Аборт..къде, как и колко..

• 1 542
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля да не ме нападате за решението ми, но то е категорично и определено има своите причини, колкото и да ми е трудно.. МОЛЯ ВИ който е минал през аборт- кой е по-добрия вариант и защо -медикаментозен или вакуум? Аз съм в 7г.с, моята гинеколожка каза, че за нераждала жена е по-добре с хапчета.. дали е така? Интересува ме да ме напътствате и за другия метод къде и колко пари ?

# 1
Здравейте! Моля да не ме нападате за решението ми, но то е категорично и определено има своите причини, колкото и да ми е трудно.. МОЛЯ ВИ който е минал през аборт- кой е по-добрия вариант и защо -медикаментозен или вакуум? Аз съм в 7г.с, моята гинеколожка каза, че за нераждала жена е по-добре с хапчета.. дали е така? Интересува ме да ме напътствате и за другия метод къде и колко пари ?

Здравейте,

Знам, че гинекологът на моята приятелка и е дал избор между двата вида. Разликата било в това, медикаментозният се проточвал малко във времето (след приемането на лекаствата се ходи на контролен преглед и тн), а при инстументалният всичко се приключва на момента.
Мисля, че и двата са на еднаква цена.

# 2
А бихте ли ме ориентирали каква е била цената ? И кой е по-щадящ за нераждала жена ..

# 3
А бихте ли ме ориентирали каква е била цената ? И кой е по-щадящ за нераждала жена ..

Мисля, че в Шейново е 350 лв - 400 лв.
А иначе кое е по-щадящо не мога да кажа, не съм медицинско лице.
Но предполагам, че щом дават избор, би трябвало да няма проблем, което и да изберете. Simple Smile

# 4
Виж тази тема, има доста изписано за медикаментозния, момичетата ще знаят и цени на двата предполагам. А иначе медикаментозния гинеколозите го препоръчват, защото при другия съществува риск да се увреди матката.
https://www.bg-mamma.com/?topic=879180.2640

# 5
Медикаментозния е по-щадящ за матката и репродуктивната система. Но е по-болезнен. Другия - заспиваш и се събуждаш готова.

# 6
Това с обикновения аборт не винаги минава толкова гладко. Близка след мисед не я бяха изчистили като хората и се наложи да повтарят. Болките отделно. Доктора беше едно от светилата.

# 7
И в двата случая има някакъв риск. Няма нужда да плашим и разказваме ужасии ...

# 8
МА щади матката, вакуума щади психиката. МА е по-скъп.

# 9
Каквато и да е причината недей да го правиш.
Няма по-хубаво и по- мило от бебенце .
Не го прави ще съжаляваш,иначе не мога да помогна по въпроса .

# 10

Ами като не можеш да помогнеш по въпроса - НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ!
Подобни коментари са ненужни и нелепи.

"Бебенце" трябва да има, когато родителите са готови и имат желание и възможност да се отдадат на тази важна мисия - да са родители. Раждането, само защото е миличко е инфантилно и глупаво.

И не, когато една жена вземе осъзнато и мотивирано решение за аборт не съжалява!

# 11

Ами като не можеш да помогнеш по въпроса - НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ!
Подобни коментари са ненужни и нелепи.

"Бебенце" трябва да има, когато родителите са готови и имат желание и възможност да се отдадат на тази важна мисия - да са родители. Раждането, само защото е миличко е инфантилно и глупаво.

И не, когато една жена вземе осъзнато и мотивирано решение за аборт не съжалява!

ПОДКРЕПЯМ! Абсолютно сте права, при мен беше абсолютно адекватен и желан аборт, не съжалявам, имах лични причини и определено това беше най-добрия избор.

Общи условия

Активация на акаунт