На море в Гърция 2015

• 104 611
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • София...........
Здравейте,някакви отзиви за хотел Аристотелес холидей резот на Халкидики Атон-плаж,храна,забавления?Благодаря предварително!

Хотела е страхотен, намира се в уранополи. Има достатъчно забавления - малък аквапарк с три пързалки. За децата има детски кът, детски басейн и детски клуб с анимация за деца. Хубавото на този хотел е че ол инклузива продължава до късно.

Мими Иванова
, били ли сте в този ужасен хотел?
Знаете ли какво означава аквапарк и смятате ли , че онези пързалки могат да се коментират като такъв?

# 646
Здравейте!
Записвам да следя темата ,тъй като тази година бихме искали да посетим Гърция за няколко дни!До сега не сме посещавали тяхното море!Семейство с две деца сме ,едното бебе!Бих искала да получа помощ от Вас!Интересуват ме :как да резервирам(през агенция ли,и ако да,през коя),към кое място да се насочим(плажа да е подходящ за деца,някой даже беше споменал,че си оставят играчките там,дори не ги прибират),да не е много далече,тъй като ще пътуваме с нашият автомобил,дали ще е по-добре ние да приготвяме храната си или ОИ да потърся,как ще ни излезе по-изгодно и т.н.Бих се радвала ако споделите опит и ме насочите!Ориентирали сме се към второта половина на юни!
Благодаря Ви предварително!

# 647
Здравейте, започнахме и ние да планираме почивката в Гърция тази година. Две ходини ходим на Амолофи и сме много доволни от плажа. Тази година искаме да сменим локацията, като се водим единственно от плажа. Моля дайте съвет за наистина добър, пясъчен плаж, за да се насочим към търсене на хотел в близост.
Здравей! Нашето семейство тази година планира почивка в Северна Гърция, тъй като сме с малко дете. Разгледах снимките на плажа на Амолфи и много ме впечатли. Би ли споделила къде  спахте там. Или да ми препоръчаш някоя къща или хотел там. Благодаря предварително Simple Smile

# 648
На Амолофи няма къщи и хотели (има май няколко частни вили, но не съм видяла да се предлагат на туристи), отсяда се в съседни градчета и се ходи на плаж с кола.

Най-близо е до Неа Перамос, около 2 км.

# 649
Момичета, сега се сетих, можем ли да качим децата (1,7г и 4г) в лодките за Мелисани?
Когато влизахме в Лазурната пещера в Капри нямаше как да вземем детето (тогава на 1,2г) и я оставихме да спи на лодката при капитана, но сега това няма да е опция.

# 650
  • София
Ние бяхме в пещерата Мелисани без децата, но беше обявена цена за детски билет, така че вероятно няма ограничения, защото обиколката на практика е само спускане по един коридор до езерото и разходка с лодката. Oбиколката с лодката в езерото е съвсем кратка - около 10-15 мин.
Ако пък случайно не ви пуснат с бебето, можете да се редувате с таткото да стоите при децата и да влизате един по един.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 14:34 от dechy

# 651
Аз се доомотах.
Какво ще кажете за двата сходни по имена хотели 😄
Aristoteles Beach срещу Aristoteles Holiday spa .... нещо си.
От двата получих оферта на почти същите пари.

# 652
На Амолофи няма къщи и хотели (има май няколко частни вили, но не съм видяла да се предлагат на туристи), отсяда се в съседни градчета и се ходи на плаж с кола.

Най-близо е до Неа Перамос, около 2 км.

Благодаря за отговора Параход Simple Smile

# 653
Здравейте, започнахме и ние да планираме почивката в Гърция тази година. Две ходини ходим на Амолофи и сме много доволни от плажа. Тази година искаме да сменим локацията, като се водим единственно от плажа. Моля дайте съвет за наистина добър, пясъчен плаж, за да се насочим към търсене на хотел в близост.

И ММ се влюби в Амолофи бийч и сега иска пак в Неа Перамос да идем. Но аз искам да сменим с Керамоти и доколкото се познавам, ще го навия Simple Smile /само дано не съжалявам после де/. Разгледай и ти ако искаш...  Peace

# 654
  • София
alegoria, аз съм била в Aristoteles Holiday, но преди доста време (без деца). Не създава усещане за някакъв голям хотел- има си зеленина. За по-големи деца може би става. Водните пързалки са неподходящи за малки деца, а и е на баир, така че това също ще създава неудобство. Плажът (малък) също не ми се стори близо, хем тогава деца нямах, ама може и заради баира да е било Simple Smile Стаите не бяха кой знае какво, да не кажа по-лошо. Нямаше и топла вода, тоест имаше, но след време и с доста слабо налягане.

# 655
Здравейте!
Записвам да следя темата ,тъй като тази година бихме искали да посетим Гърция за няколко дни!До сега не сме посещавали тяхното море!Семейство с две деца сме ,едното бебе!Бих искала да получа помощ от Вас!Интересуват ме :как да резервирам(през агенция ли,и ако да,през коя),към кое място да се насочим(плажа да е подходящ за деца,някой даже беше споменал,че си оставят играчките там,дори не ги прибират),да не е много далече,тъй като ще пътуваме с нашият автомобил,дали ще е по-добре ние да приготвяме храната си или ОИ да потърся,как ще ни излезе по-изгодно и т.н.Бих се радвала ако споделите опит и ме насочите!Ориентирали сме се към второта половина на юни!
Благодаря Ви предварително!

Здравейте 
нашето първо гръцко море беше тук
близо прилично  и има много магазини наблизо

http://www.efihouse.gr/bg

# 656
Ние бяхме в пещерата Мелисани без децата, но беше обявена цена за детски билет, така че вероятно няма ограничения, защото обиколката на практика е само спускане по един коридор до езерото и разходка с лодката. Oбиколката с лодката в езерото е съвсем кратка - около 10-15 мин.
Ако пък случайно не ви пуснат с бебето, можете да се редувате с таткото да стоите при децата и да влизате един по един.
Да, да...Ако не може заедно ще е поотделно, но се надявам да ни пуснат всички  Heart Eyes

# 657
Здравейте. Направих си резервация за Сарти. Сега получавам и-мейл с банкова сметка за превод на капаро. Банковата сметка ми се вижда странна - в Пиреус банк, започва с GR и има 25 цифри. Нашите I-bani  са с букви и цифри и са общо 22 на брой. Моля, който е превеждал да ми потвърди, такива ли са банковите сметки в Гърция?

# 658
Да, такива са.
Ето така изглежда типовият гръцки IBAN (банката няма значение): GR16 0110 1250 0000 0001 2300 695

# 659
А всички ли плащате 50% сега, освен ако е ТА с 30%?

Общи условия

Активация на акаунт