На море в Гърция 2015

• 104 653
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Milenaka,
наистина не работи онзи линк (странно, но показва за секунди превюто на страницата и после отива на хостинга). Ако не се оправи тези дни - пише, че били under construction - ще го махна. Засега не мога да намеря друг толкова подробен списък, за да го кача на първа страница, все пак ето, хич да не е; но помня, че онзи беше много по-дълъг.

Благодаря, и тези ще свършат работа  Simple Smile

И при мен се появява за секунди.

# 586
Скрит текст:
Не знам защо, но някак се засегнах за салатата Laughing  Искам официално да обявя, че такава не правя, но стига някой да не я кълца или яде до мен на плажа, ми е все тая. Преди години ходихме по лъскави хотели, първо на ол инклузив, после на халб борд, след това минахме на изхранване по кръчмички. Миналата година за първи път понапълнихме колата с продукти от България. Признавам си, че дотогава бях гледала леко презрително на тези, които правеха така и смятах, че единственият им мотив е да намалят разходите по почивката си. Обаче какво се оказа - да ходя със сандвичите по дивите плажове ми хареса ужасно много. За мен това е истинската почивка и релакс - да не се съобразяваш с нищо и никой, да ядеш когато искаш и където искаш (често в морето дори). И да уточня - не готвя - ядат се сухи неща, консерви, полуфабрикати, плодове и зеленчуци. Някой беше писал по-назад и подкрепям напълно - предпочитам да почивам 3 седмици в Гърция така, отколкото "по-лъскавко". Не знам цивилизацията ли ми дойде в повечко, остарях ли, но за мен почивката е толкова по-хубава, колкото по-малко контакти имам с хора и повече с природа.
Искам и на палатка, обаче на половинката това й идва в повече и отказва  Mr. Green
Да, подкрепям напълно! За мен това е нещо като пикник на брега - обожавам да си хапвам нещо вкусно приготвено, а морето да плиска до мен, примерно.  Е, за предпочитане е да няма публика наоколо, да е някое скрито и романтично местенце , и задължително да се приберат остатъците от опаковките накрая! Mr. Green

Само че това си остава несбъдната мечта....Никой не ме подкрепя. Тази година пак ще сме на All

# 587
  • София
blackisback, определено Кефалоня ще ви хареса повече от Евия.

Абсолютно правилно... Кефалония и много други острови са доста пред Евия.
Но зависи кой какво търси.
Евия е дива, красива, изостанала, примитивна, повече гръцка, но примерно Лекси, търси точно това.
phile нали знаеш, че и ние сме били в този хотел. Все пак е един от най-добрите на острова.  
Страхотни снимки, както винаги   Hug

Чак пък примитивна и изостанала  Stop да е Евия...
Лекси, определено сте за Евия според мен. На североизточния бряг (не на описаните от Блед места) ще намериш точно това, което търсиш, убедена съм. Има плажове с по 10 вили и две таверни само. Аз самата мисля пак да навестя острова по точно тези места, защото навалиците и хотелите все повече ми развалят почивките.
Аз винаги на място си търся подслон, никога не съм оставала разочарована.

# 588
  • В полите на Пирин планина
Тази година навих и сестра ми / със семейството / за този по-простичък начин на почиване в Гърция. Тя си мисли, че е нещо страшно с "готвенето по време на почивка", но се договорихме тя да забавлява 4-те деца, а аз да се "вихря" в кухнята. Не, че точно това ще правя, де, но съм сигурна, че за всеки ще има какво да яде. И хич не ме е срам да кажа, че си пълним винаги колата с основните неща от България, но и на място похарчваме определено количество Евро за глезотии.

Даденият от Параход по-горе линк за The roses изглежда много обещаващо  Heart Eyes Пуснах запитване.

Покрай темата започнах проучванията активно за юнско гръцко море.

# 589
  • гр.София

Допадна ми даденият линк и снимките.
Нещо не успявам да се ориентирам обаче от сайта за цени. Може ли да ми кажеш откъде мога да погледна цените или при вас какво е настаняването и за каква сума, ако не те притеснява?
Мин. година бяхме края на юни за 40 евро, студио с кухня, спалня и единично легло което се разтяга и става и то на спалня. Харесва ми, че е затворено от всякъде, няма шосе което да се пресича за плажа а директно си на него, за децата просто перфектно, ние си стояхме на верандата а на децата
каквото им е кеф  Mr. Green
а това са цените които имам за запитания от мен период:
We have available apartments with sea view..
Τhe price is:
From 19/08/15 to 31/08/15  60€ per night.
From 01/09/15 to 10/09/15  40€ per night.

Best Regards,
Tsiros Dionisis

# 590
  • София
Момичета,защо си пълните колите с храна от тук,в тамошните супери храната не е по скъпа Rolling Eyes
Ние,признавам си без бой,си влачим бири,но аз изпивам промишлени количества Joy,естествено пийваме си и Митошче и Хайнекенче,но ако не си вземем бири,ще трябва да предвидим 50евро на ден само за това ooooh!

# 591
Аз се обзаведох с кукър и мисля да го сложим в колата  Wink Разбира се, че ще похапваме и в таверни, но ке разнообразяваме и с приготвено от мен. Продукти - от пазарите и магазините там, от тук няма да пълним колата с провизии.

# 592
Момичета, искам да ви кажа, че съм много разочарована от Талата къмпинг. Изключително мудна комуникация. Сто пъти им звънях по телефона да ми потвърдят дали има свободни къщички за определени дати - имало. Пускам резервация през сайта, защото иначе не могло, отговарят ми след 5(!) дни, че вече всичко било заето...

Таа, сега съм на изходна позиция. Хич не знам къде да търся вече Sad

# 593
Момичета, искам да ви кажа, че съм много разочарована от Талата къмпинг. Изключително мудна комуникация. Сто пъти им звънях по телефона да ми потвърдят дали има свободни къщички за определени дати - имало. Пускам резервация през сайта, защото иначе не могло, отговарят ми след 5(!) дни, че вече всичко било заето...

Странна работа.Миналата година имах запитване за лукс бунгалата,но нямаха свободни за датата която исках и толкова.А за нова година ми изпратиха поздравителна картичка.А относно тол таксите нещо Петерки се объркал.http://www.vinetki.eu/gurcia-vinetki-putni-taksi.html

# 594
Чета ви с интерес и нямам търпение за следващата почивка. И да споделя скромния си опит от Ситония, може да съм полезна на някой. Бяхме в студио до Торони, в началото на септември, съвсем близо до плажа Дестеника  на  50 м. Спокойствие, чиста вода, никакви хора. На плажа ни стояха играчките, чадърите, прибрахме си ги, когато си тръгнахме. Плажът е с едър пясък, плитко, подходящо за деца, никакви вълни, гладко като езеро.

# 595
  • София
Да питам за плажовете на Кефалония и Левкада - на ситен пясък, плитко море и тихо /безветрено/ време - може ли да се разчита?

# 596
  • София

Странна работа.Миналата година имах запитване за лукс бунгалата,но нямаха свободни за датата която исках и толкова.А за нова година ми изпратиха поздравителна картичка.А относно тол таксите нещо Петерки се объркал.http://www.vinetki.eu/gurcia-vinetki-putni-taksi.html

Oт коментарите под таблицата с цените се вижда, че информацията е стара. Има писали лятото, които споделят, че цените вече не са актуални. Дори са посочили цени от 45-50 евро.

Аз в друго се загледах. Има пунктове, където може да се плаща електронно и е малко по-евтино. Какво ли означава това? Специални магистрални карти или плащане с обикновена кредитна карта?  newsm78 Определено не си заслужава да се купува специална карта, но ако е с кредитна карта е дори улеснение, защото при тръгване за Гърция почти никога не разполагаме с дребни пари.

# 597

Oт коментарите под таблицата с цените се вижда, че информацията е стара. Има писали лятото, които споделят, че цените вече не са актуални. Дори са посочили цени от 45-50 евро.

Аз в друго се загледах. Има пунктове, където може да се плаща електронно и е малко по-евтино. Какво ли означава това? Специални магистрални карти или плащане с обикновена кредитна карта?  newsm78 Определено не си заслужава да се купува специална карта, но ако е с кредитна карта е дори улеснение, защото при тръгване за Гърция почти никога не разполагаме с дребни пари.

Имат електронни карти.

# 598
  • В полите на Пирин планина
Чета ви с интерес и нямам търпение за следващата почивка. И да споделя скромния си опит от Ситония, може да съм полезна на някой. Бяхме в студио до Торони, в началото на септември, съвсем близо до плажа Дестеника  на  50 м. Спокойствие, чиста вода, никакви хора. На плажа ни стояха играчките, чадърите, прибрахме си ги, когато си тръгнахме. Плажът е с едър пясък, плитко, подходящо за деца, никакви вълни, гладко като езеро.

А кое точно е мястото, където бяхте отседнали?

# 599
  • София
Да питам за плажовете на Кефалония и Левкада - на ситен пясък, плитко море и тихо /безветрено/ време - може ли да се разчита?
Безветрено-трудна работа,но все пак зависи как е ориентиран плажа,на Лефкада повечето плажове са или камъчета или едър пясък...единствено се сещам за една част от плажа на Василики(с такъв ситен пясък,какъвто търсиш)но там по обяд идва вятъра Mr. Green.За Кефалония незнам!

Общи условия

Активация на акаунт