ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 824
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Да ви почерпя, момичета, че днес остарявам с още една година Crazy.
Странно се чувствам, наистина от една страна точно като остаряване го приемам, виждам и промените в огледалото, но пък от друга страна, ми е ясно, че няма как само аз да съм вечно на 20 години. В същото време, към днешна дата, имам много повече в цялостен житейски аспект, отколкото на 20 и се чувствам по-пълноценна като личност, имам прекрасно дете Heart Eyes, мъж, с който вече години наред градим живота си и така нататък...разбира се, има неща, които преживявам, но в живота няма само хубаво, та най-вече си пожелавам да съм здрава, аз й любимите ми хора Praynig Другото вярвам, че все някак ще се подрежда.
Тоби, честито сърчице Heart Eyes Сигурно сега ще има един не лек период, но ще стискам палци да отмине сравнително по-бързо и всичко след това да е наред. Имаш моята положителна енергия и стиснати палци Hug
Люби, приятно прекарване Hug
Мъчно ми е, че не мога да си пожелая второ дете, като пожелание, но пък от сърце се радвам на всички новини за бебета около мен Heart Eyes. Вярвам, че тази моя положителна енергия, която имам в сърцето си, по някакъв начин, ще ми донесе други хубави неща. В крайна сметка, здравето ми е най-важно и това не мога да не го взема предвид.

# 391
  • София
Рали, да си жива и здрава  bouquet
Жива съм, но като остане време ще пиша...нещо не съм в ред/час и тн, та грам не мога да се организирам.
Тоби, имам чувството, че ще е мома...да видим Wink
Кокос, айде, не остана

# 392
  • Пловдив
Ралче-ЧРД!Много здрава,щастлива и обичана да си!
Тоби-честитоооо!Много се радвам за теб!Спокойна бременност ти пожелавам!
Кокосче-леко и безпроблемно раждане ти желая!То не останало.
Люби-страхотно да си изкарате!
Мони-имаш едни 6-7 месеца да се стегнеш и да продължиш бременилската верига  Laughing
Ние се гледаме.Гери още малко ще е на градина и от юни си е в къщи с мен и бебка до септември.Планирала съм да прекараме по-голяма част от лятото на село на хлад и спокойствие.Направих резервация за моренце от 01.09 в Поморие и съм много щастлива.
Приятни почивни дни на всички! Hug

# 393
Тобеваааааа ЧЕСТИТО!
Тя Дони и за мен прогнозира мома, ама тц ... едва ги понасям на моменти ... хахаха толкоз' тестостерон ...
Мила, леко и безпроблемно раждане!
Аз да ви се похваля набързо - ходих малко неочаквано на почивка в Турция с мм, Кушадасъ. Е какво да ви кажа - сега две седмици трябва да почивам след почивката!!!!! Хиляда километра с автобус пфууу а преди това до Ракитово и обратно за един ден /още 1000/ и след това ПАК до Ракитово ... ама нема такова пътуване ... Няма да има втори път!
Отбих Дани внезапно, леко неочаквано за мен и шокиращо за него  Cry ... не пих никакви хапчета, цедих се 3-4 дни /мани мани ...../ сега май взе да резорбира ....
Като ме видя няколко часа ревеше от мен и веднага си спомних как Хриси на Доника не е щял да ги погледне след първото му оставяне.
Сега е ок, във Варна сме - утре съм на изпит  ooooh! а не съм прочела ред ...
Оставям ви и по-подробно пак.
пп Много ми е кофти че отбих, дано съм постъпила правилно ... все си казвам, че е голям ама на - сега ми е гузно, гузно, май аз хич не бях готова ....

# 394
  • Ловеч
Елена, и аз повече страдах че не кърмя отколкото детето-луда работа.Късмет на изпита!

Цял ден едно ми е смотано,лошо.....

# 395
  • София
Привет, момичета,
Чудя се дали да не си закривам профила тук Rolling Eyes. Не е нищо лично спрямо вас, просто така се чувствам...Йоето е вече голяма, няма какво толкова да споделям нея, въпреки че в крайна сметка темата е за децата, най-вече...
Може би ще го оставя, за да мога да влизам по-подробно, ако ми се наложи за някаква информация или да ви наглеждам от време на време, но просто ще спра да пиша.

# 396
  • София
Привет, момичета,
Чудя се дали да не си закривам профила тук Rolling Eyes. Не е нищо лично спрямо вас, просто така се чувствам...Йоето е вече голяма, няма какво толкова да споделям нея, въпреки че в крайна сметка темата е за децата, най-вече...
Може би ще го оставя, за да мога да влизам по-подробно, ако ми се наложи за някаква информация или да ви наглеждам от време на време, но просто ще спра да пиша.

Нищо лично, но по твоята логика аз трябваше да спра да пиша в тази тема още преди 4 години Wink
Ели,  Hug и аз страдах много като отбих Гого. С Хриси си ми беше мъчение, но Гого си сучеше прекрасно.
Много искам да оставя Гого на нашите поне за седмица. Майка обаче е паника да не изпадне в криза. Отделно едната специалистка ми вика - ще пореве, ще пореве...и ще спре. Ама пусто, ако даде регрес. А истината е, че и аз и свеки имаме нужда да си починем от него. Вече се научи сам да си отваря вратата. В събота дори излязал на поляната пред нас да ходи на картофки в кръчмето срещу нас. Някой трябва да му е пъдар денонощно. В резултат - в нас е като след бомбандировки...

# 397
Ралче, нещо не разбрах .... Темата твърде отдавна е престанала да бъде само за децата. Аз харесвам да чета постовете ти /макар че не отговарям/, но ако толкова си решила, че ти е скучно и досадно, и няма какво да пишеш - решението си е твое.
Какво да споделя за Мартин, че е в пубертет откакто се е родил  ooooh!. Все нещо не му е наред, все капризничи, мрънка, цупи се, реве! , досажда! на моменти не го понасям.... толкова обаче Даниел е слънчево, усмихнато и благо детенце. Като черно и бяло са.
Дони, децата се оправят по-добре отколкото мислим, нагласят се. Майка ти какво се тревожи, ще се справи ... поне така мисля ....
И у нас е вечен хаос, чак нямам нерви ...
Ми Марти го кърмих повечеот 2г и 3 мес, накрая ми беше писнало, ама тоз' по-рано приключи и сега на всичкото отгоре се измъчвам И за това - едното повече, а другото по-малко  Crazy, а уж искам еднакво и на двамата ... хахаха

# 398
  • Ловеч
Ралче, всеки е в пълното си право да избира какво да прави Wink
Днес е празник на града- не спря да вали а мислех да се разходим-щеше да има детска щафета,музика ,танци..
Елена,дано изпита е минал успешно!
Дони Hug

# 399
  • Русе
Kukuu! Nie si visim na letishteto. Mm strashno me iznervia. Egati panikata e. Halide posle shte pisha. Na men tazi tema mi e lubimata vyv foruma I dokato ima pone oshte 1 shte prodylja da pisha.

# 400
  • София
Рали ти си решаваш.Не е ли крайно решение?Явно си в такова емоционално състояние.Темичканата ние супер.Спестяваме пари за психолог.Аз съм със хемоеоиди.Нещо от диетите ли незнам.И аь страдах много като отбих Моника.Люби да разказваш.Пиша на кратко ,че от телефона

# 401
  • София
Рали ти си решаваш.Не е ли крайно решение?Явно си в такова емоционално състояние.Темичканата ние супер.Спестяваме пари за психолог.Аз съм със хемоеоиди.Нещо от диетите ли незнам.И аь страдах много като отбих Моника.Люби да разказваш.Пиша на кратко ,че от телефона
Защо от диетите, бе Мони, запичащо ти действат или?
Ходих на ирисолог. Супер съм впечатлена, но като имам време ще пиша подробности

# 402
Стига бе, още ли ги има тези дето гледат по ириса?

хемороидите са отврат и с дваматасе наредих ...
Люби мъжете освен да изнервят, друго не могат ххахаха.
Аз два дни не съм мърдала от къщи. Толкова съм изморена и някаква агорафобия ме гони.
Пък вече съм в отпуск от работата... още толкова малко ми остава Sad.
Хайде разказвайте нещо де.

# 403
  • Ловеч
И аз ходих на ирисолог преди много години в Плевен,не че имах проблем беше ни интересно с мама да се пробваме.Помня че даваше едни горчиви билки за пиене-и мам камъни  в бъбреците ,та пих ,плюх и това беше.
Дони,айде че ме тресе нездраво любопитство hahaha
Днес бях с тежка програма-заведох дечко на градина,заведох себе си да ми направят картон,после на работа,после за цитонамазка,до лаборатория и чааак в 16 се приземих у нас.Мама ме нахрани и вече съм по пижама и в леглото.
Люби?мм жив ли е?

# 404
  • Русе
Най-накрая вкъщи. Беше се паникьосал на летището, не стига че ме замъкна там 3 часа по-рано, ами взе да се цупи като исках да ходя до безмитния. Пристигнахме в Русе тази сутрин в 3, Гери се събуди в 5, после в 8 станахме всички. Цял ден съм като пияна. Водих я на лекар, че има една кофти кашлица. Нищо не ми казаха.
До преди малко нашите бяха у нас да разказваме. И както цял ден ми се спи, сега като се оцъклих.
Изкарахме добре иначе. Тъкмо качих снимки. Много интензивно, ама няма как да е за 3 дни.
Хемороиди и аз си имам от 2-те раждания. Няма оттърване.
Голям пост написах, няма що.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт