ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 811
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Това е за януари. Ние си плащаме месец за месец. Миналия беше 298лв. Така е като сме вкъщи и нонстоп работят радиаторите.
Ели, така е. Претупват. На Венци на брат му жената изкара за фризьорка. Отвори салон със сестра си, но работа няма. Тя и между нас казано не умее кой знае колко. Според мен трябваше първо да поработи на заплата пък тогава, ама тяхна си работа. Всички са на свеки на главата - 3 семейства живеят в един апартамент.
Перилния препарат не съм го сменяла скоро, остава олиото или храна. И аз не вярвам от крушата, но последните дни не е яла друга нова храна.  newsm78

# 226
  • София
Преди малко писах, писах и влезе шефката и затрих всичко Crazy.
Сега накратко. Радвам се, че сте добре всички Heart Eyes. И аз съм добре. За празника в крайна сметка си разменихме за подарък по една блузка със Станиславчо от Мола Heart Eyes. Аз харесах, казах, че ще му подаря и той в този момент реши, че ще ми подари Hug.
И другият проблем разрешаваме, с много разбиране и търпение от моя страна и..спонтанност Crazy Heart Eyes. Оказва се, че май по-скоро е на психическа основа всичко, защото когато няма време да мисли много, много, се получават нещата супер. А иначе явно се психира и притеснява и съответно, се проявява:roll:.
От Йоето имам Валентинка за празника, една нарисувана, другата направена със сламка Heart Eyes. Вчера ходихме до Икеа, обзаведох се с тиган за палачинки, кутия за играчките на Йоето, нощна лампа за детската, завивки, свещичка. И успях да си тресна главата в един ръб и имам цицина Crossing Arms.
Дони, честит продарък  bouquet
Люби, и ние имаме да плащаме още парно, защото една година не идваше фактура и се трупаха сметките, имаме още 250 ле. да погасяваме., плюс последния месец. Иначе за Гери, и аз мисля, че не може да е от крушата...
Кали, прекрасна е Зорница Heart Eyes
Мони, много помага Мони Heart Eyes
Ели, дано Марти се оправя бързо Praynig.
И сега да ви питам- маркучите на пералнята за мръсната вода миришат лошо, какво мога да направя? Да ви се е случвало?

# 227
  • София
И забравих и да ви кажа новината- сестра ми се е сгодила за приятеля си Heart Eyes. Има си прекрасен, нежен пръстен, а ние сигурно скоро ще ходим на сватба Heart Eyes.

# 228
  • Ловеч
Добро утро!
Ралче ,Честито но сестра ти!
За пералнята -бял оцет и сода за хляб,пускаш на висока температура-вътре слагаш някакви дрехи да не е празна.В интернет има точното съотношение-някои слагат и белина .
Зъбът ми е готов като нов-само 10 лв WhistlingУтре и тигъра е на зъболекар,добре  ,че не мрънка-то нали няма да ходи на градина и кеф голям.
На вълна е да шия дрехи на Писанка-любимата му плюшка-снощи легло и прави ,завива я.Перем и дрехите през ден Mr. Green
Новият тИлИфон е на ремонт-изгоря му един пиксел-все едно ме наблюдаваше някой от другата страна hahaha

# 229
Добрутро Тобито!  И всички други.
Докато си пия кафето - о, някой писал хахаха
Ралче честито на сестра ти! Много дълъг и щастлив съвместен живот!
Уф и аз зъб ще трябва да правя - докато бях бременна един некадърник ми го умъртви и сега пак го усещам.  След това пломбата падна и ходих да слагат нова. Пфуу... Верно че зъбите ми са лоши, но пък много се грижа за тях. Марти има един зъболекар, при който и аз ще ида. Даже онзи ден - явно си търсят клиенти и ми звъни зъболекарят да ми каже да го заведа, че имал кариес. Сигурно в петък ще идем - ние като катун се изсипваме в кабинета. Преди ми беше лесно, че близо до в къщи, ама сега нали се преместихме и ми е далеч, но няма да да го сменя.
За пералня съм вземала на хейтман за пералня - няколко пъти - нямаше резултат особен. Но сега в новия апартамент съм с нова пералня и нямам проблем хахаха.

# 230
Оф, докато си мислех какво не съм писала - напуснах групата на септемврийките. Оня ден коментирам, че с децата бели стават и на пода - и ето ти на - Дани падна по дупе от стол и на следващия ден не се движеше изобщо. Айде по болници, рентгени, невролози, един глупак от спешното вместо да изчака 5 минути да излезе снимката, отиде по отделенията нарочно и ни остави да чакаме час и половина .... ще ги бият как няма Sad ....накрая ми идеше да го наритам ...
Неврологът пък предписа свещички ефералган за болката и да мажа кръста с диклак.
Да ама вечерта виждам, че детето не си движи врата! Звъня му - той какво му давате - казвам нищо - търсете друг тогава и ми затвори ....
На следващия ден пак рентген - глава и шия, отидохме на платен прием при друг невролог - човекът повече от 40 минути го преглежда - каза за такава травма не панадол, а нурофен се дава и то сироп, на деца не се маже диклак, а фастум гел ....
Та се молех да се оправи и си казах - оправи ли се, махам се от тази група, да не предизвиквам съдбата.
Вече е по-добре, оправя се.

# 231
  • Ловеч
Елена,дано се оправи малкото човече Praynig HugТе лошите работи стават винаги когато най-малко очаква човек.Ивко така се преби от едни стълби ,а бях зад него-.Като се сетя и се изпотявам.
Сега ,се бях вманиачила от ваксината-на всякъде пише все за тях.И се вкарах един филм,четох за реакции.За два -три дни всичко мина ,ама бях на тръни.
За лекари не ми се говори.Утре мисля да търся моята -за хормоните-още не ме е гледала на ехограф ,а трябваше още юни.Много е разсеяна....
Личи ,че съм на работа от 12-голяма активност-мъжо гледа тв,дечко на градина,мама готви.
5 Потребители и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Ай,ай чудо невиждано-приемаме и свежа кръв в групата,който иска да заповяда  bouquet

# 232
  • София
Леле Ели, да го нацелуваш и "да иде на кучето", както се казва  Heart Eyes
Аз ваксина естествено няма да бия...
Ядосвам се с тия мойте...Как пък бе Господи поне едно не се беше метнало на майка си ученолюбиво, умно Joy Хриси ги е наредил едни 4ки. 2 думи се пишет по 3 пъти за час и половина по английски. отчаяла съм се от него и му казах да си ходи прост в прав текст. като не иска да учи - изкарва втори клас и да си търси работа, за да се издържа.
Малкото и то - види ли логопед и психолог истерии. В нас нали идва една психоложка - удря я и я бие да си ходи. Отказва да "учи" и то съвсем умишлено. За него света започва и свършва само с Маша, Мики Маус и Ну Пагади. Нищо друго не го интересува...
Намрънках се Sad

# 233
  • Русе
Леле, Ели, да се оправя малкото! УжасТ!  Hug Praynig
Дони, и аз се чудя как ще я вкарваме в пътя Карина. Мислим да я даваме наесен първи клас. Трябва да може да пише ръкописно и да срича. Така казаха познати с опит. Колкото пъти и покажа букви ръкописни, да повтаря до края на реда, драсва 2-3 ( и то наникъде) и започва да си рисува. И дай и само детски.  ooooh! А в градината нищо не ги подготвят. То вярно, че трябва да изкара още една година ама..
Ралче, честито на сестра ти! Такива новини да се чуват!
Хайде, отивам да се къпя, че малкото заспа, а вече прави само по един дневен сън.

# 234
  • София
Ели, да се оправя бързо малкото човече, изттръпнах докато те четях Praynig
Тоби, мерси за съвета за пералнята, четох и в нета, ще взема да го пробвам, дано да помогне. За тази ваксина, все забравям да минем през личната и да я питам.
Люби, и Йоето се зазяпва по детските, а като видя Спондж Боб и съм й казала, че директно получавам позиви за гадене ooooh!. Как може такива тъпи анимации с отвратителни картинки да имат, чак се чудя. И съм й позволила, ако гледа, поне да са по-поносими самите филмчета- Уинкс, Дора, някакво с едни рибки, забравих му името. Иначе не знам догодина как ще ги подготвят в градината, ще видим Rolling Eyes. Как е Гери, минава ли обрива?
Дони, прегръдки Hug.
Благодаря ви за пожеланията за сестра ми и аз съм много щастлива заради нея, тя от много време си мечтае за това Heart Eyes.
А и аз се чувствам шастлива, откакто се пооправи проблема при нас, Станиславчо е мил, разбираме се и всичко е мед и масло, няма скандали, няма напрежение Mr. Green.
Сега търся подарък за баща ми, на 7 март има юбилей- 60 годишнина.

# 235
  • София
Люби нашите учителки пък казват ,че в системата изобщо е забранено да се учат децата на ръкописни и да четат.Само ,ако родителите решат.
Ели целувки на малкия разбойник.Ужас е било.Острани е по лесно ,ама ти като го изпитваш е кошмар.
Лекари...не мисе говори.брат ми цял живот си пати заради такива.
рали честито за сестра ти.
МНого щастие и желая.А за детските  Спондж Боб и аз го гледам.даже сега ще я водя на 3д като излезне.
Радвам се ,че с мъжа ти сте ок.Ние пък с нашето залепено дете няма кога.
Един ден каза ,че като ни видела да се целуваме и ......не и е добре.разсейваме я  Joy Joy Joy
рали а за пералнята с какъв препарат переш?Имало в дием нещо за такава миризма

# 236
  • София
Привет,
Днес шефката стана баба и ни черпи с бонбони и бяло вино и мен взе, че ме хвана в 12ч. на обяд, защото не бях закусвала сутринта Crazy. Поне следобяда мина весело и едва сега се опомних, да съумея да свърша малко работа Mr. Green.
Нея за първи път я виждам толкова развълнувана, може би е и нормално, все пак това й е първо внуче. А мен ме пусна отпуска на 6 март, да пътуваме за Видин, така че и аз съм доволна Party.
Вчера беше много студено, като се прибрахме с Йоето, поне десет минути ми трябваха да започна да мога нормално да си движа пръстите, толкова ги чувствах премръзнали, въпреки че бях с платнени ръкавици Nature Snowman. А на мен вече ми е пролетно, влече ме към пресни салати и искам да не се навличам с дебели дрехи, шапки и шалове. Имам и едни чистно нови обувки, пролетни, които си ги купих преди около месец, бяха прИмоция, нямам търпение да мога вече да ги слагам.
Мони, пера с течен Персил, като редувам син и зелен. Знам ли дали е от него. Ще проверя и в ДМ.

# 237
  • София
Добро утро !Пия кафенце на спокойствие докато всички спят.
И аз вече много искам да се оправя това време .МН студено е на вън.
Вчера преподписах договор на мтел и си взех телефон Леново голям с две сим карти.
Доволна съм много ,защото аз мн рова из телефона а др ми беше доста слабичък и мн забиваше.
Рали за пералнята ти казах моя опит.смени малко праха.
На Моника явно и е студено и вече терета нощ идва при нас да се гушка и аз се местя в нейното легло.
Сега съм извадила един списък какво ми трябва за 1 клас и съм решила всеки месец да купувам по нещо.После накуп ще ми е по трудно,че и униформа ще трябва .
Дони как е новата придобивка ?А въжето влиза ли в употреба ?
Аз от миналия пон съм на диета и свалих почти 2 кг.
Снощи обаче правих домашни дюнери и се изкуших.Трябва обаче спорттттт

# 238
  • София
Пак аз  Sad
Къде сте всички?
Нищо интересно и при мене ....
Вчера беше хубаво времето и ходихме да я вземеме пеша.Поседяхме на вънка около 2 часа .
Днеска съм втора смяна .Станахме преди малко .Не см есе излежавали така до 8 отдавна .

# 239
  • София
Добро утро и от мен,
За мен съботата е работна. Пия второ кафе в офиса ударно и влизам след малко на изпит да пазя студентите. Ако ви кажа, че никога не съм вярвала, че ще ми се случи аз да пазя студенти Mr. Green. Но това е живота. Следобяд Стани ми предложи да пием някъде кафе навън и после вечерта ще разпускам и няма да пипна нищо повече. Той каза, че ще измисли вечеря, помолих го и пералнята да пусне и така. Ми не искам да се правя на богинята Шива, след целия ден в офиса, няма да имам сили и за нищо домакинско Crossing Arms.
Иначе, в понеделник, съм си отбелязала да питам в детската кога е тържеството на Йоето, за да си зная и да не забравя, както се случи в първа група, че още го помни ooooh!.
Мони, благодаря ти за съвета, купих си прах, ще пробвам с него.
Дони, ползваш ли въжето, ние имаме вкъщи, ама не ми е хрумнало да го ползвам аз Rolling Eyes
Люби, как е Гери, мина ли обрива Hug
Елена, как е малчо, надявам се е добре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт