ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да се разпиша и аз,
Успяхме да подадем най-накрая документите по тъпия проект, но атмосферата още повече се обтегна, защото освен, че колежката ми се зъби на мен, отделно и шефката се намесва с неадекватни включвания и направо място не си намирам в този офис.. Tired., не ми тежи самата работа, а ей така така като се обтегнат нещата и имам чувството, че се задушавам Tired.
Чакам и да ми дойде всеки момент, което от една страна е добре, отпаднаха ми притесненията, но от друга ме тресе явно депресията.
Така, оплаках се, благодаря, че имам тази възможност Hug.
Иначе Йоето е добре, от събота насам няма повече зацапване, явно не се е била избърсала добре...Ходи си на градина, вчера, милата, сложила на спалнята всички нови играчки от подаръците да си играем, а аз заспах- тя ми вика: "Мамо, хайде, аз съм добро дете, ще ги събера играчките, и ще те оставя да спиш". Миличкото то Heart Eyes.
Люби, честита месечинка на Гери, разкошна е, влюбена съм в очите й Heart Eyes
Дони, браво за второто мнение и аз си стискам палци Praynig. И аз трябва да отида за мен на второ мнение, ама още ме държи от декември месец, та засега го отлагам. Много хубави снимки от празненството, рожденика с риза и вратовръзка Heart Eyes.
Мони, и аз подкрепям Люби, по-добре е да са малко по-големи дрешките, иначе самата идея е страхотна Hug
Тоби, супер звучиш, а и изглеждаш  bouquet
Сега се сещам, че има една тъмна бира вкъщи, дали да не си сипя една чаша довечера Whistling.

# 166
  • София
Аз със сигурност ще си сипя едно винце.
Да за дрешките от личен опит знам да са по големи и съобразени със сезона.
Тя всичко почти си е купила.
рали вие подавате ли за връщане на данъци за ипотечния кредит.
Ох момичета отваря се възможност за работа на мм .Дано да стане .Така се моля.
Така ми се иска вече малко да се наредят нещатааааа.
Дони Гого наистина е мн готин с тази риза.
Аз е крайно време да се взема в ръце и да отида на гинеколог,ама така да ме е страх.Имам разни опасения и те са сериозни.Но аз не взимам нещата на сериозно и накрая ще си блъскам главата

# 167
Тобито, ама моля ви се, бива ли такива снимки на отрудени майки да показвате, а, а?

Дони иди още някой да каже, то иначе те най-обичат - лягай под ножа и готово.

Георги, верно е много стилен с тази вратовръзка. Марти милия, все ми иска, а аз все не му купувам. Една приятелка му подари коледна, ама като никой у нас не може да връзва хахаха, ей така си се мотае.

Люби, и аз така искам - бебче да гледам в къщи, ама не винаги. ММ взел да мисли какво ще ги правим като тинейджъри - ей само аз чакам този момент, дето ще ходят сами нанякъде, без надзор и мое присъствие, а аз ще разполагам с времето и себе си, както преди тях, само дето няма да съм на 20+ а на 40-50+ ... уффф хахаха

Ралче, не се вживявай много с колеги и работа, някой друг да се понапъне също.

За бебче по-големи, но не прекалено и не много. Аз с Дани съвсем малко дрешки ползвах и сега също- въртя две-три неща, другите не. А дори са купувани за него, от Марти всичко бях раздала. С Марти повече перях май, а сега не мисля че е нужно.

Всяка вечер си сипвам по чаша вино или бира, чак им се чудя на кърмачки дето строг пост и лишения от всичко. Ми не виждам защо. Да не изпия едно кило пък.

# 168
  • София
Ели, тази е с ластик Wink Баща му през живота си е бил 2 часа с вратовръзка - на сватбата Simple Smile Тази е от ХиМто - 20 лв с ризата.
Този доктор днес беше по-обнадеждаващ. Мислля утре да му звънна за понеделник да направим изследванията и да видим...Този каза, че може да ми вземе биопсия, ще погледни е нервите, защо и къде са възпалени

# 169
  • Ловеч
Дони Hug Praynigха дано открият къде е проблема и да го оправят.
И аз трябва да видя пустите хормони на къде са,косата спря да пада и уж съм добре....
Имам нов тИлифон-хич му не разбирам Laughing
Нещо понамръзнах днес,пих една ракия -взела съм мерки hahaha
Мони и я се стегни и отивай на лекар!
Елена ,то с третото дете било още по-лесно -ни переш толкоз често ,ни къпеш!
Отивам да къпя детето и да гушкам баща му Blush
Останете си със здраве!

# 170
  • София
Малеееее тази вечер изпих 4 или 5 чаши вино и да ви кажа направо се напих
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Утре да му мисля.Толко не съм пила почти никога.
Фори вика направо тази вече ме кефиш......
Утре ще ви кажа как съм

# 171
  • Ловеч
Утре ще ви кажа как съм
Пияна жена -весел дом хи хи

# 172
  • Русе
Оо, мацки, кефите ме така като се разпишете.  Hug
Мони, силно стискам палци за ТМ. Ние сега харчим всичко, не знам какво ще е ако единия не работи. Или като мина есента на мин. майчинство. Даже повечето пъти набутваме касичките на децата и после възстановяваме.  Embarassed Знам, че човек знае 2 и 200, ама от 2 на 200 по-лесно се свиква, отколкото от 200 на 2.
Тобева, браво че си взела мерки. Аз ракия отвикнах да пия след втората бременност. Карам на вино, чат-пат уиски. И като казвам уиски - цоквам по 50 грама макс. И честит домофон!
Дони, дано скоро нещата се оправят при теб здравословно.  Praynig
Рали, пускай си ги покрай ушите. И аз съм от емоционалните и много се връзвам. А междувременно се ослушвай за нещо друго. Преди беше споделяла, че имаш желание да сменяш работата. Ето ти предизвикателство.  Peace
Никол Сатнкулова излъга снощи - 14 градуса днес в Русе. Събудих се - гъста мъгла, хладно доста, пък имах планове днес за далечно разстояние с количката.

# 173
  • София
Вчера си направих греана ракия, хем за отпускане, хем и нещо се опитваше да ме боли гърлото, да ви кажа добре ми дойде Mr. Green. Отпуснах си нервите, и си казах "Майната му". В крайна сметка, най-важното е аз и най-близките ми хора да сме добре, такива ситуации в работата, тук или другаде, ще има Whistling.
Друг е въпросът, че аз съм чувствителна и трудно ги преживявам такива ситуации, а от друга страна съм принципна и се опитвам да си върша нещата коректно.
Мони, стискам палци за мъжа ти, дано късмета е на негова страна Praynig Иначе не сме подавали декларации за облекчения, защото нашия кредит не е ипотечен, а потребителски. Теглихме нарочно потребителски, а не ипотечен, защото за сумата, която ни трябваше, решихме, че не си струва ипотечен. И аз трябва да ходя до АГ, нямам някакви сериозни оплаквания, но не съм ходина повече от година, нали все другите изследвания гледам първо и така Embarassed. Ама мисля сега като ми мине цикъла, да ходя вече.
Люби, ти втората година майчинство ще си я взимаш ли за Гери.
Дони, хайде дано пък да се размине операцията Praynig Иначе и моито мъж не носи вратовръзка, верно май само и при нас на сватбата носеше Mr. Green.
Тоби , честит телефон  bouquet

# 174
  • София
Утре ще ви кажа как съм
Пияна жена -весел дом хи хи
Това бяха на Фори думите  Joy Joy Joy Joy Joy
Прекалих с виното.Снощи ми беше екстра ,че така се отпуснах.Ама днеска ми е .......
Днеска ще водя Моника на кино.
Скрит текст:
Имам една раничка.От около година насам ми се случва по време на секс понякога да кървя.Знам ,че изобщо не е нормално.не взимма никакви мерки обаче.Мн ме е страх да отида на лекар.Може би трябва да ме упоят за да легна да ме прегледат.не се глезя .Има си причина да го изпитвам този ужас.

# 175
  • Русе

Люби, ти втората година майчинство ще си я взимаш ли за Гери.

Да, даже ще взема някой и друг месец неплатен. Майчинството ми изтича на 25.07.2016, а аз мисля да я дам на ясла септември 2016. Първо ще използвам натрупания платен отпуск и после неплатен. Освен това първите седмици нали са до обяд. С Кари се върнах преди да изтече втората година. Сега ако можех да си го позволя и 3 години бих ползвала.
Днес каталясах. Направихме дъълга разходка ( мъглата се вдигна, но си беше студено), ходихме до ДМ за мляко. На връщане бяха спрели асансьора за ремонт и потренирах за бицепс - бебе, количка и багаж - сумарно 20 килограма до 5-я етаж.  Mr. Green
Сега се мъча да я приспя, но съседите правят ремонт и чукат. Освен това и готвя.
Мони, гадно е, и аз не притръпнах с "тези" прегледи ( това жена раждала 2 пъти и то вагинално), но трябва да си го наложиш. Кой филм ще гледате? Аз обещах на Кари да я водя на Пепеляшка март месец.

# 176
  • София
Люби, страхотно звучи, да ти кажа. За майчинството де. Щом можеш да си позволите известно време да карате на една заплата. При мен с Йоето нямаше как и като изтече платеното, заедно с  отпуските и трябваше да се връщам. Иначе на мен ми харесваше да съм майчинство, все си намирха какво да правя. Е, има го малко момента със социалната изолация, но пък имах време за други неща, за които сега нямам Mr. Green. Давам пример, Йоето иска лазаня да й направя от една седмица вече, но аз нямам време да напазарувам нещата за нея, и го отлагам за почивните дни. Миналият уикенд забравих, сега за този й обещах.
Това с разваления асансьор е готино, при нас се беше развалил миналата седмица и с Йоето и с багажа пеша до 8-я етаж, а имаме и партер, поне тя си ходи сама.
Мони, аз след раждането на Йоето уж имах раничка, трябваше само да я следят. минаха няколко прегледа, на единия се сетих да питам лекаря, той вика, че нямало вече раничка. Затова и казвам уж, как така може да има, пък после да няма, не разбрах Rolling Eyes. Но приципно е хубавп да отидеш да се види.
И да се оплача- батерията на таблетеца сдаде багажа, сега ще трябва да я сменяме- 50 лева за удоволствието Tired, а той е още в гаранция, но тя не поема батериите. Не че са толкова много парите, но ме е яд. А го ползваме от година и половина, не е толкова много време. И то най-вече Йоето да гледа клипчета, а аз за фейса и от време на време самия нет, като се налага да проверим по нещо.

# 177
  • София
Гогича в събота ще сефтоса киното. Нали ще има специална прожекция за деца аутисти и мисля да идем. Дано стои.
В понеделник влизам в болница - да стиснете по едни палци Sick

# 178
  • Ловеч
Дони,успех с киното и стискам палци  Hug
Счупи ми се зъб Crossing Arms
Едно ми е странно ,четвъртък е ,а на мен ми е вторнично newsm78 и хоп утре работната седмица свършвааааааааааааа.
В събота отивам до Севлиево-не казах май-обрали са къщата.И то по сред бял ден.Ама нещо ми е съмнително,проверих бюлетина на МВР нищо не пише,все едно че не имало сигнал.Казаха че не са взимали отпечатъци-пък вече е заловен някакъв ром.Ще поискам номера на дознателя да питам .
Братовчедката толкоз се притеснила ,че от края на октомври до сега дори не почистила и подредила след взлома.И за да не се мъчи ,няма да предупреждавам че ще ида и май ще викам #Cussing out
Чакам тоз Меркурий да се намести от другата седмица и така.
НаздравИ!

# 179
  • София
Мале колко сте писали.бравоооо.
Аз днес станах голяма свежарка.Явно вече съм починала.Даже правя закуска.Не ,че е сложно.В нас никой не закусва.
Мони и тя два дена се излежава почти до 9.
Вчера гледа Героичната шесторка.Писна и .Заболяха я очите.Май не и беше интересно.Сега ще чакаме Пепеляшка и Спондж Боб.
За майчинството.Моника я гледах до 2,11 месеца .Беше ни много трудно.накрая имаше моменти в които карах с по 50 лв на седмица.Добрече бяха бабите.
Не я приемаха на градина,нямаше кой да я гледа.Понякога човек няма избор.Нашите баби са млади.мама е на 48 години.
За лекаря трябва и аз да си го наложа.Една позната на няма и 30 год е с рак.И това жена ,която ходи на всеки 6 месеца.И пак .....И покрай нея май съм се наплашила.
Вчера времето беше прекрасно.Днес ми се струва мн мрачно.
Рали и на нашия таблет гръмна батерията.Сега е само в тока.
Моника нейния го използва.Гледа си детски.Нещо за игри хич не я влече .И съм доволна.
Дони успех с киното.Може да му хареса .Ще разказваш.
Можеш ли да питаш твойта колежка помни ли за 4што училище колко струва униформата.Ако не се бъркам ,че детето и учи там де.

Общи условия

Активация на акаунт