Къде в Бургас? (42)

• 100 906
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте , някой знае ли къде мога да открия течна глюкоза /сладкарска/ ,обикновено я продават по диабетичните щандове!Обиколих Пикадили,Болеро, Анет и не намерих....

В Лидл на 99% съм сигурна, че няма. Купувала съм от Кауфланд.

# 616
Някой има ли на идея дали още съществува магазина за обувки на Мегияс в бизистена? Имам блед спомен от някаква рекламна брошура за там... Или ако знаете къде другаде в града се продават?

# 617
  • Бургас
Бритакс, но не знам дали и Рьомер, има само в Мадъркеър и то един, два модела. Когато ние търсихме, преди три месеца, нямаше този, който искахме да видим Britax Evolva 1 2 3, предложиха да ни го поръчат за 400 лв. След отзивчивостта на съфорумка, която ни покани да видим тяхното Еволва, аз го поръчах от Амазон и ми излезе 200 лв. с доставката.

Благодаря за отговора!
И аз мисля да поръчвам от чужд сайт, затова ми се искаше да ги видя и най-вече да ги пробвам. Оказа се, че в Babymax нямат нито един стол в наличност  Crossing Arms Ще проверя в Mothercare какво имат.

Имам плат за завеси, къде да го занеса, за да ми ги ушият? Някъде в центъра?

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 09:38 от vessita

# 618
Здравейте! Живея в Бургас от скоро и темата ми е много полезна.
Има ли във "Възраждане" платен общински или частен паркинг и къде се намира?
И аз като sladka_torat_vkusna търся маникюристка за гел лак, но във "Възраждане" или някъде около квартала.

# 619
  • София
Здравейте! Живея в Бургас от скоро и темата ми е много полезна.
Има ли във "Възраждане" платен общински или частен паркинг и къде се намира?
И аз като sladka_torat_vkusna търся маникюристка за гел лак, но във "Възраждане" или някъде около квартала.

Като жител на Възраждане мога да кажа - не, никакъв паркинг няма!!! Ужас, болната ми тема!

За миникюристка - препоръчвам Радост от студио РадРос на ул. Левски 34. Препоръчвам я и за педикюр.

# 620
  • Бургас
Подземен паркинг “Опера” не работи ли? Напоследък доста от гаражните магазинчета затвориха и ги направиха отново гаражи за да ги дават под наем. Имам познати, които дори си купиха гараж. Не е невъзможно да се намери.

# 621
Подземният паркинг на операта работи, или поне работеше преди месец.

# 622
Някой знае ли как се казва пицарията до детски център Лудотека в Славейков?

# 623
  • Burgas, Bulgaria
Някой знае ли как се казва пицарията до детски център Лудотека в Славейков?
Гранд Италия

# 624
  • София
Христос Воскресе! Бъдеге живи и здрави!

Да, Операта работи, но за мен от Левски е прекалено далече. Ако някой знае за гараж в района на Левски, ще се радвам да сподели. Търся от скромните почни 3 години. Около нас няма нито един затворен магазин, който да се ползва по предназначение . т.е. като гараж.

# 625
Здравейте
Молмичета търся магазин втора употреба в Бургас за обувки детски -някой знае ли къде има
трябват ми сандалки и  гменки 26 номер

# 626
Здравейте
Молмичета търся магазин втора употреба в Бургас за обувки детски -някой знае ли къде има
трябват ми сандалки и  гменки 26 номер
Сещам се за olx.bg и базар.бг . Мисля, че на някои магазини за втораэупотреба има кошове с обувки, но са сборни като модели, номера.

# 627
  • Бургас
 Здравейте.
Търся къде се продава арганово, рициново и кокосово масло.  Rolling Eyes И колко горе-долу са като цена.

# 628
Здравейте.
Търся къде се продава , рициново и кокосово масло.  Rolling Eyes И колко  са като цена.
кокосово масло  има и съм купувала от магазина за диетични и качествени храни  на Тройката
до закусвалня Българска кухня
около 7 лв беше най малкото бурканче не си спомням грамажа
по спомен около 16 лв бе 250 гр
моля да ме извините за израза диетични и качествени храни
 рициново трябва да има в аптеката

# 629
Отвориха ли новия детски кът в Бургас Плаза - на втория етаж до Хиполенд?

Общи условия

Активация на акаунт