ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добро утро,
Пак пълно затишие...надявам се искрено всички да сте добре Praynig
Люби, ще стискам палци днес за прегледа на Гери, нали днес беше Praynig
Мони, дано малкото Мони си изкара добре на зеленото Hug
Аз в събота бях на работа и бях скапана накрая Tired. Вчера малко компенсирах, имаше за чистене, но не пипнах нищо Mr. Green. Наспах се, пихме кафе до 11ч., после се разходихме до НДК и Витошка и хапнахме в едно заведение в Бъкстон, което аз много харесвам, че е с градина и е с големо дървета и е спокойно, не е на улицата да ти минават колите и да дишаш прахта. Ударих му една чаша вино Мерло и като се прибрахме, пак легнах с Йоето Whistling, та до 18.00ч. и така. Чистенето го оставих за не знам кога...
Добре, че се постопли малко времето, за да наизвадя летните тениски най-накрая. Сега ще чета за времето за почивните дни, че Стани иска да ходим на Орешака да раззимяваме там /каква дума написах Mr. Green/, има да се чисти, да се оправя, да се коси и всякакви такива дейности. Но ако времето го дават да вали, може и да пропуснем.

# 376
  • София
Счупи ми се лаптопа и ме мърИ от телефона.А и май не ни остава толкова време.Мониката е супер щастлива.Харесва и много

# 377
  • София
Мони, радвам се, че Моника е щастлива Hug
Ние с Йоето днес сме на фризьор. Искам малко да си понамаля дължината, че като стане по-дълга и започва да ми пречи при миене и ресане. Същото и за Йоето, мислех, след като си отряза отпред кичур да я накажа и да й отрежа косата драстично, но се отказах. Не искам да й е кофти. А и няма смисъл.
Изтеглих си да чета книгата "Тайната" и "Монахът, който продаде своето Ферари", това по препоръка на сестра ми. Ще видим накрая какво ще ми е мнението.
Йоето имаха и открит урок по английски, понаучили са децата, не мога да отрека. И песнички пяха. Хареса ми това, че учителката вдигна всички деца и не остана някое, което да не е отговорило.

# 378
  • Русе
Привет!
Да се отчета за новите изследвания на Гери - ми пак излязоха бактерии в урината, явно пробата е замърсена. Така заключиха докторките. Средата на месеца пак трябва да даваме.  Tired Взе да ми писва. Поне не и изписаха нови лекарства.
Карито се разболя пък сега. Няма празно. Снощи вдигна висока Т и днес кашля и е със сополи. Баси и пролетните вируси.
Не остана време до нашето пътуване. След малко ще правим пробно събиране на багаж, че имаме ограничения. Надявах се да ми преведат майчинството на 30.04, обаче явно ще е на 05.05. Мноого сме на червено и така.

# 379
Такаам, аз днес бях на преглед и всичко изглежда нормално с момъка. Стискам палци да е така и занапред. Започнах вече уговорки и за раждането.м

И за още нещо се замислих. Аз хубаво влизам скоро в 9 месец, но кой ще поеме щафетата след мен?  Grinning Тобева? На теб разчитам  Wink

Люби, да се оправяте вече. Настройвай се положително за лято и почивка.

# 380
  • Русе
И за още нещо се замислих. Аз хубаво влизам скоро в 9 месец, но кой ще поеме щафетата след мен?  Grinning Тобева? На теб разчитам  Wink

Това е приказка! От доста време нямаме прекъсване. Даже аз се пожертвах.  Laughing
Радвам се, че всичко при теб е наред.  Hug
Настройвам се първо за това пътуване в петък и после чак за лятото.

# 381
  • Ловеч
Привет!
Много поздрави от Билянка ,езерото и сичкият Македонски народ  Laughing
Кокос,благодаря за подсещането и да не излезе,че само се каня-поемам щафетата  smile3521 preggo
Мислех да ви кажа като видя сърчице,ама как да оставя Мила да роди притеснена hahaha
Стискайте ми палчета ,че пия и хапчета-пуста старост Mr. Green
Важното е ,че геройски издържах Охридската одисея.

# 382
  • Русе
Просълзи ме! Честито! Мнооого се радвам!  Hug Heart Eyes Hug

# 383
  • София
Тоби, честито! Лека бременност ти желая от цялата си душа! Hug
Кокос, леко раждане!
Люби, съжалявам за резултатите при Гери, а и за Кари. Надявам се вече да преминете този период и да се оправят нещата.
Сори за телеграфния стил, но два дни преди РД съм влязла в дупка и нещо не ми се и излиза от там. Не знам и дали ще празнувам изобщо...

# 384
  • София
Еййййй Тоби суперрррррр.
Лека и бепроблемна бременност.Айде пък дай боже след тебе аз поема щафетата.
Иначе ние сме ок.
Сега сме повече на вънка.
В петък ще ходим на Орешак.На Фори брат му има юбилей 30 години и ще празнуваме .

# 385
Тоби, страхотна новина! Знаех си, че ще си ти Simple Smile стискам палци да е наред всичко и една лека и безпроблемна бременност да караш!

Сега вече спокойно мога да раждам като му дойде времето  hahaha
Аз пък откакто спрях работа и времето се оправи се чувствам толкова добре.... Пу пу дано е така и занапред. И най-хубавото - с топлото време не ми се налага да се чудя колко ката дрехи да си слагам и кои да са те, че да ми стават  Mr. Green
След подреждането на гардероба вчера установих, че съм се разширила подобаващо в гръб, гърди, дупе..... Освен на корем. Гледам едни дрехи и не вярвам, че са ми ставали  Laughing

# 386
  • София
За протокола- Йоето е с варицела Tired. Още като я взех от градината във вторник, я забелязах пъпката на брадичката й и докато се чудех дали е от ухапано или не, тя се поче са по главичката и там видях типичните пъпки с мехурче течност и ми стана ясно ooooh!. Засега я кара уж леко, но да видим. Питах майка ми, каза, че е сигурна, че аз съм карала като дете, но все пак ми е притеснено да не ме тръшне пак на стари години....
Днес имаме и годишнина от сватбата, само да сме здрави си пожелавам Praynig

# 387
  • Ловеч
Ралче,честита годишнина  bouquet /Дано и мине на Йоанка бързо и безпроблемно.Помня'че Ивко го боляха много крачетата...
Днес бях на преглед-чух сърчице.Не смея да се радвам прекалено много,във вторник пак на лекар и така.Пия една шепа хапчета,пъпчасах а как ми е лошооо.Що му казват сутришно прилошаване като при мен е нон стоп newsm78
Не знам дали ще пиша и при декемврийските мами,за сега само надничам -те си купуват доплер да си слушат бебето у дома.майко мила по наше време таквоз чудо нямаше.
Детето се открехна тези дни и вилнее из парка с едни юнаци-5-6 клас,уж го учат на футбол,ама най-вероятно ще се научи да псува Embarassed
Реших на есен да сменя градината,само ще мина да питам и да попълня молба.

# 388
  • Русе
Страхотно!  Heart Eyes Така бях пъпчасала с Гергана, а с Карито кожата ми беше се изчистила, та реших, че може да е от мъжки хормони, но излезе пак мома.  Heart Eyes Всяка бременност е индивидуална.
Мони, това за следващата и аз си го помислих за теб.  Wink
Рали, честита годишнина! Много щастие ви пожелавам. И ние направихме 9 на 30.04, но не съм писала, че много му бях набрала тогава. Леко да минава варицелата на Йоето!
Утре летим. А имаме толкова задачи..не знам как ще се оправим до обяд. Таксито ни за Букурещ ще ни вземе в 13ч. Сутринта ще водим децата на лекар, после да се изкъпя, багаж да нагласим, да хапнем, да обърнем внимание на всички. Дано само да не забравим нещо съществено.  Peace
Мони, диетата тотално я омазах. Като се върнем започвам отначало и се надявам да съм стриктна.  Embarassed

# 389
  • Ловеч
Люби,лек път и весело изкарване!
Станала съм в 5  Shocked
Днес имаме спортен празник-по случай празника на гимназията.Разходка край реката с дечурля,дано не завали.В понеделник е празника на града -не учебен ден LaughingОбичам май-два дни работа-3 почивка.
Съобщих на шефа хубавата новина,да си знае и да е готов като дойде някоя клюкарка  да го информира hahaha
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт