Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да докажа, че артикулите, които съм поръчал, са били на по-ниска цена от деня на издаване на фактурата?
Как мога да върна артикул, който е по-голям от необходимия размер?
Как мога да използвам код за отстъпка при плащане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да докажа, че артикулите, които съм поръчал, са били на по-ниска цена от деня на издаване на фактурата?
-
Как мога да върна артикул, който е по-голям от необходимия размер?
Можете да ги информирате за грешката и да поискате замяна. Ако обаче сте поръчали по-голям размер, транспортните разходи може да са високи. В такива случаи можете или да поръчате по-малък размер и да продадете текущия артикул, или първо да върнете текущия артикул и след това да поръчате по-малкия размер.
-
Как мога да използвам код за отстъпка при плащане?
-
Какво да правя, ако поръчката ми е отказана поради наличен продукт?
-
Мога ли да върна артикул, който съм получил и как?

няколко пъти звънях на ди ейч ел да питам какво става и защо не обновяват и те ми казваха че често така се получава когато пратката е с камион, а не по въздуха, защото камиона по-трудно се проследявал в реално време .....предполагам си избрала сухопътна доставка, че е по-евтина .....