ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Уффф, днес като последен работен ден, вместо да си цъкам цял ден, се побърках от работа Crazy. Наравно с това, което си върви стандартно, кандидатстваме и по разни проекти за поръчка на обучения и лудницата се получава. А така ми се е натрупала умора, че не е истина Tired.
Благодаря ви за подкрепата, момичета Hug. Ако продължи проблема, със сигурност ще търсим помощ от специалист...аз съм му казала, че аз съм до него и го предопрепям, всякак. Много го удря по самочувствието, но мисля, че го убедих, че го обичам и подкрепям безрезервно и няма да хукна да го заменям, че и това се прокрадна като мнение... ooooh!. Отделно, опитвам се в никакъв случай да не намилам допълнително и да наливам повече малко в огъня. Като се случи, случи...не че не ми се отразява, но си представям пък на него какво му е...искрено искам нещата да се оправят. И наистина помагам както мога, обичам го Heart Eyes.
Люби- о, нееее, просто ужас. Иначе Кари е много сладка така.
Дони- съжалявам за тимусната жлеза, не е мозъка, но Чичо Гошо пак казва, че е важна. Успети ти желая и стискам палци Praynig
Елена- ми няма лошо, сега ти е паднало да спиш с тях. И аз понякога събота и неделя си взимам Йоето да пси при мен Heart Eyes.

# 151
  • Русе

Е Люби какви са тези въшки,как толкова време не могат да се преборят - явно някой не си чисти децата или ги пускат ...

И аз не знам. Майка ми чела, че учениците ги продават по левче бройката да не ходят на училище.
В 21 век не съм вярвала, че ще имаме такъв проблем. Явно децата си ги предават. Едно се изчиства, друго има и така. Само не знам къде ще му излезе края..
Излизах малко с двете в парка. Одуха ни вятъра и се прибрахме. Бебето заспа накрая на разходката и естествено се разбута у нас. Сега не ще да спи повече.

# 152
  • Ловеч
ето ме Embarassed
Семейният живот не се отразява добре на активността ми Rolling Eyes
Отивам на обучение два дни на Чифлика,въоражена с бански за външен басейн Mr. GreenШефа ще изпадне в потрес-че ще последват болнични Laughing
Чочко ,след две седмици престой в къщи е на тръстиката,замина с кеф!

# 153
  • София
ЕТо ме и мен.Отпускарка.
Бяхме на Орешак.
Днес съм се развихрила.измих банята.Беше мн мръсна.
Сега сложих един кекс.
Полсе ще чистя по основно.
Довечера ще излизаме малко.
Дони как беше купона ?
Сигурно си скапана.
Тоби къде в Чифлика ще ходите?

# 154
  • София
Привет и от мен,
Черпя ви с кафе:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT492LeZVNs … oGD7I_8xl-PDxx8B1
Аз пия в момента ударна доза да добутам до края на работния ден Tired. Днес като първи ден на работа след почивните дни, в офиса атмосферата е нагнетена, че гоним едни срокове за един проект, за който искаме да подадем оферта и колежката ми се зъби цял ден,а аз не съм виновна #Cussing out. И понеже аз в такива ситуации, предпочитам да замълча, не съм човек, който се разправя, после обаче, този стрес, ми се натрупва и си го рпеживявам вътрешно.
Иначе почивните дни изкарах добре, узпях най-накрая да прибера Коледната украса Mr. Green. Наспах се с детето. И се отдадох на разни кулинарни опити- правихме си пица, гювечета и кюфтенца по Цараградски, взеха, че станаха всички неща много добре.
Отделно, следя Йоето, че единия ден, забелязах, че има по гащичките някакво зацапване, което така и не разбрах дали е от това, че не се е доизбърсала добре или си е течение...вчера я измих аз, да съм сигурна, че е измита добре и я намазах с кремче, да видим днес как ще е Rolling Eyes. Акое  течение, сигурно ще трябва да я водя по доктори...

# 155
  • Ловеч
Хотел Балкан.
Пробвах басейна-няма такъв кеф.Има и около 70 директора на училища-ужаст невиждан.Поне групата с ученици се изнесе.
Обучението е весело-за участие има бонбони Мерси и мандарини Mr. Green

# 156
Тобева, хмхмхмх басейн а, и почивка аххх тииии Simple Smile.

Ралче, не си обяснявам какви са тези скандали и дразги в офиса. Или говори нормално с хората, или не си отваряй устата аман от зъбеници и простотии, как пък не са поели нищо през първите седем години масата от хората не знам.

И ние вчера посрещахме гости, една бивша колежка, дето я освободиха от работа хем с бебе, но по заместване и така си играха играха Simple Smile.

# 157
  • София
раали и аз преди не си отварях устата.Сега обаче отвръщам.Еми то все да няма скандали ,ама пък ти писва.Моята колежка на сектора е ужасна.има си някакви проблеми и като дойде все кисела.и все не и е наред.Еми ония ден и аз и казах някои неща.после смени тона.Карат те насила да си лош.
По добре си го кажи на нея ,отколкото да се измъчваш вътрешно.
Ели добре са си пиграли децата.Поне сте могли да се видите.
Дават по новите ,че във Варненско е зле.кка е при вас?
Люби как са бонбоните?
Тоби незнам защо но аз този Чифлик хич не го харесвам.надути цени за няма нищо.

# 158
  • Русе
Добро утро!
Добре са, Мони, благодаря!
Малкото навърши 6 месеца вчера. ММ ме подсети да вземем торта, че на Кари всеки месец отбелязвахме. Нали беше първо дете, дълго чакано. Бабите обаче всички решиха да дойдат днес да я видят. Така че само Кари и ММ хапнаха торта, а аз ще хапна след малко. Нали съм на режим.  Flutter Не, че не наруших режима с 50гр Бейлис и 7-8 бадема, ама това е друг въпрос.
За Чифлика и моето мнение е такова. Е, тя Тобито е служебно там, де. Една колежка много хвали Фея-та. Ами наистина е безумно скъпо за някакво село, извинявам се. И много ме е яд на хотели, които искат пари за деца. А тук над 4г се плаща за дете. Четох из форума, че не допускали детски колички в ресторанта. Ми много им здраве. Отпада ми от плановете за сега. Заглеждам тези места:
http://www.starosel.com/
http://www.hotelbozhentsi.com/
И те са скъпи, но ако пуснат ваучери мисля да се възползвам.
Иначе като мине Коледа започвам да мисля за морето. Не знам дали споменах тук, но идеята е да ходим след РД на Гери, който е на 03.08 в Поморие. Ще си наемем апартамент. Конфигурацията ни не е вече за стая.  Laughing А на Ол Инклузив не ми се ходи. Първо, че се ровим в някакви буламачи, блъскаме се с тълпата, гоним някакви часове..
Друго покрай мен - на 11.02 колежките ме поканиха да ходим на предпремиера на "50 нюанса сиво". Премиерата е на 14.02 и ММ щеше да ме води, но решихме да отидем заедно, да е по-забавно. Нали по-миналата година завъртяхме трилогията отдела и я прочетохме.
Рали, по твоя въпрос - бърше се сама, но после я измивам аз. На градината не а.а и не се налага да се справя сама.  Wink
Дони, много хубав Гого, елегантен.  Hug Ти как си?

# 159
  • Ловеч
Добро утро!
Аз като една аристократка съм от 12 на работа .
За Чифлика и аз нямам добро мнение,хотелът е хубав-но персоналът е ужасен-сервитьорките са едни големи моми балканджийки и все нацупени.
Починах си,обучих се-беше забавно.
Морето тази година го пропускаме,дечко с баба на вилата ще прави слънчеви бани , а аз ще си ходя бяла...
Заформям служебно една екскурзийка до Охрид в края на април ,плюс още една някъде с моят клас и това ще ми е.
Ей ме на посред зима ,гола и бяла -учудващо не съм болна LaughingИмаше и нощно къпане , с една дузина мъжове ,директори.

# 160
  • Русе
Имаше и нощно къпане , с една дузина мъжове ,директори.

Ах, тииии!  Twisted Evil Много добре изглеждаш.  Heart Eyes

# 161
  • Ловеч
Люби,благодаря!
На заден план има чашка от кафе -с домашно винце-от там е тази свежест Mr. Green

# 162
  • София
Имаше и нощно къпане , с една дузина мъжове ,директори.

Ах, тииии!  Twisted Evil Много добре изглеждаш.  Heart Eyes
И аз така мисля.
Ох ако знаете как ме мързи.нали съм отпуска.Вчера ходих при моята приятелка.Този месец трябва да роди.Ох колко са сладки тези бебешки неща. Embarassed Embarassed Embarassed
После водих Мони и още 2 деца на сладкарница.нали имаше имен ден .
Люби мн е сладка Гери.Кога стана и тя на 6 месеца.Я кажи като скоро родила какво да взема за бебка на приятелката ми..Аз съм решила да и направя една кошница със всякакви неща.Козметика,дрешки,играчки...

# 163
  • София
Тобиии, мръсТницо такавааааа.
Люби, бе гледах я вечера Гери, порасна си фъстъчето. Една ококорена такава Simple Smile
Сватбата мина, доста деца не дойдоха, защото бяха болни, но и наличните не бяха малко Simple Smile ЗАбавляваха се доста добре. Гого дори позволи да му изрисува ръцете аниматора, което си беше постижение.
Аз следобед съм на второ мнение при хирург, да видим. Нещо ми е толкова изморено, не ми се работи...

# 164
  • Русе

Люби мн е сладка Гери.Кога стана и тя на 6 месеца.Я кажи като скоро родила какво да взема за бебка на приятелката ми..Аз съм решила да и направя една кошница със всякакви неща.Козметика,дрешки,играчки...

Мони, зависи на колко ще е бебенцето като го видиш. Ако купуваш дрешки, по-добре малко по-големи, отколкото таман. Казвам го като майка на две девойки родени над 4 кила. Сега се запролетява. Може да вземеш някоя тъничка блузка с дълъг ръкав, боди, ако е прясно родено бебето е добре на размер 3-6 месеца да се спреш. Пък те все ще станат до лятото. Козметика..ми не знам. Зависи дали знаеш майката каква предпочита. Ако е като мен - всичко си бях накупила предварително. Може да включиш биберон-залъгалка, някое лигавче, такива неща.

Момичета, благодаря ви за хубавите думи за малкия фъстък. Ох, много бързо растат. Искам да остане бебе още известно време, и аз да съм си у нас с нея..Да не ходи на ясла, да боледува..
Дони, добре е второ мнение във всеки един случай.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт