Къде в Бургас? (42)

• 100 906
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
petroliana, в джъмбо има такива рокли на нормални цени.  Peace

# 31
Благодаря, Марго.  bouquet
 А спален комплект пак на Монстър Хай някой да е виждал. Колебая се дали пижама или комплект да взема  Whistling

# 32
Алетеа http://www.zavivkite.com/index.php/onlain-magazin/spalni-komplek … onstar-hai-detail

Sunny Sky уж гледах в джъмбо но основно крила имаше при момичешките неща, а при парти артикулите нямаше рокли  newsm78

# 33
Благодаря, Марго.  bouquet
 А спален комплект пак на Монстър Хай някой да е виждал. Колебая се дали пижама или комплект да взема  Whistling
В Айкото съм виждала. http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=42&pid=80128

# 34
Къде има да продават по голямо разнообразие от декорирани коледни меденки? Конкретна сладкарница ми беше мисълта  newsm78

# 35
  • София
Къде в Бургас освен в Енгибаров продават качествени мъжки часовници? Цената няма значение, важно е да не са ментаци.

# 36
Къде в Бургас освен в Енгибаров продават качествени мъжки часовници? Цената няма значение, важно е да не са ментаци.

Никъде  Mr. Green Миналата седмица обиколихме цял Бургас и пак в Енгибаров се върнахме. Аз имам 3 часовника от там и са добри  Peace

# 37
  • Бургас
Петролиана, различни меденки съм взимала от Роза на Богориди, но там бяха по 3-4 бр. различен размер и форма /снежен човек, еленче, елхичка и др./ опаковани в торбичка на цена  2 лв. торбичката /дано не греша за цената/.

# 38
Мисля, че и в сладкарница Креми също има меденки.

# 39
Мерси момичета , ще проверя в понеделник

# 40
  • Бургас
Къде в Бургас мога да купя детски цвички? Предпочитам черни.

# 41
Цвички съм си купувала от Мат Стар, предполагам,че има и детски размери.

# 42
  • Бургас
Мерси.

# 43
  • у нас
Къде в Бургас мога да купя детски цвички? Предпочитам черни.

черни цвички има на 13-ти февруари

# 44
Къде има да продават по голямо разнообразие от декорирани коледни меденки? Конкретна сладкарница ми беше мисълта  newsm78
Има в Захаро-елхички и звездички отгоре с фондан,по 89ст.
В Роза бяха рисувани с глазура предполагам,по два броя в опаковка по 2лв.Пак бяха интересни.И в Сладко и Солено имаше елхички с шоколад отгоре.Казаха че ще правят и с фондан,но може да е било само по поръчка.Не съм ги виждала.
Хапнах от Захаро,вкусни са.От другите сладкарници не съм ги опитвала.

Общи условия

Активация на акаунт