SportsDirect-66

• 89 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много съм ядосана на sportsdirect. Поръчах детски анцунг,от които дойде само горнището.Два пъти им пиша и никой нищо не ми отговаря.Вече минаха повече от 2 седмици.Явно ще си остана само с горнище за 50 лв.   Tired А същото долнище отделно никъде не намирам,много ме е яд.

# 661
Много съм ядосана на sportsdirect. Поръчах детски анцунг,от които дойде само горнището.Два пъти им пиша и никой нищо не ми отговаря.Вече минаха повече от 2 седмици.Явно ще си остана само с горнище за 50 лв.   Tired А същото долнище отделно никъде не намирам,много ме е яд.

Не се отказвай ....продължавай да им пишеш .... и аз съм в твоята ситуация ...

# 662

Пиши им съобщение и във Фейсбук,там са ми отговаряли обикновено по-бързо  Peace

# 663
Здравейте дами и аз имам един въпрос, ако някой може да ми помогне. за първи път направих поръчка от сайта. Пазарувах в евро и тотала с доставката е 157,15euro, но при проверка каква сума са ми блокирали в банката установявам ,че не е 307,36лв , а 316,41лв . защо се получава такава разлика, като еврото го смятам на 1,95583-толкова е курса и в банката. Да не би да се взимат някакви допълнителни такси или нещо подобно. newsm78

# 664
1,95583 е центален курс на БНБ.
Никоя банка не продава на този курс. Например Уникредит продават днес на 1.9585, ЦКБ на  1.959 и т.н

Обаче теб те касае най-вероятно това (виж първа страница, 1-ви пост)
Как да се избегне по-високият обменен курс на ПейПал

# 665
Здравейте дами и аз имам един въпрос, ако някой може да ми помогне. за първи път направих поръчка от сайта. Пазарувах в евро и тотала с доставката е 157,15euro, но при проверка каква сума са ми блокирали в банката установявам ,че не е 307,36лв , а 316,41лв . защо се получава такава разлика, като еврото го смятам на 1,95583-толкова е курса и в банката. Да не би да се взимат някакви допълнителни такси или нещо подобно. newsm78

и на мене ми е правило впечатление това преди

моята банка доколкото знам обменя по курса на REUTERS, който варира малко

http://uk.reuters.com/business/currencies/quote?srcAmt=1.00& … &destCurr=BGN

# 666

Пиши им съобщение и във Фейсбук,там са ми отговаряли обикновено по-бързо  Peace
[/q

Българският спортсдирект ли има фейсбук страница?

# 667
Никоя банка не продава на този курс. Например Уникредит продават днес на 1.9585, ЦКБ на  1.959 и т.н

Камъче, аз се разплатих директно чрез дебитната карта Viza електрон, нямам регистрация в Paypal и тогава не би трябвало да въжи този по=висок курс, нали така?

# 668

Камъче, аз се разплатих директно чрез дебитната карта Viza електрон, нямам регистрация в Paypal и тогава не би трябвало да въжи този по=висок курс, нали така?

И аз се разплащам директно с карта виза и никога до сега не съм успяла да им хвана спатиите ....отделно имам и такса валутен превод между 3 и 7 лева към моята банка .....

# 669
  • Berlin
Последната ми поръчка беше в евро и като си го сметнах, дойде към 2лв за 1 евро. Звънях в банката и ми казаха,че Визата ми минавала през курса на долара по някакъв начин и затова се получава по-висок курс, отколкото на банката.

# 670
Имам приятелка в банката, сега й звъннах и тя ми каза ,че след като осчетоводят сумата ще може да ми каже по-подробно защо се получава така. Иначе ако сметна по курса на банката, разликата е незначителна с курса на БНБ. А в този случай се получава разлика от 9-10лв, което е много дразнещо. все пак човек се опитва да си направи някаква сметка ,която в край на сметка се оказва грешна  #Cussing out Thinking

# 671
Когато плащате с карта VISA се гледа тяхния курс, а не на банката Simple Smile
http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates

# 672
Когато плащате с карта VISA се гледа тяхния курс, а не на банката Simple Smile
http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates
Благодаря ти Фея, това е нещо ново за мен. Можеш ли само да ме светнеш какво се поставя в полето Enter conversion fee (0-10%) и тук Purchase amount
Извинявай ,ако са ми тъпи въпросите , но нещо не мога да се ориентирм. Embarassed

# 673
А има ли някакъв вариант  при който може да се избегне това увеличение при преобразуване от  лев в евро или няма?

# 674
понякога курсът обаче е в твоя полза
сега си преглеждам извлечението от миналия месец
имам плащане от 107.45 евро, за което са ми взели 208.50 лв  на курс 1,9404 лв

Общи условия

Активация на акаунт