ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 822
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Такаааа, аз от днес реших да поизлизам от дупката, явно комбинацията от на Йоето варицелата и след това се тръшна и Станиславчо ми подействаха така, депресивно, а може би просто ми се понатрупа умора и затова така тези дни така бях. Не знам вашите мъже как са, ама моя като се тръшне и всички около него козируваме, щото е някакъв ужас Mr. Green. Добре, че вече се пооправя, има последното хапче да си доизпие от АБ и край.
А знаете ли какво ме накара дд размисля? Ако трябва да съм честна, като чух новината за родилката, починала от белодробна емболия и замръзнах...и си дадох сметка, как аз с тази диагноза, макар и не родилка, в крайна сметка извадих страхотен късмет да се разбере навреме, да се вземат мерки и сега да имам живота си с леки превантивни мерки в лицето на лекарствата, които пия. Че можеше и да не е така...А може би пък е просто период, който си му беше времето да отмине. Вече се чувствам по-добре, заредна с повече позитивна енергия. Опитвам се да търся хубавата страна на живота ми и да я намирам. Много ми помагат моментите, прекарани с Йоето, като се приберем вкъщи, рисуваме, редим пъзел, гледаме Маша и мечока, апликираме и това ме зарежда със смисъл и обич Heart Eyes. Също така, открих, че ако ти не си направиш сам готиното, понякога няма как. Давам пример, на моя РД трябваше да се видя с моята приятелка с бебето, но заради Йоето отложихме. Първо ми стана тъпо, но после ми мина и на връщане от работа, минах и си купих сама козметика на Виши, самоподарих си я. Ми стана ми хубаво. Е, и от Стани имах подарък, а пък Йоето милото, ми беше опаковало един тефтер и ми беше скрила подаръка и ме накара да си го търся сама, въпреки че тогава тя само вкъщи си стоеше и не излизаше навън.
Иначе, в този период, в който не пишех- Йоето изкара сравнително леко варицелата, не вдигна Т, и с не много пъпки. От вчера си е на градина до края на май и после с баба си на село. При мен в работата нещата не са много окей, но пък Стани получи много хубава премия в неговата работа, та това е ин и ян в живота Mr. Green. Радвам се за него Heart Eyes. И така покрай мен.
Кокосче- как си, влезе ли в 37 г.с. Отново да ти пожелая, възможно най-леко раждане Hug
Тоби, честити придобивки, надявам се, че не се чувстваш най-зле, от към неразположенията Hug
Елена, успех на изпита Praynig Сигурно не ти е лесен период, ти- на работа, малкия- на ясла, но като се напаснете с новото ежедневие, препдлагам, че ще ви е по-леко. Иначе, сестра ми учи педагогика, не знам какво е учила, само знам, че не иска и да чуе с това да се занимава. В момента преподава английски в една школа.
Люби, аман и при вас от болести, еййй Tired Айде, и при вас да минава, този период Hug. Харесва ми това, което ти пише Кокосчето, защото мисля да го направя и за себе си, в смисъл да подобря семейната енергия /много ме кефи това словосъчетание Flutter/. Какво стана с училището, успя ли да подадеш документите? Аз гледах за Йоето вчера на сайтовете на две училища, за които догодина ще се колебаем и май ще изберем едното, защото там ще имаме точки по критерий местожителство, но това имам време да го мисля.
Ама как си личи, че пиша пак Mr. Green.

# 421
  • Русе
Документите ги подадохме, сега действам с градината. Щото от миналата година питам какъв е реда и никой не ми каза. Тогава търсих директорката да разговарям с нея, тя беше в отпуск. Госпожите казаха, че от градината няма проблем, ако в училището я приемат на 6. Сега като питах пак, госпожата каза да ида при директорката- тя щяла да напише свидетелството и да им го изпрати сканирано. Днес ходих при директорката и я нямаше. Дадоха ми стационарен телефон да се обадя да питам дали е там. Ние сме във филиал, аз ходя в централната градина. И като звъннах ми вдигна самата тя и каза, че тези бройки се давали в началото на годината, но щели да ме оправят. Да напиша заявление, че искам детето да се отпише и да го дам на госпожата да го придвижи. Сега сигурно като го дам на госпожата тя ще се учуди защо на нея...Нямам думи!
На 03.06 ни е класирането, а на 04.06 и 05.06 е записването. Тогава ще трябва свидетелството в оригинал.
Не знам за семейната ни енергия, но в момента е ок. Да, преди няколко седмици бях изпаднала в дупка, но сега сме добре. И климата сменихме със Средиземноморски.  Laughing Той ММ от там си домъкна вируса. И Рали като пита - да, такива са болните мъже. Горките те. Внимавай за Йоето - от шарката много пада имунитета. Ти сигурно си знаеш, де.  Peace
Ох, не мога да пиша повече - Гергана иска да натиска клавишите.

# 422
Днес се роди малкото ми момче-герой! В 37г.с.+1 ден с идеалните мерки 3150кг на 49см дължина Simple Smile
Мина нормално, леко бих казала и с много готино отношение на персонала в болницата.
Е аз исках да си ходя на най-напечената част, но добре че не ме пуснаха  hahaha

Засега сме добре. Аз полежах 2-3 часа и започнах да обикалям да разгледам, да си налея вода, да си взема бебчето след преобличане... Simple Smile сега предстои да се пробваме с кърменето като се наспи принцът  Grinning

# 423
  • София
Ха! Това се казва новина, аз докато пожелая леко раждане!
Честито, мила Кокосче Hug
Желая ви от сърце да расте жив и здрав, щастлив и да ви радва! Бъдете щастливи цялото семейство!
Прекрасна, прекрасна новина!

# 424
  • Русе
Хайде, честито и тук!   bouquet

# 425
Честито Мила!!!!! Да сте много здрави!
Сега си спомням за Дани, как и той се появи рано рано, колко леко и бързо мина.
Ще се справите чудесно!

Ралче - такива са мъжете - ревльовци. ММ като е уморен, изнервен, болен - да не си насреща му. Дупката и мен ме хваща нещо, но няма да се дам пък. Днес за пореден път установих, че детските площадки са отврат отврат .... колкото и рядко да ходя, все пак децата искат и пързалка, и люлка и други деца ...

# 426
  • Ловеч
Честито Мила!Браво на теб и прекрасният юнак-бързо въстановяване!  bouquet
Днес не ми е ден,но новината за бебето ме освежи Heart Eyes

# 427
  • Русе
Хайде пак аз да си излея болката. Нали написах заявление за отписване на Кари от градината поради постъпване в първи клас ( така ми каза директорката), за да издадат свидетелство, че е завършила подготвителна група. Та днес г-жата и ми звъни, че не съм написала дата. Пита за кога трябва свидетелството. Казах, че на 03.06 е класирането, а на 04.06 и 05.06 е записването. И тя каза: "Ами да напишем 01.06 тогава". И след това нямала право да посещава ДГ. Питах как е за 4-та група. То било друго. Тях ги оставяли и лятото. И понеже я отписвам по мое желание, трябва да спре да ходи и да обявят мястото за вакантно.  Sad Първо се ядосах, после ми стана тъжно за детето. Ние и казваме, че на есен е ученичка, но как да и сервирам, че има още една седмица на градина с приятелите си. И всяка година им организират нещо за 01.06 само за тях си. И сега сигурно е така. Много ще се разстрои. Да, знам че тепърва ще има разочарования и, че няма да мога да ги спестя, ама..тъпо ми е. Сега преглеждам варианти за частни занимални за лятото. Мога да я гледам у нас, но ще изгуби навиците, няма да има такава дисциплина, а и няма да мога да осигуря, това което могат професионалистите. Пише, че ги подготвят за бъдещи първокласници, има разни креативни занимания, излети, игри. Почти се навих. Всъщност проблем ще е ( освен финансовата част) и чисто логистичната. Занималните са от 8, а ММ трябва да е на работа преди 8, пък аз не съм шофьор. За което сама съм си виновна, де. Ето, оплаках се.
Днес за пореден път установих, че детските площадки са отврат отврат .... колкото и рядко да ходя, все пак децата искат и пързалка, и люлка и други деца ...

Ха-ха, аз недолюбвам площадките още от Кари като беше малка. Там освен да се превърнеш на пъдар, друго не ти остава. Особено като е пренаселено.

# 428
  • София
И аз влизам май да се пооплаквам. Нещата при нас в офиса пак не вървят и днес колежката каза, че ако продължи така, може и да се наложи всеки от нас /колегите/ да излиза в неплатена отпуска за някакъв срок, което мен не ме устройва изобщо Tired. Май е време пак да подновя опитите за друга работа...миналата година, нещата се раздвижиха и аз изоставих това, защото на преден план бяха служебните неща, но сега като гледам май е време...Само, че като гледам джобса няма много, много подходящи като за мен, а и тук ми е близо до градината на Йоето...
Люби, съжалявам, че така са се развили нещата...и аз мисля, че на Кари ще е й стане тъжно. И аз не съм шофьор и това ми пречи, не само заради логистиката но и в смисъла на горното, което написах, защото зараид това не съм могла да започна веднага друга работа...но какво да направя, страх ме е, особено в трафика на централните улици на София...сестра ми в момента кара курсове и си говорим и с нея и тя казва, че й е трудно и като слезе от Учебния автомобил е цялата в пот и има мускулна треска от стискане на волана...а като се има предвид, че тя не е толкова емоционална чак като мен...

# 429
  • Русе
И аз съм така. Имам книжка, но ме е страх. Признавам си. Не е за всеки.
Да, добре е да потърсиш, аз още преди ти казах. Може пък да излезе нещо. Пожелавам ти го!  Peace

# 430
Аз пък не разбирам какви са тези градини. Всъщност дори за тях ще е добре да е детето там - нали получават пари за него ... пфууу
Иначе и аз имам книжка от 15 години ама само ми седи за красота. Още в Сф карах курсове и след това сигурно 10 пъти съм шофирала. Исках да изкарам опреснителни, но като няма какво да карам все тая  Tired.
Люби на една колежка накрая дори й се обадиха от училището дето беше избрала, та си мисля дали пък да не я оставиш в градината, а в училище да я запишеш преди 15 .... то макар че си има срокове де... ама че работа .... иначе в къщи с двете лелелел лудница
Ралче търси нова работа все нещо ще излезе, аз отдавна бих се махнала на твое място.
Детските площадки ги мразя от едно време, не стига че си пъдар ами и трябва да говориш с всеки който реши че иска компания ... абе гадост.
Днес мм има рожден ден Simple Smile. Отидохме след работа в Хепи /не че харесвам, ама няма къде другаде/. Набързо се наядохме и двамата взеха да шетат и си тръгнахме. Толкоз. На моя рд обикновено е топло и сме навън, но на 20 май все още е хладно и винаги съм облечена добре.

# 431
Тоби видях тееее   bouquet

# 432
  • Ловеч
Елена  bouquetЖив и здрав да е мъжо!
През телефона пиша на магия и за това само надничам.
Вчера се сдухах,беше ми лошо ,горещо,отекоха ми краката,ходих при док - а там над 10 бременни  #Crazyи си тръгнах.
Днес вс е ок.
Книжка нямам и не искам да имам.
Люби навсякъде вече гледат на децата ни като бройка- всяко носи пари  #2gunfire

# 433
  • София
Люби аз вече на никой не вярвам .Ако съм на тебе ще се обадя в министерството на образованието да питам дали наистина има такова нещо.Обедих се ,че директорките си правят каквото искат.
В нашата градина ще ходят до 14 септември и никой не ги спира.
В една друга в квартала са им казали ,че след 1 юни изобщо да не разчитат на тях .
Даже искали бележка кога родителите са отпуска за др групи.За мене това е безумие.
Книжка имам и аз вече 7 години.Не я ползвам страх ме е .Ккато каза Люби не е за всеки.
Рали Търси дтуга работа щом не върви.
На мене ми се обадиха онзи ден за др магазин на по висока длъжност ,за повече пари и май ще почивам събота и неделя.
Ще ми е по далече ,но магазина е доста по хубав.
И сега ми е едно шатаво/Защото хем искам ,хем ще ми е мъчно за колегите.
Няма угодия.
Забравих да чиститя на Кокосчето.Живи и здрави да са .МНого бърза тоз юнак,но е със страхотни мерки.Моника се роди толкова .С 10 грама по малко.
Сега съм се захванала с подаръци за госпожите .Дайте някоя интересна идея.
Всехме по едно колие и пила сваровски.
ПОръчала съм едни кутии за бижута със снимка на групата.
Ще вземем букети.Но остават пари за още нещо/А и по една грамота взех.
Тоби как си ?
Ели ние пък много ходиме на детски площадки.До нас има езеро и там сме всяка вечер .С Фори сядаме на една пейка а тя си тича .Общо взето май по др детски площадки не стоиме .
Дони как сте ?
Една моя позната от ТРоян е болна от рак.На 30 години е .
Мисля си за какви неща се ядосвам,а хората за какво мислят.Дойде ли ти това до главата няма никакво значение ни работа ,,абе нищо.

# 434
  • Русе
Така е, Мони, има и по-лоши неща.  Sad Сега прочетох във Фейса и споделих статията. 14-годишното момиче, което се издирва от 04.05 е първа братовчедка на Венци. Настръхнах..Дано приятелката ти се пребори!
За новата работа - супер! Не го мисли много щом всичко е по-добро. С колегите ако сте си близки пак ще се виждате.  Peace
Тоби, пази се. Те жегите тепърва почват.
За частната занималня вече решихме. ММ ще говори на работа да отива по-късно и да си тръгва по-късно. Лошото е, че по това време трафикът е ужасен, а той е малко екстремен в шофирането, та има да го мисля. Финансово доста ще ни е трудно, че това лято подготвяме кръщене, първи рожден ден и море, а и първокласничка може да имаме. Но така е най-добре за детето, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт