ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 821
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Ловеч
Люби,разгледах снимките-може да са 3 дни ,но е зареждащо.Честит ти парфюм Wink
Полегнах,но под прозореца ми режат дърва,а можех да дремна.
Похапвам,56 кг +4 отгоре и като знам в какъв кит ще се превърна....Дано този път не  ми се случва.
Имам една устата колежка подозира че съм бременна и не ме пита ами подмята това ,онова направо ме вкисна.Ще кажа на шефа да го обяви на оперативка та всички да са информирани Mr. Green
Отивам да прибера дечко и да търся ягоди.само те оправят положението.

# 406
  • Русе
Мен мандарините ме спасяваха миналата зима.  Wink Много ти се радвам, да знаеш.  Hug Аз се превърнах в кит след раждането. Като минаха киселините, като ми се отвори един апетит..Още си влача последствията.
Утре пускам Карина на градина, малко и аз рахат да видя. Тя е добре вече, да видим до кога.
Дони, не може ли да пробвате с майка ти за малко? Може пък да се получи.

# 407
Тоби, аз казах на моите колеги с имейл до всички, снимка от ехографа и послание от типа: " имаме нов човек в колектива, който несъзнателно участва в раб процес." Simple Smile
Някои се бяха досетили от преди (с моето търчане до тоалетната и изведнъж променилия се характер), но те за щастие не са някакви досадници и клюкари. В твоето училище предполагам положението в друго  Laughing
против гаденето ми помагаше постоянното ядене и мноого месо.  Grinning
Сега с киселините е друга работа. Добре че този път ме започнаха по-късно. Още не съм намерила лек за тях обаче.

А за мен нещо.... Тия дни младежът беше тръгнал нещо към изхода, но се спря  Mr. Green засега само е застанал ниско долу в стартова позиция. Да го видим за телче ли бърза или смята да чака до близнаци Simple Smile задала съм му задача да изчака още 2-3 дни да вляза поне в 37 г.с. и да наддаде малко на кг (на предния преглед не беше кой знае колко голям). Пък после ако иска, да тръгва.

# 408
  • София
Кокос, стискай кълки, че те знаем - бързо ги раждаш Wink Обясни му на младежа, че не е добре да бърза толкова.
Една приятелка и тя ще ражда и Хриси тръпне в очакване Mr. Green

# 409
  • Ловеч
Установих,че нямам дрехи-и съм депресирана Mr. Green
На 50 кокошки няма как да съобщиш деликатно,слухтят,клюкарят....
В градината ,Ивко се похвалил и вчера разпитвали сестра ми.Но нали гледам лошо,днес никой нищо не спомена сутринта hahaha
Кокос,аз залагам на близнаци-всъщност няма значение  май месец е прекрасен!А ти изглеждаш страхотно,ех а аз....
Така е,моите съученички балове правят,аз бебе ще имам Laughing
Ходя всяка седмица на лекар,добре че той е пич и ме успокоява.
Пак се прибрах рано и готвя,че ще изям света.
Следобед отивам да си подновя гардероба.Успокоих се след като видях няколко мъжове със кореми,поне при мен има причина Wink

# 410
Тоби, Виктор на 2-3 пъти като по-малък беше обяснявал в градината как ще има бебе (тогава слушаше как др деца чакат и той нали искаше). Госпожата на 2-3 пъти ни честити и ние се чудим за какво, пък после и попарихме ентусиазма  Grinning Този път я беше срам да повдига въпроса и вече коментира чааак като ми личеше от километри  Mr. Green самата тактичност беше  Laughing

Пък какво по-хубаво от това да ходиш на пазар за дрехи Wink

# 411
  • София
Ех момичета това са страхотни моменти.
При мене нищо интересно.
единственото с което мога д асе похваля е ,че вече влизам в стари дрехи.Свалила съм 19 кг за 1,6.

# 412
  • Русе
Браво, Мони! Страхотен резултат!
При мен новото е..болести. Сега ММ се тръшна.  ooooh! Днес ще гледам 3 деца.
Мила, дано да изчака младежът.  Hug
Тоби, декемврийче? Аз съобщих на колежките с кутия бонбони, че Кари ще става кака. Такова кудкудякане настана, а ние сме само 8 в стая.  Laughing Но това са хубави моменти.
В понеделник с Кари сме канени на РД на детенце от градината. Не знам как ще се оправим, ако ММ не може да гледа Гери..А, и в понеделник ще подавам документи за училище. Стискайте палци, че напливът е голям, а това ни е близо и е "вървежно".

# 413
  • София
Чета ви, момичета, не пиша, в дупка съм, не знам какво ми става...
Само да кажа, че стискам палци на Кокосчето за леко раждане Praynig Hug
На Тоби да минат скоро неразположенията
Люби, стискам палци за училището и дано скоро се оправяте всички
Мони, браво за резултата, и от снимките си личи  bouquet

# 414
  • Ловеч
Купих 2 панталона и на детето къси панталонки.
Мони браво за кг. Hug
Люби стискам палци за училището,аз трябва да отида в края на май да го запиша в другата градина,почти се налагаше да търся връзки-това най-не го обичам,но се оказа че познавам директорката.
Дони ,чакам да намериш време

# 415
В офиса на мм като имат да казват нещо, просто носят руло - и те си знаят - има ли руло - ще има бебе Simple Smile.
Ралче и аз така съм в дупка да знаеш, оня ден ми се дощя да имам бурка!!!!  #Crazy нито искам да излизам, нито да виждам някой пфууу, нито мен да виждат хаха
Утре пореден изпит, по бел - много го обичам и все кукувици по тоз предмет! Ще видим.
Люби аман. Пък малката толкова да е сладка Simple Smile.
Тоби отивай за нови дрехи, тъкмо ще разтовариш портфейла и напрежението.
Имам съученички с големи деца и таккива дето още обмислят тъй че ....
Кокос много бързи твоите еййй .

# 416
  • Русе
Втори антибиотик за малкото за 2 месеца.  Sad  Венци пък утре ще ходи на лекар, че и той много зле.
Елена, благодаря! А на теб - успех на изпита!
Тоби, честити придобивки! Аз още нося единия "бременен" панталон.  ooooh!
РалиHug
Кокосче, как си?
С Кари сме на РД довечера + ще имат открит урок по атлетика на градината. Ще падне търчане. Можело и родителите да участват. Пратих ММ, че аз не съм голям атлет.  Laughing
Мони, какво правиш?
Дони?
То май това сме дето пишем..
Хайде, хубав ви ден!  Hug

# 417
  • Ловеч
Люби,гадна работа-бързо да мине!
Моето ухо се обажда и едната сливица-на това течение в училище и спин може да хване човек.
Переодично си чета постовете-голям смях.Един от 2 януари е направо пророчески Laughing
Утре да избутам -после два дни отпуска'в петък квестор.Добре ми дойде май .
Дони ,докато се разпишеш ще родя hahaha

# 418
Тоби, а нов дом имате ли? Wink иначе добре се нареждат нещата според късметите  Grinning

Люби, скъсахте се от болести значи. Хайде малко сменете обстановка, климат, настроение, семейна енергия, за да мине този период. Аз вярвам, че ако започне таква серия, значи нещо в семейната хармония куца и трябва там да се работи. Помисли над това и дали ако има нещо, не може да поговорите и да го изясните.

Елена, спори ли ученето? Като изключим капацитета на някои от преподавателите  Mr. Green

Ралче, стига с тези дупки. Сама казваш, че имаш прекрасно семейство, хубав дом, имате работа и двамата..... Радвай се на това. Не се разсейвай с други неща.

Аз съм добре, тежи ми, пуфтя, но все още съм 2 в 1. Днес бях на преглед и го изкараха малкия 3 кг. Вече съм спокойна, че може да се ражда Simple Smile сега да видим кога ще реши.

# 419
Спори и още как хахаха.
Иде ми да ги заритам всички даскалици - имам чувство, че съм в 3 клас ... нямат нито подход, нито отношение, нито знаят какво да ни говорят. Всяка следваща диплома я получавам все по-ученически, никаква градация в тези измислени университети. А заплатите им са от 3000 нагоре .... което не е учудващо - ние сме 100 човека курс, по 550 лв за семестър = ....
Ще го избутам, но ме е яд че главното, основното никой не го казва - трябва сам да стигнеш до него, по-жалкото е, че имам колеги които са действащи учители - неграмотни, некултурни, плащащи за курсови работи и правещи пищови ... жалко , жалко  .....
Ще видим как ще е. ТОзи семестър да мине и следващите май са по- добре като гледам.
Вече съм в отпуск, и просто започва обратното броене. Като се сетя колко добре беше да не съм на работа. Пък и Дани е кротък, подлежи на режим и като цяло с него ми беше в пъти по-лесно, особено и като я нямаше следродилната депресия дето с Марти ме тресе поне година и половина.
Сега съм в друга тръпка - прием в ясла  Cry .... няма обявени места този месец, а няма много време за да свикне  Cry, мразя яслите, но нямам избор .............
Кокос накрая много се увижда, ама ще мине - после почва веселбата - но ти си знаеш де.
Тобева, при първа възможност и чао - само това ти трябва сега болест.
Не съм се сещала да си чета постовете назад.

Общи условия

Активация на акаунт