ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе

Днес си получих подаръка за св. Валентин  Heart Eyes

Е само толкова ли ще кажеш?  Crossing Arms
Аз от ММ не чакам подарък. Най-много да купи някой бурен, а-ла отбий номер. Утре го призоваха на работа. Ще излизаме по женски ако е хубаво времето - аз, Кари, Гери и мама.
Мони, днес отидох до Хенди да си осребря един печеливш билет за 8 лв. и взех други 3 - спечелих 9лв. Другия път - 10лв.  hahaha Иначе и аз ти пожелавам такава печалба, каквато показа.  Wink
Тоби, не знам какво да ти кажа. Гадно е това с роднините. И как така се е умъртвил сам тоя зъб?
Рали,  нямам предвид очите, а цялостната визия на девойката.  Laughing Виж, младежът не е за изхвърляне. Особено днес като му поразгледах рекламните фотоси по бельо за CK.  Blush

https://www.google.bg/search?q=jamie+dornan&biw=1405&bih … .html%3B634%3B919

# 211
  • София
Люби, дааа, младежът става Mr. Green. Иначе и Стани не е по подаръците за Св. Валентин, не е много и по романтиките. Питах го дали ще си разменяме този път, за да зная да търся нещо, той вика, че не. И така. Но зная, че ме обича искрено, макар и по неговия си начин. Вчера докато правех салатата, той да изхвърли нещо в кошчето за боклук и нарочно ми плъзна ръка отзад, уж невинно и нищо не се видя, но аз веднага усетих Mr. Green. Първоначално исках да му се скарам, но после се замислих, щом това още го има, значи все още му въздействам, пък едната романтика ще я преживея. Не че е лошо де, принципно аз обичам романтичните жестове.
Дони, радвам се, че се разписа. Хубавото е, че се разминава операцията. Искрено ти желая да нямаш повече такива премеждия. Здравето си остава най-ценно за човек и дано да се сеща, че е така и без да се налага до го разбира в реалността.
Като каза море, моята приятелка ни покани в Испания, те живеят в едно градче, Де ла Дукеса, това било област Малага, Коста дел Сол, поне така ми го даде Гугъл Мапс. Те там са на квартира, а иначе мъжа й работи в Гибралтар. Но до там си е пътуване и прикачване със самолет, не знам колко биха излязли билетите, та засега не сме решили нищо окончателно. От друга страна пък, на снимките изглежда приказно, с яхти и кафененца по крайбрежието, така че ще го мислим още Heart Eyes.

# 212
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Тук не съм се похвалила официално с втората ни дъщеря /ама вие сте научили разбира се/ и все пак.........
имаме си Зорница,роди се на 19.01-3560кг./50 см.Много е кротичка поне за сега.Вече горе доло си свикнахме и ми остава и време за Нет  Joy
Дони-много се радвам,че няма някаква сериозна патология причина за състоянието ти! HugОф и бронхоскопия си отнесла-ужас!Но важното е,че резултатите са добри.
Рали, споко и не се връзвай на такива патици. Виждат те, че си по-мека и си изкарват комплексите. Установих, че държиш ли се по-арогантно е по-добре...
Това е точно така!И аз с годините се промених,по тази причина...........станах по-гадна,което не е в характера ми,но пък помага против патици,гъсоци и всякакви други пернати,рогати и прочие с комплекси  Mr. Green
Люби-супер за Испания!
Верно утре Св.Валентин и Трифон Зарезан..........ми ние тия празници не ги тачим много.Единия не е български,другия-добре,ама се кърмим сега и не става тая с виното,та......у нас,по чехли и пред телевизора. Grinning  Всъщност преди обед ще водя каката на куклен театър,а ММ ще гледа бебка и съм много щастлива,че ще поизляза малко.

# 213
  • София
И аз не чакам подарък.За моя мъж си е Трифон Зарезан.Пък който празува него  Свети Валентин после сам си идва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo luvbed
Аз преди го изненадвах с разни неща.Той не е по тази част.Тази година нищо не съм подготвила.Мое би една вкусна вечеря ,винце....
Охй то с този билет егати чудото стана.Чак дали на работа ще ходя вече.Ей да не се пошегува човек.
Аз да ви кажа реших да правя боб в гювеч и вече се проклинаммммммммммм.От един часа се готви

# 214
  • София
Амиииии - първо ми връчи това

Нали все искам да отслабвам...и почнах да си пробвам новата придобивка, когато ми връчи остатъка Rolling Eyes
Скрит текст:
Кали, Зори е прекрасна  Heart Eyes

# 215
  • София
Дониииииии честита ти придобивка.Със здраве да си я ползваш Simple Smile
И аз съм на вълна нов телефон Самсунг.
Моника се подстрига сама за втори път и сега е назаказана без детски до второ нареждане   Naughty

# 216
  • Варна.....
Иииии състезанието за най- романтичен съпруг печели Мартин !!! Със здраве да си го ползваш и само хубави новини да ти съобщават по него!
 Празник едва ли празнуваме, но ще излезем с приятели да хапнем навън. Но пък ми предложи, съвсем не романтично, да вземе за двамата ваучер  за сауна, джакузи и паралелен масаж. Аз естествено се съгласих, няма да се дърпам я  Heart Eyes

# 217
  • Русе
Дони, радвам се, че се размина операцията. Честит подарък! Със здраве да си го ползваш!
Рали, и аз обичам от време на време да се правят жестове. Винаги, когато подарявам нещо на някого гледам да е нещо според интересите на човека, нещо което би го зарадвало, дори да не е на голяма стойност. Когато човек подарява с мисъл за насрещния човек се получава.
Ето например преди около седмица в Кауфланд дали на ММ 2 листчета с мостри от Рефан. Съответно на тях има номера. Той каза, че му харесват, аз ги запазих и вчера отидох и му взех единия. Не е кой знае какво, но е нещо което му е харесало. Сега се чухме ( той нали е на работа) и го питах като ходим на разходка да иска ли да взема нещо. Той каза : "Свърши ми парфюмът. Ако излизате ще минеш ли през Рефан, оставих онези мостри на секцията.." Аз му казах, че вчера вече съм взела и довечера мислех да му го дам. А той: "Хм, ами аз нищо не съм ти взел" Аз му казах, че от него не съм и очаквала.  Crossing Arms Е, дори да е така, трябваше ли да ми го казва?? Толкова ли не можа поне една папка за скици да ми купи? Не е като да не е чувал, че ми трябва..А и не струва много.
Сори ако съм ви натоварила на "празника", ама това не му е за пръв път. Ама аз съм си виновна.
От Кари получих сърце с надпис "С много обич. Кари" Правили ги на градината.  Heart Eyes

# 218
  • София
люби все едно аз съм го писала.
С тази разлика ,че аз вече не се ядосвам .Май за първа година .До сега мн се ядосвах .Но те не мислят като нас .такива са си .
Такива като на Дони мжа са голяма рядкост.

# 219
  • Русе
Абе аз не, че много държа на този празник, ама въпросът е принципен. Може и без повод да ме зарадва, ей така веднъж само. Май трябва и аз да спра да правя жестове, поне да не се ядосвам.
Както и да е, вчера ми дойде, хормоните ми бушуват явно.  Simple Smile

# 220
  • София
 Joy Joy Joy Joy
Извинявай ,че се смея ама наистина все едно слушам себе си.
Миналат година се бях ядосла и аз така .Даже на годишнината цял ден нищо не казах.
ми да ти кажа нищо не променя,само се ядосвам още повече .
Те оценяват нашите жестове,но не се сещат мамка мууууу.
Фори само един път ме е изненадвал на миналия ми рожден ден .Подари ми телефон .Много опакован с един камък вътре да тежи.Но 2 дни преди рождения ми ден виваком ми пратиха смс да ми честитят новата придобивка  Joy Joy Joy Понеже го беше взел на моя договор.И пак не беше изненада. Joy Joy Joy Joy
Пожелавам на всички ви весело изкарване .При нас май всяка събота си е една и съща .

# 221
Дони - веднага щях да ти направя масаж, когато си в района само се обади  Wink.
Иначе подаръкът кърти мивки - браво!
ММ ми каза - нищо не съм ти взел за подарък, пък то аз и не съм очаквала /след последния път дето му върнах подаръка  в магазина .../. Казах му ако иска да иде да ми купи парфюм, но аз дори не се парфюмирам, та мина и без подарък.
Вечерта дойдоха едни приятели на гости и с тях малко вино, малко мохабет, изобщо не ми е натежало, че точно този празник няма да празнувам.
Но виж не бих отказала сауна, спа терапия ... еххх мечти ... с тез две ремаркета трябва поотделно да ходим хахаха.

# 222
  • София
Тия дни ми е тръгнало по купони Simple Smile
Мда, моят мъж и мен ме изненАда Joy Явно покрай болничните ми перипетии е установил, колко много ме обича Joy В събота излизахме с кумовете и кумците на кръчма. Снощи излизахме, че на едни приятели им се роди детенце (сега едва гледам де Wink )

Таис, и аз мисля за РД на Мартин да ни подаря СПА терапия. По Коледа сестра му ни води и взе, че ни хареса...

# 223
  • Русе
Но 2 дни преди рождения ми ден виваком ми пратиха смс да ми честитят новата придобивка  Joy Joy Joy Понеже го беше взел на моя договор.И пак не беше изненада. Joy Joy Joy Joy
hahaha Ми практичен е човекът - като може да го вземе с отстъпка, що не.
Дони, дано вече да нямаш такива перипетии.  Hug Браво на Мартин, сетил се е да те изненада приятно, след всичкото ходене по мъките.
Аз си самоподарих папка за скици и акварелни моливи.  Crossing Arms И както предполагах ММ ми донесе червена роза с крещящ лилав целофан.  ooooh! Винаги прави такъв отбий номер. Поядосах му се, но вчера се реваншира. Понеже се поуспах до 9ч, а съм на рисуване от 10, той направил кафе и метнал във фурната едни бутербанички ( от тези готовите, дето само трябва да се изпекат). Този жест много ме зарадва, а и ми спести време, де. Отидох почти навреме на рисуването.
На Гери се появи един обрив и сега се чудя от какво е. Последно въведох круша, но и олиото за мазане смених. Ще я наблюдавам тия дни. Дано да премине. В четвъртък сме на консултация и ще и взимат изследвания.
Днес си проверих парното онлайн - 362 лв., Баси! Няма да го плащам сега.  Crossing Arms Парите от тайната касичка отидоха за самолетни билети  Mr. Green И без това срокът на плащане е 14.03. Да не съм пък толкова изрядна.

# 224
Еее за колко време е тази сума за парно? Оф ние с климатик и конвектор отопляваме, ама не е като да е много топло. Не че мръзнем, но на моменти се понамятам с грейка.
Дони, добре сте заредили празненства.
Люби вероятно от олиото ще е. Крушата не вярвам да се отрази така. Може и от прах за пране да стане.
Марти от оня ден е пресипнал, та тази седмица ще е в къщи. Цяла година, че и повече не се е разболявал. Откакто махнахме третата сливица не е имал проблем. Сега давам хомеовокс и инфлуцид, ама току що четох статия, че всъщност хомеопатията е пълна заблуда и изобщо няма доказателства, че действа. Аз и без тази статия знам, че е ала-бала, ама ей тъй за успокоение, че правя нещо хахаха.
И този козметичен курс вече взе да ми поомръзва честно казано. Твърде дълго се проточи, да не говорим, че реално разбрах, че само с един курс не става - дават ти нещо надве-натри и след това се оправяй. Не съм очаквала да стана изкусна козметичка за 6 месеца, но това претупване и спестяване на много неща дразни. До края на март, а след това и очни имам, оххх плътни ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт