Къде в Бургас? (42)

• 100 906
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • у нас
Пързалката е на паркинга на Мол Плаза.
Някой знае ли каква цена върви грама на златото?

продава се от 60 лв нагоре

# 76
Честита Коледа, бъдете живи и здрави!:)
Бих искала да попитам, някой има ли впечатления от Студио за танци и йога"Сътворение", което се намира на Булаир, срещу Хим. чистене.Видях, че имат часове по декупаж, а отдавна търся подобни занимания, но ако имате впечатления и от часовете по йога също ще съм ви благодарна да споделите.

# 77
Честито Рождество на всички!
Имам СПЕШЕН въпрос - къде да намеря зъболекар, който работи през празниците? За детето става въпрос, но не е задължително да е детски зъболекар ...

# 78
  • Бургас
 зъболекар, който работи през празниците?
На самата стоматология има обяви на стоматолози на разположение

# 79
На самата стоматология има обяви на стоматолози на разположение
Благодаря много!

# 80
  • Бургас
Честита Коледа Момичета много здраве и разбирателство  Heart Eyes

Купихме на баба ми килим от аико но сега искаме да го отрежем на половина и да се мине на оверлог или незнам как се казва точно дали в Бургас има някъде такива специални услуги Laughing

Peace  bouquet

# 81
  • Бургас
питай в магазините за мокети, аз бях купила от Домко мокет и срещу заплащане в магазина ми го поръбиха

# 82
Здравейте,
имам въпрос къде мога в Бургас да си направя ши лак на добра цена? newsm78

# 83
  • Бургас
търся от онези спалните комплекти с олекотени завивки- цветни

# 84
  • Бургас
Честита Коледа Момичета много здраве и разбирателство  Heart Eyes

Купихме на баба ми килим от аико но сега искаме да го отрежем на половина и да се мине на оверлог или незнам как се казва точно дали в Бургас има някъде такива специални услуги Laughing

Peace  bouquet
В Изгрев, до Пикадили, пада се точно срещу Макдоналдс драйв, има една нова кооперация. Там, на първия етаж, извършват такива услуги. Ние скоро давахме там едни пътеки.

# 85
  • Пловдив
Здравейте,
имам въпрос къде мога в Бургас да си направя ши лак на добра цена? newsm78

Не знам какво разбираш под добра цена, под 25 лв  на мен ми е съмнително качеството на маникюра и лака.По сайтовете с ваучерните оферти излизат понякога разни предложения за по 10 лв.

# 86
Славейков бл.117 гел лака е 15 лева, ако искате телефон пишете на лично. На мен лично този гел ми държи по 3 седмици, но май си зависи от нокътната плочка.

# 87
Искам да купя летящи фенери за Нова година, вместо фойерверки. Някой знае ли къде продават? Или някой специализиран магазин за фойерверки (само там ми хрумва, че може да ги има)??

# 88
  • Бургас
Искам да купя летящи фенери за Нова година, вместо фойерверки. Някой знае ли къде продават? Или някой специализиран магазин за фойерверки (само там ми хрумва, че може да ги има)??

Трябва да има в Кригея или в Барутницата на Ботева. Иначе със сигурност съм виждала в едно малко магазинче за подаръци на ъгъла на ул.Калоян и Ал.Велики, малко преди магазин Болеро в Краснодар

# 89
Цитат
На "Кирил и Методий" №54 най-скъпият е 6,50, но и най-хубави ми се сториха. Има и по - малки.

Общи условия

Активация на акаунт