Успяхме да подадем най-накрая документите по тъпия проект, но атмосферата още повече се обтегна, защото освен, че колежката ми се зъби на мен, отделно и шефката се намесва с неадекватни включвания и направо място не си намирам в този офис..
., не ми тежи самата работа, а ей така така като се обтегнат нещата и имам чувството, че се задушавам
. Чакам и да ми дойде всеки момент, което от една страна е добре, отпаднаха ми притесненията, но от друга ме тресе явно депресията.
Така, оплаках се, благодаря, че имам тази възможност
.Иначе Йоето е добре, от събота насам няма повече зацапване, явно не се е била избърсала добре...Ходи си на градина, вчера, милата, сложила на спалнята всички нови играчки от подаръците да си играем, а аз заспах- тя ми вика: "Мамо, хайде, аз съм добро дете, ще ги събера играчките, и ще те оставя да спиш". Миличкото то
.Люби, честита месечинка на Гери, разкошна е, влюбена съм в очите й

Дони, браво за второто мнение и аз си стискам палци
. И аз трябва да отида за мен на второ мнение, ама още ме държи от декември месец, та засега го отлагам. Много хубави снимки от празненството, рожденика с риза и вратовръзка
.Мони, и аз подкрепям Люби, по-добре е да са малко по-големи дрешките, иначе самата идея е страхотна

Тоби, супер звучиш, а и изглеждаш

Сега се сещам, че има една тъмна бира вкъщи, дали да не си сипя една чаша довечера
.
Баща му през живота си е бил 2 часа с вратовръзка - на сватбата
Тази е от ХиМто - 20 лв с ризата.

и хоп утре работната седмица свършвааааааааааааа.