Активация на акаунт