Люби, честити придобивки
Стискам палци за прегледа на Гери днес 
Тоби, приятно изкарване в Охрид, и искам снимки! Аз съм ходила до Скопие два пъти, но така и не успях да стигна до Охрид, защото нямаше време да се ходи, а много исках да го видя. Сестра ми там се сгоди за приятеля си
.Дони, и аз напоследък нищо не си харесвам там, последно влизахме преид празниците. Ами едни такива някакви странни модели и на полите, и на панталоните. Аз си търся обикновен черен панталон, класическа кройка, че ми трябва за работа, ама така и не си намерих. Стани трябва да си купува фанелки за работа, и той не иска от там, не си хареса нищо.
Да ви се похваля, на Йоето й избиват кътниците. Миличкото, венците сай подути и синкави, казва, че я боли, не иска да яде. Вчера като погледнах в устата й, направо ахнах, бях забравила, че сега трябва да избиват. Дано по-скоро да пробият и да не се мъчи много
.При нас пък вчера идваха за профилактични прегледи. Мериха ми кръвното и аз понеже сигурно се бях притеснила /а то си беше така/ ми го изкараха 95/145. Онази вика, високо е, трябва да го следиш вкъщи и да го мериш по няколко пъти на ден, да се види, дали ще се задържи така. Акос е движи в тези граници, ще трябват хапчета. Че аз пия малко и сега
. Ами, от вчера до днес, вкъщи 4 пъти Стани ми го мери, и все в диапазона 125/85 се движи. Значи най-вероятно е от притеснението съм го вдигнала вчера. Аз досега поне с това съм нямала проблем. Ще продължа още време да го меря де.
.

аз китки които искат внимание не отглеждам-кретеноустойчиви трябва да са като тези в службата .
. Аз като знам как тичат по двора и се гонят вДГ, май няма да оцелеят дълго, но да е жива и здрава!
. Накрая си сипах една чаша червено вино и си го оставих да си се ядосва
. Така и не разбрах от какво и защо, но ми беше мъчно, защото много си го харесвах. Сега много искам да оцелее орхидейката, чета за нея как се гледа.
си я остави за цял ден, че като се появи, че като викнах - чуха ме през три преки. Живеем на отвратително място - никога няма къде да се спре и затова сме си взели и паркомясто, ама на кой му пука. Следващия път ще срежа всичките гуми честно ....
, че идват топлите дни, тоест надявам се, че идват. Най-близкият празник е моя РД на 08.05. но все пак той е само един ден