ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 804
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София

И ви казвам, че както и тези дни чакам да ми дойде, а отделно се боря и с гърлото, че нещо се опитваше да ме боли, направо вече не можех да дишам. Излязох навън до нагазина и се наревах едно хубаво....
Ама пак казвам аз съм си гъската, че в такива ситуации не мога и аз да се озъбя и да отговоря подобаващо, а само мънкам и се извинявам, а после ми се отразява на мен.

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 17:07 от ral4e!

# 181
Ееее ама Ралче, каква е таз' чак толкоз' официална кореспонденция дето не търпи мейл да се изпрати. Какво се впрягаш толкова. Просто като се сетя колко излишно това вманиачаване, сякаш на кралицата-майка си писала. МИ ти пък й кажи - ааа, че никакъв проблем да изпратим и и едно официално писмо, щом е такъв зор. Много ми е добре така, нищо че парите никак не са достатъчни...  С Марти се върнах твърде рано и сега съжалявам, но времето назад не се връща, затова се наслаждавам на момента.
Дони, всичко ще е наред!  Hug
Тоби иди ненадейно.

# 182
  • София
Права си, Ели Hug. Просто това ми беше тавана за тази седмица, защото цялата ми беше такава напрегната и изнервена, а и отделно нв спя добре и ми се насъбра.
Сега съм малко по-добре, а утре като се наспя, ще съм съвсем окей.
Дони, ще стискам палци, да знаеш Hug
Тоби, кофти е това със зъба, но се надявам да се оправиш. Майка ми сега си ги прави нейните и казва, че ако е знаела каква болка е, е нямало да започва да ги прави, но не й вярвам.
Кофти е това с къщата, имаш право да викаш!
Нямам търпение да свърши този тъп ден и да идват почивните дни!
Обещала съм й, че ще правим лазаня и салата с кускус Heart Eyes. И че ще четем новата книжка за русалки, която й подари леля ми.

# 183
  • София
Рали да дойдем на гости на лазяна.
И аз съм много щастлива ,че събота и неделя съм си в нас.
Разготвила съм се и кантара май ще ме накаже.
Тази вечер ще правя крилца с майонеза и галета .Мммм
Сега направих една бисквитена торта и супа.
На вънка времето е мн гадно.
Утре ще ми е мн напрегнат ден.Ще водя Мони при дядо и.Незнам как ще мине срещата

# 184
  • София
Мони, стискам палци за срещата на Мони с дядо й да мине добре.
Дай, моля те, рецептата за тези крилца, звучи вкусно  chef.
Аз имам още малко и тръгвам от офиса. Добре, че свърши този гаден ден, за рабитния казвам.

# 185
  • София
Ралче крилата са мн вкусни.Увкусяваш ги.Мажеш с майонеза и след това галета.Без вода и мазнина направо редиш в тава .Печеш повечко.Галетата леко да загори.
Стават чудесни.После ще пусна снимки

# 186
  • София
Добро утроооо!
Моника се намърда при нас и не можах да спя ,че ми е тясно. Joy
Вчера я водих на гости на дядо и след 4 годишно мълчание.
Мина добре.В началото я беше мн срам.После се отпусна .Реших ,че заради нея ще съм над нещата .ще се правя на луда и така...
Нещо пак ми излезна херпис
Рали похапнахте ли лазанята.
Аз от утре ще започвам нещо,че май прекалих с яденето.

# 187
  • Варна.....
Ама сте писали !
Дони, какво е второто мнение? Дано е обнадеждаващо!
Ралче, това не е твой личен бизнес, защо се впрягаш толкова много? Гледай си здравето, нервите няма кой да ти ги плати.
Тобева? Аха и да поискам да стана даскалица  Heart Eyes
Аз май няма с какво да се похваля. Работа, в къщи... Даже и вчера работих, за да наваксам. Днес обаче си отспах.
И имам голяма и гадна бръчка между веждите. Като се погледна в огледалото само това виждам. Пфууу.

# 188
Таис, само да усъвършенствам масажа и идваш да ти я премахна Simple Smile.

# 189
  • София
Къде сте всички?
Голямо затишие.Моята отпуска свърши  Sad
От утре съм на работа.Преместили са ни управителя.Сега имаме нов.Утре ще разбера.
Вчера се мъчеше да ме хване вирусче,но май го хванах на време.днеска съм ок.Майка ми обаче не е .Казах и да пие и тя чайове ,амааа.Снощи даже пих греена ракия.Не беше лоша.Аз ракия не пия,но така греена ми хареса.
Дони ти как влезна в Университета?Изпити ли кара или само по диплома?
Люби как е диетата?Аз вчера бях на салата и ориз.
Рали как е в работата?
Ели мн силни ръце трябва да имаш за тези масажи.Трудна тработа ми се струва

# 190
  • София
Добро утро,
Двата почивни дни се наспах, ама много Mr. Green, правихме лазаня и едниствената домакинска работа, която свърших, беше да измия банята и тоалетната с препарат.
Взе, че и ми дойде от днес официално, та се успокоих. Всъщност само един ден ми закъсня, но го отдавам повече на стреса. Все пак ви благодаря за стиснатите палци, че все го мислех тези дни... Hug ooooh!.
Мони, лазанята не стана лоша, но най-долните кори останаха някак твърди, въпреки, че я правихме със сос бешамел, както пишеше на опаковката, не знам защо така се получи Rolling Eyes. Ти да се оправяш, дано да не те хваща нищо. Аз пък тези дни боря гърло, чак днес май се пооправи. Смуках и пръсках каквото се сетя, мазах се с мед и сода, изобщо каквото м дойде на ума. Аз като става дума за мен, търпя всякакви такива неща.
Що се отнася до офиса, нормализираха се нещата. В крайна сметка, на моят мейл, отговориха и преди официалното писмо Mr. Green. Но аз си извадих изводи за себе си, да не позволявам от такива ситуации да излизам от равновесие, защото просто няма смисъл.
Дони, стискам палци, да знаеш Hug
Тайс- сигурно само ти си я виждаш тази бръчка Hug предложението на Ели звучи добре:)
Люби, как сте, загуби с нещо Heart Eyes

# 191
  • Русе
Аа, тук съм си..телом. Духом съм в Барселона. Вчера направих нещо щуро - резервирах полет за май месец. Сега ровя за хотел. Отчайващо е положението. В Париж бяхме в хотел за 70 Евро на вечер, а тук за 100 Евро на вечер - хостел. Търся нещо сносно за малко пари и поне с отделна баня. От много чудене къде да ходим на планина..накрая Барселона. За там навих ММ, че му е мечта. Иначе го е страх да лети.
Таис, и аз имам там. Една приятелка, която си слага филъри на бръчките до устата, каза, че там само ботокс слагат. И аз се замислям от време не време.
Мони, забуксувах, свалих 3 кила и до там. Трябва поне още 20.
Рали, радвам се, че при теб се наредиха нещата.
Ели, ако с масаж премахваш бръчки, брой ме и мен. Колко му е да прескачам до Варна 2 пъти годишно.  Wink
Хайде, до скоро! Дано скоро да се размразим, че да хойкам по разходки.

# 192
  • Варна.....
Люби! БАРСЕЛОНА! Ама това звучи много яко като антидепресант  Blush
А бръчката ми едва ли ще се оправи с масаж  Heart Eyes Елена! Толкова е дълбока, че й трябва ботокс. Ама пусто все пари не стигат. Пък и се захванах зъби да правя.
Ралче, аз не съм голям специалист в готвенето, но ти бешамел сложи под първите кори?

# 193
  • София
Люби щуротията ти е уникална.
Суперрр.

# 194
  • Русе
Тъй тъй..
Кокосче, да те питам като вътрешен човек. Букингът приемат ли дебитни карти ( Мастъркард, Виза) или задължително трябва да е кредитна? Понеже нямам такава, моята е най-обикновено Маестро, което за нищо не става, и ще си вадя. Да не е да си направя дебитна и да не върши работа? Че нещо не ми се ще да вадя кредитна.

Общи условия

Активация на акаунт