Да ви почерпя, момичета, че днес остарявам с още една година
.Странно се чувствам, наистина от една страна точно като остаряване го приемам, виждам и промените в огледалото, но пък от друга страна, ми е ясно, че няма как само аз да съм вечно на 20 години. В същото време, към днешна дата, имам много повече в цялостен житейски аспект, отколкото на 20 и се чувствам по-пълноценна като личност, имам прекрасно дете
, мъж, с който вече години наред градим живота си и така нататък...разбира се, има неща, които преживявам, но в живота няма само хубаво, та най-вече си пожелавам да съм здрава, аз й любимите ми хора
Другото вярвам, че все някак ще се подрежда.Тоби, честито сърчице
Сигурно сега ще има един не лек период, но ще стискам палци да отмине сравнително по-бързо и всичко след това да е наред. Имаш моята положителна енергия и стиснати палци 
Люби, приятно прекарване

Мъчно ми е, че не мога да си пожелая второ дете, като пожелание, но пък от сърце се радвам на всички новини за бебета около мен
. Вярвам, че тази моя положителна енергия, която имам в сърцето си, по някакъв начин, ще ми донесе други хубави неща. В крайна сметка, здравето ми е най-важно и това не мога да не го взема предвид.

... не пих никакви хапчета, цедих се 3-4 дни /мани мани ...../ сега май взе да резорбира ....
а не съм прочела ред ...
.