Бродирана красота - Тема 128

• 60 665
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета.
Рядко се появявам и пиша, но много бавно шия. За да ми е по лесно обаче да ви откривам се записвам с няколко дреболии.
Децата в училище си разменяха подаръци. Ето с дъщеря ми какво направихме. Има още какво да се желае, но се радвам че успяхме да зарадваме едно дете.
Това го ши дъщеря ми.
Скрит текст:
Това аз
От тази страна тя
Лек ден на всички и весело посрещане на празниците.

# 46
Да се включа с етап на това,което шия .

Трябва да се получи това

Също така искам да помоля за схема на този гоблен(извинявам се,че използвам чужда снимка)Сестра ми трябва да ушие за една сватба и гледам да е нещо лесно,че тя е начинаеща.
и
А аз искам да ушия това и това за други сватби(пак се извинявам ,че е чужда снимката)

# 47
Нели, много интересен ми се видя този с текста. Ако намериш схемата, моля да се сетиш за мен и да я споделиш.

# 48
  За Нели

# 49
bub.ka  благодаря.  bouquet
Реа ,ако го намеря ще го имаш.Всъщност го имам ,но е на руски.

# 50
.........

Също така искам да помоля за схема на този гоблен(извинявам се,че използвам чужда снимка)Сестра ми трябва да ушие за една сватба и гледам да е нещо лесно,че тя е начинаеща.
и
А аз искам да ушия това и това за други сватби(пак се извинявам ,че е чужда снимката)

Първия е на Дим поне така казва момичето чиято снимка си показала, а тя е направила малко промени в цвета на панамата и конците, ето тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=4857&page=5

Втория пък точно има руска схема, а този текст на български си го е сложило момичето което си го е шило (поне така разбрах, преди време и аз го търсих), така че мисля, че няма да намериш схема. Освен да питаш момичето което го е ушило http://jordi57.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.575450.22624389

# 51
  • Бургас
  Коледта рецепта- подарък
на Катерина- Елизабет Гьоте, майка на Й.В. Гьоте

Вземат се 12 месеца, изчистват се добре от горчивина, скъперничество, педантизъм и страх и всеки месец се разделя на 30 или 31 части, така че запасът да стигне за цяла година. Всеки ден се приготвя поотделно от 1 част работа и две части весело настроение и хумор.
  Прибавят се 3 препълнени супени лъжици оптимизъм, 1 ч.л. толерантност, зрънце ирония и щипка тактичност. След това всичко се полива обилно с любов!
  Готовото ястие се украсява с букетчета от малки жестове на внимание и се сервира ежедневно с весело настроение и хубав ободрителен чай....
Това е оригиналът.
А какво ще изберем да "забъркаме" е личен избор. Важно е мъдростта на пожеланието и доброто сърце на пожелаващия.

# 52
# 53
 mibobo благодаря за информацията,значи за това не съм открила първия ,защото е на Дим ,но с промени.Ще пиша с молба за схемите и дано успея .

# 54
Моите коледни картички!

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 17:43 от rossi1122

# 55
Нели_Б, точно този на Dimensions хич не е за начинаещи, аз също го правих за една сватба на приятели. Има честа смяна на цветове при цветята и доста контур, също и "lazy daisy". Контурът на младоженците е с различен брой нишки. Заповядай схемата Simple Smile :

# 56
Има честа смяна на цветове при цветята и доста контур, също и "lazy daisy". Контурът на младоженците е с различен брой нишки. Заповядай схемата Simple Smile :

Какво е "lazy daisy"?

Пък да се похваля, пратката от Dimshop вече е в София. Изглежда ще имам подарък за Коледа  newsm44

# 57
  • с.Николово, обл. Русе
Има честа смяна на цветове при цветята и доста контур, също и "lazy daisy". Контурът на младоженците е с различен брой нишки. Заповядай схемата Simple Smile :

Какво е "lazy daisy"?

Пък да се похваля, пратката от Dimshop вече е в София. Изглежда ще имам подарък за Коледа  newsm44

Това е вид бод - най-често с него се оформят цветята, поне така е при гоблените на Дименшън.

# 58
ИнаТ виждам ,че не е лесен ,но се чудя какво да намеря ,за да го ушие сестра ми, иначе трябва аз да го ушия.Благодаря за схемата,може да ми потрябва за младежа,който вече е за женене. Grinning

# 59
Нели, ако ти харесва това
Скрит текст:
което скоро уших, ще ти дам схемата. Шие се бързо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт