ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро,
Люби, честити придобивки  bouquet Стискам палци за прегледа на Гери днес Praynig
Тоби, приятно изкарване в Охрид, и искам снимки! Аз съм ходила до Скопие два пъти, но така и не успях да стигна до Охрид, защото нямаше време да се ходи, а много исках да го видя. Сестра ми там се сгоди за приятеля си Heart Eyes.
Дони, и аз напоследък нищо не си харесвам там, последно влизахме преид празниците. Ами едни такива някакви странни модели и на полите, и на панталоните. Аз си търся обикновен черен панталон, класическа кройка, че ми трябва за работа, ама така и не си намерих. Стани трябва да си купува фанелки за работа, и той не иска от там, не си хареса нищо.
Да ви се похваля, на Йоето й избиват кътниците. Миличкото, венците сай подути и синкави, казва, че я боли, не иска да яде. Вчера като погледнах в устата й, направо ахнах, бях забравила, че сега трябва да избиват. Дано по-скоро да пробият и да не се мъчи много Praynig.
При нас пък вчера идваха за профилактични прегледи. Мериха ми кръвното и аз понеже сигурно се бях притеснила /а то си беше така/ ми го изкараха 95/145. Онази вика, високо е, трябва да го следиш вкъщи и да го мериш по няколко пъти на ден, да се види, дали ще се задържи така. Акос е движи в тези граници, ще трябват хапчета. Че аз пия малко и сега Tired.
Ами, от вчера до днес, вкъщи 4 пъти Стани ми го мери, и все в диапазона 125/85 се движи. Значи най-вероятно е от притеснението съм го вдигнала вчера. Аз досега поне с това съм нямала проблем. Ще продължа още време да го меря де.

# 361
  • София
Е, браво, на никой не му се пише...
Е, аз на принципа и сам войнът е войн Mr. Green, ще си пиша...
Надявам се всички да сте добре, обаче Hug.
От днес Йоето стартира градината, след отсъствието, надявам се до края на май да удържи здрава. Събота и неделя се понаспах и се радвам, защото тази събота съм на работа. Стани Йоето намазаха разни покупки, маратонки, дрехи. Аз само едни гуменки, ама пък им се радвам много Heart Eyes.
Купих си и орхидея, много й се радвам, като на дете Heart Eyes. Сега чета как се гледа, че досега не съм имала и искрено се надявам да оцелее и да й се радвам дълго време Praynig.
Стани от утре е в командировка и ще се си се гледаме с Йоето сами, че пък свекърва ми ще ходи на стария апартамент /на свекър ми годишнина/. Обещала съм й, че ще спи при мен и ще си правим пижамено парти и ще ядем пица, та сега тя само ходи след баща си и го пита кога се заминава Mr. Green.
Хубава седмица от мен на всички Hug
Аааа, и забравих да споделя, от една седмица вече Стани ми мери кръвното по три или четири пъти и стойностите са му 120/5 на 80/5, повече нито един път не засече. Значи просто тогава съм се шашнала и може би затова отчете такава стойност Rolling Eyes.

# 362
  • София
Рали на мм винаги когато лекар му мери кръвното му е високо.
Явно от притеснение.
Аз днеска съм почивка .Довечера съм на родителска за заленото.Купихме куфар .Сега всеки ден ме кара да го подреждам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мн съм гладна и чакам да стане 12 часа да си хапна .
Иначе нищо интересно.

# 363
Хай, аз толкова съм заета с писане на уроци и търсене на материали, че ако на децата се преподава така то те всички ще са отлично ограмотени ....
Ралче, и аз така наскоро вдигнах кръвно, че доста зле ми беше ... ужааааас - ставаме все по-дърти ....
Както се радвах, че цяла година Марти беше ок, снощи вдигна Т. Че и днес държи. Чудя се дали е простуда или вирус. Не знам дали се похвалих, но ходи на карате вече почти месец, а там тренират боси ...
Дани пък "откри" ютуб и сега батерията на телефона ми пада всеки ден.
И ние вчера ходихме да си купя маратонки, но купихме на Марти - за мен нищо.
И аз искам орхидея, но като знам как уморявам цветята, ще си взема на картина за стената хахаха.

# 364
  • Ловеч
Елена,ако има кой да те чуе в час е просто идеално.ама де такъв късмет .
Писах нещо и го загубих #2gunfire
Утре има урок по музика в градината-няма да мога да отида от 9.30 е.
И без това все други деца са в центъра на събитията.....мойто е смотано и това си е.
Имах две орхидеи -Петърчо и Пламенка и двете ги погубих Whistlingаз китки които искат внимание не отглеждам-кретеноустойчиви трябва да са като тези в службата .
Люби? Как сте?Пристигна ли поръчката?

# 365
  • Русе
Пристигна. Много се зарадва. Вчера пак ме вбеси, сутринта рева за полата, при положение, че вечерта нагласихме клин. Събуди ме в 6:30, а бях заспала в 4:30. Преди това Гери се събуди още веднъж и повърна. Побеснях. Вечерта я наказах с вдигнати ръце към стената за 15 мин. Като бях малка майка ми така ме наказваше. Тогава нямаше Cartoon и други благини, от които да ме лиши.  Rolling Eyes
Днес е добра. До следващия път.
Ние имаме открит урок на английския ( или в петък или понеделник), на танците във вторник и тържество в сряда. Ще видим кой на кое ще присъства, че 17-17:30 нямаме гледач за Гери.
Рали, сигурно си се стреснала и моментно е отчело висок резултат. Нали и на мен на женската консултация доктора ми го изкара 130/90 веднъж, чак и хапчета ми изписа. Следих си го известно време и повече от 110-120 не е било. Даже сега като небременна ми е или 100/60 или 90/60.
Ние нашите бурени ги изкарахме на терасата, че малкото имаше мерак на Бенджамина.  Wink

# 366
  • София
L\biпонякога наистина са ужасни тези деца .
Моника само иска ,иска икса.....
Аз пък съм се заела с организирането на "бала им "
Сега ще започвам да звъня тук там .
На мм му е все високо кръвното тия дни.Горната граница е 150-160

# 367
  • София
Йоето мен не ме ядосва много, не мога да се оплача от детето. Не е от децата, които изпълняват всичко на секундата, но и не се глези много. На 2-3 повтаряне, се сеща да направи това, за което съм я помолила. А и напоследък сама изявява желание да помага и се включва с дребни докакиски дейности- сгъва си дрехите, сервира приборите за хранене, подава ми чиниите за миене /нямаме миалня/. Неделя й купихме нови обувки, сутринта ямаше търпение да ги обуе, да отиде с тях Flutter. Аз като знам как тичат по двора и се гонят вДГ, май няма да оцелеят дълго, но да е жива и здрава!
Мен ме ядоса моя ММ. Ще тръгва днес командировка и ще минава през Орешака да остави едни врати от мазето ни, дето първо ги поръчахме за жилището, после те останаха, а взехме други. Слизаме в мазето, там всичко във вода, ама Стани като се ядоса, еййй все едно е дошъл края на света. Вярно, че наистина е неприятно, но чак пък толкова косене. После се оказа, че и съм пуснала пералнята на по-високи градуси и новата му блуза се е оцветила, обаче голяма драма ви казвам. И колкото аз се опитвам да го успокоя, толкова аз съм по-виновната Crossing Arms. Накрая си сипах една чаша червено вино и си го оставих да си се ядосва Mr. Green.
Довечера и утре вечер сме с Йоето сами, ще си правим пижамено парти, а аз мисля пак да си сипя една чаша вино Whistling.

# 368
  • София
И сега да си донапиша, че бързах да натисна Публикувай.
Люби, какво стана с прегледа на Гери, че съм изпуснала? Дано всичко е наред Praynig. Дай линк за поличката, да я видя, че ми стана интересно. Иначе като каза Бенджамин, имахме в офиса и много му се радвахме, но миналата година, след като се прибрах след зимната отпуска, беше загинал Sad. Така и не разбрах от какво и защо, но ми беше мъчно, защото много си го харесвах. Сега много искам да оцелее орхидейката, чета за нея как се гледа.
Дано това наистина с кръвното да е било за момента. И сутринта Стани ми го мери 125/80.
Мони, дано да мине добре зеленото училище и на Мони да й хареса Hug. Браво, че ще участваш в организацията за завършването на ДГ. Аз като че ли нямам нервите и търпението да се занимавам. Тоест участвам в такива кампании за събиране на пари примерно, но е аз лично да се товаря с дейностите по организацията.
Тоби, Ивко е прекрасен, голяма работа, че няма да отидеш на урока по музика.
Елена, дано не е нещо сериозно при Марти и да е добре вече. Браво за каратето, на което ходи.

# 369
  • София
Рали аз май не само участвам а май тази година аз и една майка сме се заели с всичко.Но направихме няколко страхотни партита за децата ,И на госпожите подаръци трябва .А средствата са малко.Албум за завършването също ще правим .
Моника сутринта скочи изведнъж и вика :Мамоооооо 5 дни остават до лагера  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОт сега си приготвя багажа ...
Аз съм доволна ,че иска да ходи.
Ох вече съм многооо гладна .
Люби как е режима .
Аз втория месец само 1 кг надолу нагореНо на см съм свалила

# 370
Такива забави в тази възраст ми се виждат прекалени и не ги долюбвам, няма какво толкова да се празнува ама щом ви влече ....
Ралче и аз така се изнервям от малки неща. Оня ден наритах една кола дето спряла пред гаража и не можем да излезем. После пък един ............  #Cussing out си я остави за цял ден, че като се появи, че като викнах - чуха ме през три преки. Живеем на отвратително място - никога няма къде да се спре и затова сме си взели и паркомясто, ама на кой му пука. Следващия път ще срежа всичките гуми честно ....
Момичетата са по-прибрани и по-чуват. Люби - това с ръцете горе ми е много грубо Sad ... съчуствам му на детето, не че и ти не си човек ... аз понякога пък като ми кипне и го влача /буквално/ да го изхвърлям от къщи хахахаххаааааааа, ама той се хваща за нещо и вика - това е мойта къща, няма да се махна хахаха егати и гледката сме.
Тобева, то децата не слушат, учителките колкото преподадат и ето ти резултата - всички ходят на частни уроци Sad. Моля те от сърце и душа - ако имаш някоя енциклопедия или книжка дето да пише за живописта - снимай и ми я прати  Praynig, че нищо не ми идва на акъл, а от уикито е много хубава - искам просто да преработя тук там Simple Smile

# 371
  • София
Аз също съм наказвала Моника така.И определено има ефект.
То като от нищо не разбира иначе....
А за партито всеки си преценява .Аз съм много за такива неща.И всички други майки от групата  също.
Децата се вълнуват и то много.Поне в нашата група им правим често сбирки и си изкарват екстра

# 372
  • Русе
Грубо е, да, ама чашата ми преля. Пък и го направихме само за 15 мин. Да схване идеята. Честно, ако някой има предложение, съм навита да опитам. Изтъркаха ми се гласните струни да говоря, да обяснявам и да викам. Боят не е опция..за сега.  Twisted Evil
Мони, преполових режима и си стоя на 4 свалени кила. От доста време само варирам с +-500-600гр. Ама и не съм много стриктна. Браво за организацията и приятно изкарване на Мони на зеленото училище!
Рали, нищо особено не е. Памучна, на волани:

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0276522001.html

Това са тениските:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0245045008.html

А това - жилетката:

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0255904005.html

На Гери и назначиха нови изследвания. След 27.04 се завръща една докторка, която уж ги правела най-добре. Дано вече да са чисти!

# 373
Юхууу, как сте?

Аз съм 1 ден до почивка Simple Smile 45-дневния ще ми бъде готов в петък и да мине петък и уикенда (имам разни задачки) и се отдавам на мързел и пране на бебешки дрешки  Heart Eyes Grinning
 Ще се упражнявам в лежане на диван и разходка до хладилника Wink

Засега толкова, едва гледам от нощно недоспиване и дневна работна лудница. Отдавам се на сънчо Wink пожелайте ми да не ставам н пъти тази нощ и да не ми се схваща всичко, което може  Mr. Green

# 374
  • София
Люби, много са сладки нещата Heart Eyes. Стискам палци за 27.04. за Гери Praynig
Кокосче- видях снимките, прелестна си Hug Дано добуташ леко оставашите дни до раждането.
Днес чакам Станислав да се върне от командировката, мъчно ми е и нямам търпение да се прибере Heart Eyes. Понякога такива няколкодневни раздели действат и положително Mr. Green.
Също днес Йоето има открит урок по плуване, обещах, че ще отида. Не знам колко се е научила да плува, но тя поне ще е щастлива Heart Eyes. Добре, че поне времето е слънчево, че урока е от 16.00ч. и после се прибираме пеша вкъщи.
Трябва и да отидем на фризьор с нея, че и моята, нейната коса имат нужда от леко освежаване, само малко намаление искам, не някаква драстична промяна, но определено дойде времето. Моята коса като почне да става прекалено дълга и не мога я търпя.
Средната дължина най си я харесвам.
Иначе и аз тези дни занемарих режим и тренировки, трябва да се стягам ooooh!, че идват топлите дни, тоест надявам се, че идват. Най-близкият празник е моя РД на 08.05. но все пак той е само един ден Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт