ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Люби хубаво сте си изкарали.
Моника по едно време искаше да се къпе сама.Пусках я два пъти,но ме е страх да н есе подхлъзне.
Утре сме на ваксина .Дано не я боли

# 136
  • София
От днес обратно в офиса, с тази работна събота, имам чувството, че от един месец не съм спирала да работя Crazy. В събота вечерта майка ми беше дошла, продължихме с нея купона Heart Eyes, в вчера последно си сипахме със Стани по едно и изядох още едно парче торта и от днес- спирам, защото така не мога да продължавам Naughty.
Иначе пак не ми остана време за нищо вкъщи, исках да прибера Новогодишната украса, но пак не стигнах до нея. Още си стои Embarassed. Поне успяхме да понапазаруваме разни препарати и такива консумативи, да не го мисля поне това, че през седмицата не остава време.
Големи празнества, най-много се радвам, че Йоето е безкрайно щастлива от всичко Heart Eyes.
Тя пък се къпе сама, влиза си в банята с подвижния душ и гъбата, а ако трябва да й се мие косата, ме вика да я мия. Ми, не знам колко успява, но да свиква...
Хубаво ме подсетихте за тази ваксина, ще трябва да питам педиатърката, благодаря! Hug
Люби, и вие голям празник Heart Eyes. Радвам се!
Мони, да, Йоето по принцип оценява това, което й се подари, друг е въпроса, че и при нея много неща се събират и по някое време започва да не обръща внимание....точно вчера й се карах, че пуснала някакъв тъп сериал на един от каналите и гледа като зомбирана, викам й- толкова много играчки, игри, блокчета за рисуване, ти седиш и гледаш тъпо в телевизора Crossing Arms. Накарах го да го угаси накрая.

# 137
  • Русе
Мони, ще разказваш после. Нашата ЛЛ каза ,че още нямало ваксини. Иначе мислех заедно да ги заведа, т.к. и Гери на 6 месеца трябва да получи.
Партито мина. Много съм доволна най-вече от аниматорката. Много добре ги забавлява, да не бягат безцелно, както в първия половин час. Много играха, щуряха, децата останаха доволни. Кари получи 4 блузи/туники и 3 клина с Frozen  #Crazy и кукла Елза. Само 2 подаръка не бяха на тази тематика и Слава Богу.  Laughing От чичо си получи кукла Frankie Stein, която вече е с 1 крак. Те, че ги правят братята китайци за 5 дни, ама и тя никак не пази. Всичките и кукли са оскубани, голи, без някой крак..
Рали, браво на Йоето - и за къпането, и за оценяването.  Peace И аз много омазах диетата тези дни.
Днес ми е едно мързеливо, а трябва да оправя апартамента, че нали съботата беше работна, а вчера бяхме заети с друго. Иначе ММ се включва в това, ама сега трябва сама да се справям, че до другия уикенд ще стане кочина.

# 138
  • София
Много добре мина с ваксината .Даже и стон не издаде.Сутринта обаче беше мн нервна.
Люби личи си ,че аниматорката е била готина.И как си и докарали тоалета.
Аз вчера подредих и изчистих.елате да видите сега какво е /
Кочина.Хич не подрежда и не пази.

# 139
  • София
Еми пак аз .Станали сме към 2 и нещо тази нощ.Моника повръща.
Вчера биха ваксината.Съвпадение ли е незнам.
Сега спи.Няма темп.Само каза ,че я боли корема и повърна.
Много болни деца имаше.Нас ни вкараха веднага.
Днеска ще я оставя за да видя как е .
Люби вленах да видя за твоя режим,но само като видях кога е обяда и се отказах.Аз по рано от 14,30 не обядвам.
Мо ника и тя голям зор за кукли,но играе мн малко.И тя получи някаква такава даже не и запомних името.Подариха и Уинкс и една русалка..Имаме един рафт целия с Около 5-6 кукли на  Уинкс,барбита ,Рапунцели ,Елзи,Анни и т.н.Играта е един ден ,максимум два .Сега спи с тези от р.д.
Подариха и комплект на Frozen  за баня и парфюм.
Една къщичка с понита.Пъзели.Много хубави големи пъзели за оцветяване.
Вчера купихме калъф за таблета.Не играе много с него.Повече го ползва да си гледа детски.
Дони приготвяш ли купона?
Рали браво за къпането.Хубаво е децата да самостоятелни.Моника се къпеше преди.Сега я мързи.
От др месец започва да ходи на плуване.
А аз от понеделник съм една седмица отпуска.Чакам я с нетърпение.
Пуснала съм си 10 дена лятото и 10 дена за училище.
Като гледам колко неща трябва да се купуват май трябва да започна от сега.
Само униформата май ще е към 160 лв.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 07:38 от mmoonnii

# 140
  • София
Честит рожден ден на Гого! Дони, да ви е здрав, да расте щастлив и весел  bouquet Сигурна съм, че каквото зависи от вас, ще направите за него! Нека ви радва и вие него! Хубав празник Hug
Йоето...да, милата, от два-три месеца започнах да я пускам сама да се къпе, само за косата още не може, ще свикне. А като казах сама, се сетих да ви питам, вашите успяват ли да се избърсват сами след голяма нужда, че Йоето още не може съвсем хубаво сама Embarassed. В смисъл, пускам я сама, но после проверявам.... Embarassed.
И да се оплача, не си доспивам /продължават моите одисеи по личните въпроси Embarassed, не смея да споделям повече, все пак е открит форум/, но това ми се отразява на кондицията през деня, днес пих хапче за глава Tired. Уморена съм, натрупва ми се и не се чувствам добре. Вчера бях да ми вземат кръв, че и това отлагам още от преди празниците, добре поне, че е добре показателя, дозата на Синтрома си ми остава същата, та поне няма да се налага да ме бодат пак поне още месец и половина.

# 141
  • София
Честит Рожден Ден на Гого  и другите рожденници.Да са живи и здрави !
Моя термин беше днес ,но нали Моника си е все бързачка  Joy
Рали опасна си еййй  Heart Eyes
Дано да е това ,което си мисля   Heart Eyes
Ще чакаме и Дони да разказва за купона.Май в събота щеше да е .

# 142
  • Ловеч
Писах,писах и го затрих #2gunfire
Жив и здрав да е Гого !!!!Дони,Наздраве и чакам снимки от свадбата Laughing

# 143
Юху завърнах се Wink

Амстердам не е лош град, въпреки че милите са по-зле и от нас при "зимни условия"  hahaha
Едната нощ поваля 1см сняг и животът спря. Обявиха бедствена ситуация, спряха градския транспорт (дори метрото).... Simple Smile а на следващия ден едно слънце пекнало, никакъв лед и щуротии Simple Smile Нагледахме се и на това.

Днес стягам багаж, че мъжете са решили да се пробват/ учат да карат ски на Пампорово. Аз ще се разхождам и ще пия чайове пък Wink и книги ще си взема да не скучая.

Днес май пак ще "готвя". Измислих си едни бързи и лесни бонбони със сусамов тахан, мед, ядки и кокосови стръготини. Идеални Wink

Как сте вие? С какво ще се похвалите?

# 144
  • София
Кокосче, добре звучиш Heart Eyes. Радвам се Hug
Тоби- надявам се, че е по-добре Ивко Hug
Мони- ами не знам ти за какво си мислиш, аз имам предвид, че продължава одисеята, в смисъл, за това, което бях писала в по предни постове...Слагам в скрит текст...
Скрит текст:
Стани има засечки в....личните отношения и това ни се отразява и на двамата, най-вече на него Confused...Мисли вече да ходи на лекар, за да видим дали не е физиологически проблема или здравословен...казва, че желание има, но точно когато трябва да действа и всичко приклюва,..и така все по-често затова написах одисеи Tired.
.
Дони- как мина купона Hug
Та кажете за моя въпрос, успяват ли вашите дечица да се избърсват сами Embarassed.
Иначе аз чакам да ми дойде и се опитва да ми е сдухано...уж не се давам, ама да видим. Нямам търпение да дойдат почивните дни, да пия кафе до късно, да изчистя основно и най-накрая да разваля украсата, че още не й е дошъл реда Whistling.

# 145
  • София
Скрит текст:
Рали,извинявай.Не съм прочела когато си писала за проблема.Според мене всичко е от стреса  на който сме подложени. А и ако постоянно мисли дали ще се провалят нещата.Психиката е голямо нещо.Но е хубаво ,ако се притеснява да потърсите и помощ.И ние имахме един период мн зле бяха нещата.Ни желание,ни нищо.И едни хапчета за кръвно създаваха проблеми.Сега нещата с ок.Даже мн ок.В сравнение с подледните няколко години.  Hug
На мене днеска ми дойде .Ужассс ми е .
Моника тази вечер се пребра мн кисела и сега реве и тя не знаме за какво

# 146
Честит рожден ден на Георги със закъснение! Да е здрав и да бъде щастлив!

Кокос добре ти се отразява бременността - насам-натам пътуваш си, а щом имаш и мерак за сладкиши - браво.

Ралче, потърсете помощ, нищо срамно няма. Аз пък какво да кажа, че спя с двама малолетни ... от толкова време ... уффф Така ми се иска да се опъна на спалнята, до възрастен мъж хахахаха, а то по цяла нощ завивам някой, друг цока като се пресети, да не говорим как спя на една кълка, щото място не остава.

# 147
  • София
Не ми оставаше време все за тук ooooh!
В сряда духна човека само символично свещите около 20 пъти в баба му - Мартин беше нощна. Натопурчила със се с проблеми и добре, че е партито утре, за да не мисля за това сега. На скенера ми откриха увеличение на тимусната жлеза и рябва да реша кога и къде да се оперирам.  Казаха ми да не отлагам много. Има вариант и на всеки 3 месеца скенер, но щяло да бъде изгубено време и такива ми ти работи...
А, Ели, за малолетните ти си си за бой. Спят си сами и знаят, че при мама спи тате Wink
Рали, да се консултира с лекар определено!
Кокос, кексчета едно друго не донесе ли Wink
Мони, купи си сам 1 комплект униформа - има ментаци на вашата, ще разпитам и ще ти кажа къде.
Както отбелязах и във ФБ, много е различна Кари с новата прическа Simple Smile

# 148
  • Русе

Както отбелязах и във ФБ, много е различна Кари с новата прическа Simple Smile

А познайте защо се наложи! Пак се е напълнила с въшки. ААА! Тъмън я бях очистила. Сестрата каза, че в групата е някакъв ужас. Каква ми е гаранцията, че като я изчистя няма пак да се напълни? Тия лосиони са слаба ракия. Чистя я предимно механично. Купих газ от железарията и утре с майка ми ще проведем акция. Знам, че звучи ужасно, но трябва да се преборим вече.  Tired
Дони, направи каквото трябва.  Hug Стискам палци за скорошно оздравяване.
Рали, най-добре е консултация със специалист, стига той да се съгласи, разбира се.
Кокос, браво на теб! Много ти се радвам, да знаеш.
Ели, и аз допреди да родя спях с Кари. Сега спи с баща си, а аз - при бебето. Защото в детската леглото е единично. Казала съм, че като стане Гери на 2-3 години, Кари отива там и ще си спят двете. За сега е съгласна. Ще видим тогава.
Уф, трябва да ставам. Едната дудне, другата църка.  ooooh!

# 149
Дони, лелелел тимусната жлеза не е ли в мозъка? Чакай да види чичко Гугъл .... опасна операция ли е? Уффф, този стрес, това хранене ... толкова е безсмислено всичко като се огледа човек.

Е Люби какви са тези въшки,как толкова време не могат да се преборят - явно някой не си чисти децата или ги пускат ...

Знам, че не е добре да се спи с децата, ама така тръгна от самото начало. Пък и детската не е оправена - има само един матрак, да не говорим, че дневната се отоплява по цял ден и е най-топлата стая та така ... някой ден може и да се срещнем с мм, ама може и да е късно хахаха Joy.

Общи условия

Активация на акаунт