SportsDirect-66

• 89 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Meеra,  според мен не би трябвало да се слагат допълнително някакви пари за това ,че сме пазарували в Evro.Все пак щом са сложени различни валути за покупка са си направили сметката.А Вие само информативно да ми кажете, като поръчвате, доставката пряко дo BG ли ви идва или използвате фирма посредник?Защото се чудя как ще ми е по-изгодно?

Всичко зависи от това какво и коко поръчваш. ДО БГ е 9 евро дори и над 150 евро поръчка. До Англия е 120 евро безплатна поръчка. Ако си поръчаш 2 чифта кецове много по-изгодно ти е да си ги поръчаш до превозвач(особено ако ти е удобен),  но ще дойдат по-бавно....всичко е въпрос на преценка. А като ги поръчаш до БГ трябва да има постоянно човек, който да чака куриера.
Някои хора играят за 2-3 лева, други не ги смятат за пари. Всеки сам си преценява.

# 466
Аз винаги поръчвам с превозвач. Хората са коректни, знаят как искам да си получа нещата и ми ги изпращат веднага щом ги получат, а не да чакам раздаването на курсовете. Нямам доверие на директната доставка, защото в предишни теми четох, че е имало доста проблеми.

Тениските по 1,19 евро и аз ги изтървах, мъжки пуловери по 3 евро също. Много бързи са станали и те и куриерската фирма - на 8ми вечерта поръчай и на 9ти на обяд бяха доставени в склада.

# 467
  • София
И аз чакам поръчка.Синът ми е на 6г.,поръчала съм два анцуга /единия Nike,другия Everlast/,като и двата са размер 7-8 год.Надявам се да не са му много големи.Направи ми впечатление,че дрехите с размер 6-7 г. са изключително малко.

Тези маратонки някой поръчвал ли е? Поръчах C12,като се надявам да отговарят правилно на номер 30.

# 468
  • в града на атомното слънце :)
Аз поръчвам директно и никога не съм ползвала посредници за нито един сайт. Ползвам или пейпал, или виртуална карта или директно моята карта. В спорта обръщам в евро и ми ги хващат на 1.96.За мен  е ок. От 2-3 лв спестени няма да забогатея.

# 469
  • Бургас
Почвам да се дразня вече с този сайт #Cussing out Снощи поръчах едни маратонки + десетина тениски. Тази сутрин гледам, че са ми пратили имейл, с който ме уведомяват, че тениските не са налични и няма да ми бъдат изпратени. Тоест 95% от поръчката ми e out of stock и все пак тя е предадена на куриер doh Ама много са бързи честно... Писах им веднага и ето какво ми върнаха:
Thank you for your email.
In some circumstances we may be able to cancel your order.
You will receive an email confirmation if we have been successful in cancelling your order, If not please follow our returns procedures for unwanted items.
Should you need to follow up on this case please quote the reference below:
Reference: CAS-1329946-B6K4W2

Този код къде да го въвеждам слет това, някой знае ли?

И нещо важно - НЕ поръчвайте от белите тениски по 1,19Е - няма да ви ги пратят, макар и да излизат все още, че са в наличност :@:@:@

"I am afraid I am unable to cancel your order as it has already been dispatched to the courier."

О не, това е нереално може ли да са такива изруди :@:@:@ Снощи в 1 часа посред нощ пускам поръчка и днес сутринта вече пътува към нас това ли искат да ми кажат. Много са бързи, друг път ги чакам по 3-5 дена да я обработят сега за няма и 10 часа. И може ли от 321874672394 артикула да ми пратят само 1(един). Нямам думи...
Малко по-назад и аз писах, че имам поръчани артикули, които не са налични. Става въпрос за същите тениски. Но не ми стана ясно сумата ще я възстановят ли и кога?

# 470
  • София
marcel Доставката не е безплатна за съжаление  Crossing Arms Пък и с тези курсове на валутите сега май хич не е изгодно да се пазарува. И кодове не пускат гадовете  #Cussing out

Курсът на еврото е фиксиран .  Peace

Имам предвид... дали си начисляват някаква сума допълнително при плащане във валута, различна от GBP?

Сайта НЯМА да начисли нищо друго  . Peace

Meеra,  според мен не би трябвало да се слагат допълнително някакви пари за това ,че сме пазарували в Evro.Все пак щом са сложени различни валути за покупка са си направили сметката.А Вие само информативно да ми кажете, като поръчвате, доставката пряко дo BG ли ви идва или използвате фирма посредник?Защото се чудя как ще ми е по-изгодно?

За сега не виждам смисъл да поръчвам с превозвач . Директната  доставка е 18 лв и ако поръчам 4-5 чифта маратонки през превозвач няма да ми е  по - евтино . Peace

Малко по-назад и аз писах, че имам поръчани артикули, които не са налични. Става въпрос за същите тениски. Но не ми стана ясно сумата ще я възстановят ли и кога?

Спорта не си тегли парите за изчерпани артикули . Ще се появят в картата ти   , когато СД си дръпнат парите за поръчката  . Peace

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 00:26 от tedichka07

# 471
  • Бургас
tedichka07, мерси!
Мъжът ми сега звъннал в банката да пита колко са му взели от картата, тъй като този път поръчахме с неговата кредитна и в момента, в който освободих поръчката, той получи съобщение за цялата сума. Удържали са по-малко все пак.
А за доставката - или не обновяват  информацията в DHL, или вече трети ден е Гетуик.   newsm78

# 472
tedichka07, благодаря и аз!  bouquet
Ще обмисля по-внимателно при следваща поръчка.

# 473
Въййййййййййййй направо си изядох ушите от яд!
Исках да изненадам мъж ми с една грейка която беше все намалена на 26 Евро, вчера отварям и я гледам на 11,99  #Crazy Поръчвамммм и какво да видя, не успях с ПейПал също като nikita_m

Днес пак е на 26 Евро, а поръчката ми седи на pending.. уффффф, сигурно няма да ми я пуснат нали?

# 474
  • София
Въййййййййййййй направо си изядох ушите от яд!
Исках да изненадам мъж ми с една грейка която беше все намалена на 26 Евро, вчера отварям и я гледам на 11,99  #Crazy Поръчвамммм и какво да видя, не успях с ПейПал също като nikita_m

Днес пак е на 26 Евро, а поръчката ми седи на pending.. уффффф, сигурно няма да ми я пуснат нали?

Нищо не разбрах  newsm78

Ако нямаш поръчка в  СД акаунта няма да получиш нищо . Peace

# 475

Нищо не разбрах  newsm78

Ако нямаш поръчка в  СД акаунта няма да получиш нищо . Peace

Благодаря много, ориентирах се  cheers

Не ми показва поръчката. Даже си и снимах как я пуснах на една цена, а днес ми я показва по-висока в кошницата!! Баси..........

# 476
 Blush Здравейте Simple Smile имам едно въпросче   bouquet случайно някой да знае кода за фенерите Confused искам да си поръчам,но на кода който аз имам  786026 не отговаря Sad Моля,за помощ  bouquet  bouquet  bouquet

# 477
И аз чакам поръчка.Синът ми е на 6г.,поръчала съм два анцуга /единия Nike,другия Everlast/,като и двата са размер 7-8 год.Надявам се да не са му много големи.Направи ми впечатление,че дрехите с размер 6-7 г. са изключително малко.

Тези маратонки някой поръчвал ли е? Поръчах C12,като се надявам да отговарят правилно на номер 30.

Може ли когато го получите да пишете дали е така,и мен ме интересува този номер!Благодаря!

# 478
Здравейте,

Реших да откажа поръчката, която пътува в момента към дома. За целта трябва да изчакам DHL-a и просто да не приема колета, след което той ще бъде върнат отново към изпращача нали? Интересува ме дали сумата по доставката ще ми бъде възстановена? Примерно:
Subtotal    73,05 €
Delivery    8,99 €
Total    82,04 €
Би трябвали да ми върнат 82Е....

Да отбележа, че им писах за канселиране на поръчката по малко от 12 часа след като я пуснах.

Поздрави!

# 479
  • Пловдив
Здравейте!
Някой купувал ли е марката Hello Kitty обувки?
Интересувам се дали тези ботушки си отговарят, че ми се виждат хубава цена за момента:
http://www.sportsdirect.com/character-snow-joggers-junior-026046?colcode=02604606

Общи условия

Активация на акаунт