. Наравно с това, което си върви стандартно, кандидатстваме и по разни проекти за поръчка на обучения и лудницата се получава. А така ми се е натрупала умора, че не е истина
.Благодаря ви за подкрепата, момичета
. Ако продължи проблема, със сигурност ще търсим помощ от специалист...аз съм му казала, че аз съм до него и го предопрепям, всякак. Много го удря по самочувствието, но мисля, че го убедих, че го обичам и подкрепям безрезервно и няма да хукна да го заменям, че и това се прокрадна като мнение...
. Отделно, опитвам се в никакъв случай да не намилам допълнително и да наливам повече малко в огъня. Като се случи, случи...не че не ми се отразява, но си представям пък на него какво му е...искрено искам нещата да се оправят. И наистина помагам както мога, обичам го
.Люби- о, нееее, просто ужас. Иначе Кари е много сладка така.
Дони- съжалявам за тимусната жлеза, не е мозъка, но Чичо Гошо пак казва, че е важна. Успети ти желая и стискам палци

Елена- ми няма лошо, сега ти е паднало да спиш с тях. И аз понякога събота и неделя си взимам Йоето да пси при мен
.
. И понеже аз в такива ситуации, предпочитам да замълча, не съм човек, който се разправя, после обаче, този стрес, ми се натрупва и си го рпеживявам вътрешно.
.
Не, че не наруших режима с 50гр Бейлис и 7-8 бадема, ама това е друг въпрос.