Къде в Бургас? (42)

• 100 907
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Има ли мексикански ресторант в Бургас?

Уви, вече не. Едно време имаше, на мястото на сегашната българска кухня "Мистрал", на ул. "Фердинандова". Както с почти всичко, в Бургас трудно се радваме за по-дълго на хубавите и нетрадиционни неща. Sad

# 196
Мнение за Автошкола Алкони? Имат оферта в грабо за В категория, заслужава ли си?

# 197
  • БУРГАС
Здравейте, интересува ме някой виждал ли е скоро някъде да се продават лава лампи, и ако на каква ценаз

# 198
Мнение за Автошкола Алкони? Имат оферта в грабо за В категория, заслужава ли си?

Имат що-годе добра фейсбук страница. Колата изглежда доста добре, ако нямаш претенции, че ще се учиш на Fiat. Ако цената е добра, от опит ти казвам - възползвай се. Така или иначе, ще се научиш да караш, едва след като вземеш книжката и прекараш доста часове зад волана. Wink

# 199
  • Бургас
Здравейте, интересува ме някой виждал ли е скоро някъде да се продават лава лампи, и ако на каква ценаз
http://praktiker-online.bg/product/89376/lavalampa-gliter.html има още два цвята

# 200
Препоръчайте ми фирма за изработка на метална врата по размер, която да няма срок на изпълнение 20 дни  Praynig

# 201
Ще бъда безкрайно благодарна ,ако ми покажете карта на наименование на местностите в Бургаска област

# 202
Да препоръчате майстор за циклене на паркет ?

# 203

Ешреф, тел.0888411535, но не знам доколко е актуален номера, ползвахме го преди години.

Има ли все още някъде магазин Марикита в Бургас?

# 204
Как се казваше магазина за парти артикули, който се намира в края на ул."Кирил и Методий"? Търся телефон за връзка, но забравих името. Embarassed
Благодаря предварително!

# 205
  • Бургас
Как се казваше магазина за парти артикули, който се намира в края на ул."Кирил и Методий"? Търся телефон за връзка, но забравих името. Embarassed
Благодаря предварително!
http://www.desiko.net/kontakti.php

# 206
Някакви отзиви за Караоке Рожден ден в Щуромания....?!
Нали залата е там, срещу Бутик Креми?!

# 207

Ешреф, тел.0888411535, но не знам доколко е актуален номера, ползвахме го преди години.

не е актуален номера  , така че питането ми все още е актуално.

# 208
Къде в Бургас мога да занеса материал за изследване на микробиология и мога ли да го направя сама, без лекарско предписание?

# 209

не е актуален номера  , така че питането ми все още е актуално.

Най-добре питай в магазините за паркет. Те разполагат по-скъпи и качествени машини. Има и разни самостоятелни майстори, но поне тези, за които съм чувала, са с по-стари машини, които вдигат страшен прахоляк. Въпросния Ешреф, дето ти го препоръчах, работеше към паркетната фабрика в Крушевец с тяхната машина, която циклеше качествено и с много слабо запрашаване.

Общи условия

Активация на акаунт