ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 806
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Люби, прекрасна идея Heart Eyes. Понякога най-спонтанните хрумвания се превръщат в извор на невероятно щастие и емоции. Браво! Една колежка заминава за Барселона в петък.
Тайс, да, сложих под най-долнат акора от соса, но пак остана твърда, може би пък соса не е бил наред. Както и да е, изядохме си я Mr. Green.
А аз пък напоследък забелязвам, че имам все по-често тъмни кръгове и сенки под очите, и че там кожата ми е изтъняла. Аз по принцим съм много светла и при стрес и недоспиване, веднага ми излизат,н осега ги виждам вече постоянно, явно е от възрастта ooooh!.
Дони, да кажа и тук, че ще се радвам, ако се окажа всичко само на нервна почва, защото това ще е най-малкия дявол Hug.

# 196
За масаж трябва техника, не е нужно да натискаш с всичка сила.
Таис с масаж всяка седмица няма да ти е нужен ботокс Wink.
Люби - ти си страшна, браво. Аз така исках да идем в Париж, но с новия апартамент се размина в бъдеще неизвестно.  И много добре се справяш с рисуването - наистина ти се удава.
Дони, дано вече си ок  Hug.
Ралче, бях гледала Джейми Оливър как за 20 секунди потопи корите за лазаня във вряща подсолена вода.
Люби, друг начин за хотел - влизаш в Гугъл мапс и там улица по улица гледаш за хотел - после звъниш за оферта и така.

# 197
  • София
Добро утро,
Вчера се видяхме с приятели в HAPPY, много добре ми дойде, защото откакто моята най-добра приятелка замина за Гиблартар, не бяхме излизали някъде с приятели. пих една ракия, ядох две салати Mr. Green. Йоето я оставих да се гледат с баба си, защото прецених, че ще се върнем късно. Така и стана, заговорихме се с тях, накрая докато се приберем с колата, да се оправя и легнахмв в 12.30ч. Йоето вече спеше от поне два часа. Но, пък днес съм с нейна розова гривничка на работа Mr. Green. Помоли ме да я нося, за да си мисля за нея, е как да не изпълня молбата Heart Eyes.
Елена, мерси за съвета, ще го запомня, за следващия път, като правим.
Люби, оправи ли се с кредитната карта? Flutter
Мони, как си? Hug
Дони, надявам се вече си добре, изписаха ли те от болницата? Hug

# 198
  • Русе
Ние пък снощи бяхме на кино на 50-те нюанса. Голяма истерия, брях! 2 зали пълни. Този мол не е виждал толкова хора от черния петък сигурно.  hahaha
Майка ми гледа децата. Върнахме се в 22 и нещо. Гери беше пощуряла, смених и памперса и я нахраних и спа до 5:30.
Елена, благодаря ти! Рисуването ми е хоби, не се смятам за кой знае колко добра. Така разпускам. Мечта ми е да рисувам скици на дрехи, но първо трябва да се науча да рисувам човешка фигура. За екскурзията - беше спонтанно решение. Понеже ММ трудно се навива - първо мисли за разходите, второ го е страх да лети. Използвах, че Барселона му е слабост, хванах го на 2-3 питиета и воала! Намерих долу-горе добро настаняване, но трябва да си извадя карта. Не ми се ще да е кредитна..Пък нали има дебитни, които стават за пазаруване в чужбина, само дето не знам дали за хотелската резервация стават, там ачик-ачик си пише кредитна. За Париж преди 4 години една приятелка ми направи резервацията, но не обичам да моля хората за услуги, особено повторно.
ММ иска да отиде на мач - и там май трябва предварително да се купи. Сега най-евтиния е 61,5 Евро, а после поскъпвали.  Rolling Eyes
Рали, излизане с приятели винаги се отразява добре. И моите са пръснати по света и ми липсва яко това.
Дони, как си?

# 199
  • София
Люби, какво ти е мнението за филма? Питам те, защото аз чух от колежки за книгите, прочетох ги, но не съм много очарована. Като че ли ми се искаше да има по-дълбок изказ, повече пластове, а то се набляга на други работи Mr. Green. И въпреки акцента по тази част, пак ми се искаше повече да има, а не го намерих. Ти книгите чела ли си?
Иначе, и аз щях да ти кажа за рисуването, че много ми харесва. Браво! Аз не мога, а много съм искала винаги да мога. Същото е и с музикалните инструменти. Винаги съм мечтала за пиано, ама си останах само с мечтата. Сега Йоето я гледам, че рисува и й се радвам. Дано да продължи и за после да я влече.

# 200
  • Русе
Четохме ги по-миналата година. Една колежка си ги купи и целия отдел ги завъртяхме. Филмът е точно по книгата, по първата част. Явно ще има продължение. Обикновено книгите ми харесват повече от филмите, но този път бяха едно към едно. Не съм очаквала кой знае какво, отидох от любопитство. Беше ми интересно как ще изглеждат героите. Явно бяха подбрали актьорите не толкова заради играта, а заради приликата им с героите. Дакота Джонсън не ми хареса -  не ми харесват такъв тип жени с големи, тъжни очи и все едно са вечно сополиви.  Laughing Ама се изразих и аз. "Крисчън" изглеждаше по-млад от нея. Ако го беше изиграл Райън Гослинг например, по-щеше да ми допадне. Като цяло това е някаква тийн литература и няма как да се очаква нещо много задълбочено. С 2 думи - мнението ми е 50 на 50.  Mr. Green

# 201
  • Ловеч
Вечно сополиви hahaha
Люби ,браво за рисуването-справяш се чудесно!!!Браво и за пътуването!
И на мен ми се пътува ,но за сега имаме други планове.
Ходих до Свлиево-цялата история понамирисваше още от самото начало.Бяха откраднати разни неща-но избирателно.Свързахме се с дознател по случая и той каза ,че ни е обрал наемател Shocked
Ние съответно не сме уведомени за такова нещо-другите се правят на ощипани.Заведено е дело ,тъй като знаят кой е ,но не са го открили все още.
Та латино -сериалът те първа ще се развива Mr. Green
Ивко пак със отчупен зъб,днес на зъболекар и ваксина.Очаквах да плаче,но се държа мъжки.Взех бележка утре с баба и татко да се обичат.
Моят зъб ще се окаже ,че се е самоумъртвил newsm78
Мойто се е впечатлило от лекарката и сега ще играем на Леля Докторка Laughing

# 202
  • София
Ех Тоби  Joy Joy Joy
Рали благодаря уж съм ок.Днеска пак ме боли гърло и пия чай.Като цяло тази година май нещо имунитета ми е слаб/Мн херписи,мн настинки.
Дони как си ?
Рали,Люби разтоварили сте малко без деца .
При нас мн рядко се случва без дете.Утре с Фори ще сме цял ден сами.И двамата ще сме си е къщи,Мони на градина.
Подозирам какъв ще е деня ....Единия легнал на спалнята с лаптопа,другия в хола на дивана пред лаптопа  Joy Joy Joy Joy Joy
Ели и ние така с тази ипотека пътешествия ,ама след 21 години  Shocked

# 203
  • Варна.....
Мони, ми съберете се де! Blush
Тоби, а ти защо се пъхаш в сериала? Нали си има деца вуйчо ти?
Аз нюанситя на кино няма да ги гледам със сигурност. Книгите прочетох по диагонал, но пари за тях на кино-  ц.
Доника да се яви да драсне два реда!!!

# 204
  • Ловеч
Ха ха Таис, то хубаво ама имота е общ и не може да пускат наемател без наше разрешение ,а после Ми стана обир,ми не знаем как и кой!И оле-мале много сме притеснени.На всичко отгоре ,предложиха да изкупят дяла ,но на данъчна оценка-7000лв Shockedдемек 3 500 и чао.Имота е в центъра и цените са 40-50000 лв.Мама каза че за 3500 тя иска другата половина от къщата Laughing
Ни нюанси съм чела ,ни кино.
Дечко скърца,ръката му е подута -добре че си е в къщи че е крив та знае ли се.

# 205
  • София
че е крив та знае ли се.

Цяла сутрин Моника рева и тя не знае за какво.Отиде направо подута на градина
изобщо не продавай нищо.Имот си е ...Знае ли човек.А и 3500 са смешни пари

# 206
  • София
Тоби, то вашето вярно като сериал, бре Shocked. Но и спроед мен тази сума е смешна и то в Севлиево...съжалявам, че е Ивко не се чувства добре, дано бързо да му минава Hug
Мони, абе гледам снимката във фейса и си викам, е Браво на тези хора, оправиха си живота, сега с този спечелен билет от лотарията, докато схвана, че е шега. ooooh!. Но ви го пожелавам де. Ние в такива не участваме.
Люби, викаш с големи, сополиви очи Laughing, и моите са сини, но нямат този ефект. Може би, защото не са чак толкова огромни Mr. Green. Благодаря ти за мнението. Значи по-нататък, може да си го дръпна и от нета, за мой интерес, на кино, няма да успея да го гледам. Особено пък и Станиславчо съвсем не обича да ходи на кино, та за този филм, пък съвсем.
Дони, как си Hug.
От утре два дни почивка. Ще гледам да се възползвам максимално, защото другата събота съм на работа. Купихме си кафе Давидофф, не е зле, харесва ми. Утре сутринта ще си го пия на спокойствие поне два часа Heart Eyes. Ще трябва и да чистя обаче. За събота май ще сме си вкъщи, нищо че се пада Трифон Зарезан или Св. Валентин. Нещо ние май не го празнуваме много точно този повод... То се пада и Задушница, та свекърва ми ще приготвя разни неща и за нея...

# 207
  • София
Рали Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
С този билет голяма работа.Фори вчера го намери в нета и вика я да го публикувам.Ама то колко хора се обадиха.
И да ви кажа как си личи кой се радва и кой злобеее.
Накрая викам чакай да напиша истината да не ме разнасят днеска из работата.
Иначе екстра щяха да ни дойдат  bowuu bowuu bowuu

# 208
  • Ловеч
Мони,то в днешно време си е опасно да се похвалиш за нещо.Като кажа ,че около мен само хубави неща и ме гледат лошо.За това си трая,че завист голяма.
Кака ни Доника ни отсвири Rolling Eyesне че аз съм много активна .....
Утре е денят Х в който за първи път Иво си е у дома-ще празнуваме по пенсионерски у дома ,ако не решим да излезем само двамата както правим  и друг път в почивните дни.
Скръцко е на вън с баба-дала му нурофен,че го боляла главичката.

# 209
  • София
Ема на. Не бях пускала цяла седмица "итенета". само през телефона, форума е ужасен така.
Мина данданията. Трябва да ида в понеделник да си вземе епикризата. На този етап всичко с жлезата е ОК и няма нужда от операция - това се видя на бронхоскопията. Иначе предния доктор без скопия директно резачка. По време на скопията струните са мърдали и определено вече имам една идея глас. То една камара докторчета ме преглеждаха. Почувствах се като лелка, а хващаха око -  hahaha Във вторник ме изписаха, в сряда, след като се успокоих от напрежението се събудих със зверска мускулна треска. Понеже уж бях спокойна, но явно не баш.
Да не остана назад - вчера прочетох нюансите и никаква "технология' не съм поглеждала.
Днес си получих подаръка за св. Валентин  Heart Eyes
Люби, и аз искам екскурзия, но няма да ме огрее. Мартин е много зает, не че и аз не съм. Имам още 2 изпита и 1 курсова работа и после да се стягам за държавен изпит. Дори море не мога да планирам, че не знам дата. Имам оферта за море във Франция, ама надали...честно казано искам да направим ремонт с парите - ама че съм практична Rolling Eyes
Мони, в понеделник ще питам за униформата.
Рали, споко и не се връзвай на такива патици. Виждат те, че си по-мека и си изкарват комплексите. Установих, че държиш ли се по-арогантно е по-добре...
Тобева, дан работиш по малка Тобка  Hug
Ели, хич не бих отказала масаж да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт